Közérdekű adatigényléssel sikerült hozzájutnunk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2012 óta megkötött, 2 millió forint feletti szerződéseinek listáihoz, amelyekből kiderül, mire megy el az MKIK pénze, közte az 5 ezer forintos kamarai hozzájárulások 10 százaléka. Van itt minden: repülőjegyek Sao Paulóba, infografikák 30 millió forintért, egy kis apró a felcsúti gimnáziumnak... 1 komment: Összefoglalom : Parraghnak a kurva anyját. Illetve lopnak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@sgl: 10 éves folyamatos rablás után is még mindig töretlen a bizalom a fidesz iránt. Annyira nem értem az embereket, h nem látják, értik és érzik akár a bőrükön is, h már szinte nincs ebben az országban semmi sem ami ne a fidesz holdudvarához tartozna. Lehet itt akár választást is nyerni az ellenzéknek, de nem lesz mozgástere, mert orbán mindenhova a saját embereit betonozta be. Az összes állami stratégiai létesítmény a koszos mancsukban van. Ami még hiányzik nekik azt a választásokig megszerzik. Az ellenzék egy határ szar, de itt nagyon sok múlt rajtunk embereken is, h hagytuk, h nem tiltakoztunk semmi ellen sem, így aztán a fidesz gátlástalanul tarolta le az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.