A házelnök pénteken az InfoRádiónak adott interjújában többek között arra a kérdésre válaszolt, hogy áll a Fidesz a választási felkészüléssel. Mire röviden és tömören közölte, hogy jól. Majd szóba került a Borkai- és a Szájer-ügy is, és az, hogy mindezek után vajon jobban felmérik-e, hogy milyen kényesebb ügyei lehetnek a képviselőjelöltjeiknek.„Nem szeretnénk valamiféle belső rendőrséget, vagy pláne erkölcs rendőrséget felállítani, hogy elkezdjünk nyomozni a képviselőjelöltjeink múltja vagy homályos mozzanatai iránt. Kövér azt hangsúlyozta, hogy „minden eddiginél piszkosabb és aljasabb választási kampányra” számít. Arról, hogy pártja, a Fidesz folytat-e majd piszkos kampányt, ha úgy alakul, Kövér azt mondta, pártjának mindenek előtt meg kell védenie magát, védekezniük kell, de „aki kardot vesz, kard által vész el, tehát azért lehet, hogy keresztények vagyunk, de balekok nem. Tehát olyan eszközökkel fogunk mi is küzdeni, amilyen eszközöket velünk szemben bevetnek”.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
hát ti aztán ne is mert kb olyan lenne mint a halottnak a csók meg a szentelt viz. bort vedeltek vizet meg prédikáltok inkább csomagoljatok aztán lehet elhuzni
kissé felnőttem
magyarra leforditva csalni fogtok a végtelenségig ? ja bármi áron NA? zabszem is van lám?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.