A Gyurcsány-lista pártjai oltásellenesek, most ismét bizonyították, hogy a hatalom megszerzése érdekében mindenre képesek – közölte a Fidesz vasárnap a Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettesének nyilatkozatára reagálva.

A Fidesz a közleményben hangsúlyozta: a Gyurcsány-lista pártjainak nem számít, hogy "a járvány alatt oltás hiányában emberek halnak meg, ők ennek ellenére a vakcinák ellen keltenek bizalmatlanságot, így folytatva halálkampányukat".

A DK frakcióvezető-helyettese, Arató Gergely vasárnap online sajtótájékoztatón jelentette be, hogy pártjuk petíciót indít a szabad vakcinaválasztásért.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Esetleg jusson el odáig a kormány, hogy a megszólaló szócséplői ne egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat olvassanak fel pár óra alatt. Legalább egymással álljanak szóba, és tájékoztassák egymást, ki mit fog éppen mesélni! Tessék mondani, hogy lehet így bizalmat várni az emberektől! Ne az ellenzékre fogjátok a saját hebehurgyaságotokat! Nincs semmi végig gondolva, a részletekkel nem foglalkoznak,kapkodnak össze,vissza, így csak káoszt teremtenek!
kereső
Dömötör , a hazugság bűn.Nem mondta még neked senki??
1984
Élni jó!

www.youtube.com/watch?v=7LkRsOu96wY

Te beszéltél a tömött orosz metróban Hitleresen németül 14 évesen?
Nem?
Akkor kussoljál !!!
1984
Pattogósan affektálva hitleresen...
Persze meg is lincselhettek volna, de mindenki ijedt volt és nem értették a helyzetet.
Érted ezt?
Fülüket-farkukat behúzva kussolt a sok háborús veterán, mert biztos azt hitték, hogy "valakinek" a fia vagyok, és emiatt nem mertek bántani.
(persze én ezt nem gondoltam át, vagyis meggondolatlanul cselekedtem és hívtam ki a sorsot magam ellen - de utólag leesett a tantusz)

Bassza meg az egész világ önmagát!
1984
Voltam ott is, ahol kiállították Gagarin úrruháját. Már nem emlékszem a nevére, de igazából nem is akarok emlékezni! (Bajkonur? Van ilyen?)
Életem legszebb (legegzotikusabb) pillanatait el akarom felejteni!

Azért nem kezdek jógázni, mert egyből összekapcsolódnék magammal és én nem akarok összekapcsolódni magammal!
Jó nekem nélkülem!
Lepényleső
"Sok butának nyalókája,tele vele az orcája,- szánalom a homlokára"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.