Állítólag testhőmérséklete 32 fokra hűlt, ezért a mentők hőtartó fóliába csavarták, ellátták a bal kezén található sérülését, majd kórházba szállították.

A bizarr körülmények között eltűnt képviselő sajtótájékozatót kürtölt össze, és csak az eltűnéséről nem akart beszélni

Fotó: MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Hétfőn délben a Felső Tisza-Parkban tartott sajtótájékoztatót Szabó Bálint, ahol a független önkormányzati képviselő eltűnésének körülményeiről beszélt, de „a nyomozás sikere, családja és saját maga biztonsága érdekében”, részletekbe továbbra sem ment bele – írja a telex.hu

A képviselő múlt hétfő reggelre is sajtótájékoztatót hívott össze, ahol leleplező információkat akart közölni Botka Lászlóról, de azon már nem jelent meg.

Miután Szabó reggel elment futni, a sportolásból nem ment haza, ezért a rendőrség eltűntként kezdte keresni, estére viszont levették a fotóját a körözési oldalról, és csak annyit közöltek a lapokkal, hogy a férfi életben van.

Szabó a hétfői sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy hétfőn hajnalban, autójukkal indult el, a benzinkúton még megállt, hogy megvegye a napi sajtót, valamint néhány apróságot feleségének és kislányának. Arról, hogy ez azt követő 15 órában pontosan mi történt, a nyomozás miatt nem árulta el, azt viszont elmondta, hogy amikor megtalálták gyalogosan, mezítláb és egy szál alsó nadrágban haladt az M43-as autópálya felüljárója felől, a Rákosi úton, ahová nem önszántából került.

Segítségére végül egy szolgálaton kívüli rendőr sietett, aki mentőt hívott hozzá. Kiderült, hogy testhőmérséklete 32 fokra hűlt, ezért a mentők hőtartó fóliába csavarták, ellátták a bal kezén található sérülését, majd kórházba szállították. Innen saját felelősségére, 23 óra után nem sokkal, egy rendőrautóval távozott.

Szabó Bálint egyébként több, zavaros ügy szereplőjeként tette magát ismertté: most ismét sikerült neki bejutnia az országos sajtóba egy kellően homályos történettel.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
avagy az orvosának szánta hálapénznek? ilyen alapon ?? személyesen akarta odaadni na hogy mik vannak ne hogy lefüleljék a rendelőbe? ha ha ha. taitandó megoldás???
szép új világ
Már megint egy alsógatyás keresztény, már csak az ereszcsatornáját kell megtalálni...
bencemacska
Semmi tájékoztatás a megerőszakolásáról?
Hol tartózkodott éppen a korábbi "partnere"?
balos
Lehet,hogy szegényt kényszerítették,hogy résztvegyen a szájer búcsúztatóján,mint pró-bébi?
terlasz
Nem volt egy rendes ereszcsatorna a környéken?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.