Az újranyitásról szóló konzultációs kérdőív kitöltésére bíztatott Orbán Viktor mindenkit hétfőn, a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Orbán Facebookon üzent: "Ez a pillanat is elérkezett"

A miniszterelnök azt mondta, "ez a pillanat is végre elérkezett: tudunk értelmesen konzultálni arról, hogy milyen körülmények között, és hogyan oldjuk fel a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozásokat. Épp elegünk van már ebből, szabadulni akarunk tőle".

Orbán Viktor szerint a járványügyi szakemberek hangja, szava, véleménye lesz a döntő abban, mikor lehet megszabadulni a korlátozásoktól. De mindenkinek számít a véleménye arról, hogy milyen körülmények között, hogyan, hány lépésben történjen a korlátozások feloldása.

"Ezért arra kérem önöket, töltsük ki mindannyian a konzultációs kérdőívet" – fogalmazott a miniszterelnök, aki egy kezében tartott tableten töltötte ki a konzultációs kérdőívet.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbán már nem üzen, hanem aljas módon provokál.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
istván irén
Ki hisz már neked a seggnyalóidon kívül. szakemberek véleménye parancsra ,mint a kínai vakcina. nagyon vicceske vagy dili doki látott már a héten?
Qqberci
"ez a pillanat is végre elérkezett: tudunk értelmesen konzultálni"

Lószart. papa!...
simmering73
Komolyan kérdem, van olyan hülye ebben az országban, aki elhiszi, hogy az ő szavát figyelembe veszik?
Clavigo
Azt hittem,,elástad magadat,,,Putriccelli... ,,Faszkalap.
tudode
Sajnos vannnak még akik jegyzik ezt a lájkvadász pasit!
justhpeter
Orbán már nem üzen, hanem aljas módon provokál.
kereső
"Az ördög néha Szentírást idéz.
A szent érveket felhozó gonoszság
Olyan, akár a mosolygó gazember
Vagy a rothadt szívű, piros színű alma.
A gazság gyakran tetsző testet ölt."

Shakespeare? A velencei kalmár
RonaGyuri
@RonaGyuri: ami pedig a pillanat várását illeti, elhúzhatnál!!! =))
Nessy
Már elnézést, de értelmes ember amihez nem ért, amiben nincs lehetősége tisztán látni, csak amit elmondnak a témáról, annyit tud, érzelmi alapon nem játszik ember társai életével, és egészségével! Az eredmény az irányított kérdés feltevés miatt amúgy is borítékolható.
Peller Anikó
Kedves szeretvetisztelt V. Iktor minimiszter elnők úr, nálatok a kormány közelében neadjisten távolában nincs egyetlen szakértő vagy csak egyszerűen értelmes ember akinek a szavára legalább megfontolás szinten adni lehet?

Ja, nincs. Ezért kérdezgetitek az ugri bugris tömegeket vajh mit lehetnet enni?
Gauntlet
Megérezte mi a széljárás. Gyorsan odacsapódott. Ha még lesz negyedik vagy kilencedik hullám, ő a kezét mossa.
DR Eric CARTMEN
Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, élén a felcsúti gumicsizmással, aki a pereputtyát, apját, gyerekeit tömi ki állami megrendelésekkel. Szétlopnak, amit csak érnek, közben meg a parasztja különgéppel meccsre jár. A sleppje se különb. " kevesebb ADRIA " böfögték, aztán a zseléfejű egy milliárdos állami rendelésekkel kitömött oligarcha yachtján dőzsölt - közben meg belehazudta az emberek képébe, hogy az irodába "keccsöl"- ahogy a vezír mondta. SOROS legnagyobb bűne, hogy ezekből a vidéki suttyókat - Kövér, Orbán, és társai kivakarta a sz@rból. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket .
ómió
Pedig, ha Brüsszelen múlna, "hej, ráérnénk arra még"!
kereső
@Eladott Ország: Ha csak az indulna! De indul a Deutsche Welle magyar tartalommal!
balos
Nem is értem,hogy minek a kezében a "vágó deszka",mikor a dili házban azt is elveszik!
ómió
@Eladott Ország: Ez ám az "efftársi csúcs"! Évtizedekig antikommunistaként működött, most meg a neobolsik promótere lesz! A "gavarit mászkvá" helyett lesz mit hallgatnotok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.