A Fidesz azzal vádolja a Dobrev Klárát, a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjét, hogy "átvágja" a szavazóit a közös európai minimálbérrel kapcsolatban.

Fidesz: "Gyurcsányné" továbbra is "átvágja" a szavazóit

Fotó: Dobrev Klára/Facebook

"Gyurcsányné továbbra is átvágja szavazóit, közös európai minimálbérről beszél, miközben már Brüsszelből is cáfolták állításait" – reagált keddi közleményében a Fidesz arra, hogy Dobrev Klára bejelentette: az Európai Szakszervezeti Szövetség kampányt indított annak érdekében, hogy minél több ország minél hamarabb nyilvánítsa ki az európai minimálbér-szabályozás szükségességét.

A Fidesz közleményében hangsúlyozta: a baloldal, amikor hatalmon volt, nem becsülte a dolgozókat, több mint 200 ezer munkahelyet szüntetett meg és elvett a munkavállalóktól egyhavi bért. "Egyedül Gyurcsány és a baloldal csinált Magyarországon tömeges munkanélküliséget és gazdasági visszaesést" – tették hozzá.

A közlemény szerint a Fidesz-KDNP a baloldaltól eltérően más utat választott: növekvő pályára állította a gazdaságot, így harmadára csökkent a munkanélküliség, a gazdaság-újraindítási akcióterv pedig segít abban, hogy ezeket az eredményeket a járvány okozta válság ellenére is megőrizzék.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Pedig az "európai minimálbér" is már szinte "hasít"! Amikor az efftársnő feje megfájdul!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
jelenleg a fidesznél nem létezik hazúgabb párt,akkor itt ki -kit ver át?
Qqberci
@Horizont: Kecskeméten generálozzák a Honvéd Kórházban...
1984
Hazudsz!
Nincs olyan, hogy Gyurcsányné !!!

Ráadásul olyan hülye vagy, hogy a Dobrev Kláráról készült egyik legjobb képével akarod "elrettentetni" a fideszes parasztokat.

A csillagszemű Dobrev Klára...
ómió
Pedig az "európai minimálbér" is már szinte "hasít"! Amikor az efftársnő feje megfájdul!
nezelodo
Én a kormány, (Orbán) helyében nem hirdetném, mennyire be vagyok rosálva ettől azasszonyságól! Lehet, hogy legszívesebben átszabná az állkapcsát, hogy nehogy versenyeznie kelljen vele! Akkor álljon ki vele egy szellemi versenyre! Ja, hogy azt aztán nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.