Az egyikért megmozdul a propaganda gépezet, a másikat csak megemlítik és nincs körülötte nagy felhajtás. 

A 444.hu vezette le a különbséget, hogy a kormány látványosan eltérően kommunikál a különböző típusú oltóanyagokról. Például a kommunikációs gépezet csak az uniós szállítmányok késlekedését tette szóvá, az oroszét nem. Más hangsúlyt kapnak az érkező vakcinák is.

Látványosan máshogy kommunikálja a kormány, ha orosz vakcina érkezik, a Pfizer körül nincs ekkora hájp

Fotó: Pixabay

Az operatív törzs keddi tájékoztatójáig például nem derült ki, hogy ma nemcsak orosz vakcina, hanem Pfizer is érkezett. Szinte pontosan ugyanannyi, egy kicsit még több is: 104 130 adag.

Ebből már a héten jut 52 ezer idős embernek, míg a Szputnyikot vizsgálnia kell a Nemzeti Népegészségügyi Központnak, nem is számolnak vele az e heti oltási tervben. Mégis, aki nem hallgatta meg György Istvánt és Müller Cecíliát a tévében, azt hiheti, hogy csak Oroszországból érkezett vakcina.

Látványosan máshogy kommunikálja a kormány, ha orosz vakcina érkezik, a Pfizer körül nincs ekkora hájp

Az orosz fejlesztésű Szputnyik V koronavírus elleni vakcina (hivatalos nevén Gam-COVID-Vac) a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház oltópontján 2021. február 21-én. MTI/Bús Csaba

További részleteket a 444.hu cikkében olvashat.

Forrás: 444

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Csizmás Kond: ...de ha neked meg nincs, akkor miért állítasz?
kereső
@Csizmás Kond: Te kezdted macska! Hablatyolsz itt össze-vissza, hogy védd a fideSS szörnyszülött kommunikációs háborúját az Eu ellen. Miközben mellőzöl tényeket folyamatosan- és hülyének próbálsz nézni. Mivel nincs ismeretem arról, hogy miért is nem stimmelnek a számok aPfizer vakcinával kapcsolatban, azért merészeltelek kérdezni Téged, egy olyant, aki teljesen tisztában van a dolgokkal- legalábbis úgy adod elő.
Csizmás Kond
@kereső: ...hagyd a dumát, nem védek jobba senkit mind te. A tények pedig nem azok amiket a pletykalapok összeírnak.
Én tényleg nincs ismeretem a vakcina elosztásról de biztos vagyok benned hogy neked sincs és csak azokat a firkálmányokat hangoztatod előszeretettel ami bizonyítani próbálja az állításaidat.
Lehet társalogni civilizáltan, anélkül hogy basztatnánk egymást mert az egész dolognak mindketten csak vesztesi lehetünk, és semmi értelme egyik vagy másik oldal mögé bújva nevezgetni senkit.
Én személyesen örvendek hogy egyre több az oltóanyag és az első oltást már be is adattam, és azt tanácsolom mindenki tegye azt és ne a propagandát űzze mert az ha megbetegszik nem gyógyítja meg.
szaboria1
@Váradi Gabriella: Még hat hónap sem tel el és máris van olyan aki a két oltás után újból vírusos lett.
ómió
A Pfizer körül nincs"hájp"? Talán, mert nem jön!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.