A Párbeszéd frakcióvezetője keményen visszavágott a házelnöknek.

Szabó Tímea szerint Kövér László megfenyegette a Covid 2021 vizsgálóbizottságot

Fotó: ATV

Szabó Tímea azt írta, hogy Kövér László arra emlékeztette levelében, hogy a kormány járványkezelésének részleteit feltáró ellenzéki testület megtéveszti a nyilvánosságot.  

A fideszes házelnök levele szerint a bizottság „parlamenti felhatalmazás nélkül” működik, így nem használhatja az „országgyűlési vizsgálóbizottság” nevet, nem keltheti hivatalos parlamenti eljárás látszatát. 

Kövér László megnyugtatására az ellenzéki politikus közölte, hogy az ellenzéki testület „hivatalos neve Covid 2021 Vizsgálóbizottság. Ebben sem a parlament, sem az Országgyűlés szavak nem szerepelnek, úgyhogy semmi szükség az ő "engedélyére”.

Szabó Tímea minderről hivatalos levelet is küld Kövér Lászlónak, de a Facebook-oldalán már leírta, pontosan tudják, hogy

Orbán Viktor és tolvaj bandája fél. Fél, mert nem érdeke, hogy kiderüljön, a lopáson kívül gyakorlatilag alig foglalkozott bármivel is a járvány során.

Szabó ezt üzente Kövér Lászlónak:

- Az elnevezés jogszerű, a bizottságnak minden jogalapja megvan a működésre

- A nyilvánosságot Orbán Viktor és kormánya téveszti meg, amikor novemberben még 20 ezer nézős focimeccseket engedélyez, azt a látszatot keltve, hogy az biztonságos, miközben meredeken ívelt felfelé az elhunytak száma, Európa egyik legrosszabb halálozási mutatóit produkálva itthon, amikor a vakcinakáoszban össze-vissza hazudozik az oltóanyagokról, teljes bizonytalanságban tartva milliókat. 

Forrás: 24.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
BELEVALÓ egy csajszi!!! CSAK ÍGY TOVÁBB!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kolnidre
Ha Kövér mellé letennének egy vödör szart,nem biztos,hogy a normális emberek nagyrésze Őt választanák
1984
@ómió: A kerek nagy világon a spanyolnáthába haltak meg a legtöbben.

"A spanyolnátha a történelem egyik legnagyobb világjárványa volt, amit az influenza "A" nevű vírusa okozott 1918–19-ben, és ami a Föld teljes lakosságának mintegy 3-5 százalékát elpusztította. Már 1918-ban több áldozatot követelt, mint az egész első világháború. ...
A két évben mintegy 21 millió, más becslések szerint 27-50 millió áldozatot követelt a világon" /WP/
Málna
Nagyon kiváncsi lennék, hogy mi baja van ennek a nőnek. Merthogy van, az már ránézésre is egyértelműen látszik. A megnyilvánulásairól már ne is beszéljünk. Konkrétan el van torzulva az arca a gyűlölettől. Biztos van oka.
ómió
@1984: Szabó efftársnőnek is elmondtad? Mert igencsak "elfelejtette"!
1984
@ómió: idézni csak pontosan, szépen - vagy valami ilyesmi :)

Amit idéztél, az 2020 május.
Így szól a szöveg „az egész kerek nagy világon Magyarországon halnak meg a legtöbben a koronavírus-járványban.”
A te idézeted nem így szólt.
Mára már viszont valósággá vált. Ha nem is az utolsók, de az utolsók között dobogós helyen állunk. Orbán-gazdád már nem is hivatkozik erre a számra.

A mostani téma lényege viszont az, hogy a fideszesek azzal vádolják az ellenzéket, hogy miért nem a Parlamentben próbálja megoldani a problémákat, közben ők ott akarják megoldani, de kutyába sem veszik őket.
Pont ezért nem tartottam soha problémásnak, ha nemzetközi fórumokhoz fordulnak jogorvoslatért.
Az én nézúpontomban az a hazaáruló, aki fojtogatja a népét, kiárusítja az országot az oroszoknak, kínaiaknak, és nyíltan keresztényüldöző országok diktátor vezetőinek a körében érzi jól magát (hasonló a hasonlóval)
ómió
@1984: "Erre a számra" a te bolsi gazdáid szoktak "hivatkozni" - már, ha a hazudozás hivatkozásnak számít! Szabó efftársnőddel az élen! Amit meg az "ellenzék" a parlamentben művel, az nem a megoldás keresése, hanem a gáncsoskodás, a mocskolódás, aljaskodás, krumpli- meg lószerszámcirkusz - kizárólag a mindenáron való politikai haszon keresése! Régen, ha nem lehetett úgy, ahogy ők akarták, futottak Moszkvába, tankokért, ma meg Brüsszelbe, csak onnét nem jönnek tankok! Országkiárusítás még 2010. előtt volt - államcsőddel "dúsítva"! A 2002-es 8000 milliárdos államadósság (55 év "termése") nyolc év alatt úgy nőtt meg 14000 milliárddal, hogy azon semmit nem vettek, semmit nem építettek és senki/semmit nem támogattak, hanem helyette népzsebeltek! A 2010-es 22000 milliárdos államadósságnak az éves refinanszírozási kamatkiadása évente több, mint 1000 milliárddal terheli az államadósságot! Na, innét beszélj "kiárusításról" meg, hogy valaki nem az így "gazdálkodók", a "hasonlók" társaságát keresi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.