Vasárnap jelentették be, hogy a Momentum elnöke, Fekete-Győr András indul az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztáson, a döntésre tegnap közösségi oldalán reagált Gyurcsány Ferenc, aki már korábban meglebegtette, hogy a Demokratikus Koalíció jelöltje felesége, Dobrev Klára lenne...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: ROTH MANÓ
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Elolvastam, nem latok benne semmi megalazot.
cikicakk55
@Yoda69: Én sem látok benne semmi megalázót. Fekete- Győr András a Momentum színeiben indul,nem? Dobrev meg a DK színeiben. Nem értem miért jó így összeugrasztani a pártokat? Illetve tudom,csak remélem a pártok nem veszik fel a kesztyűt. Az biztos,hogy ha nem lesz meg a teljes összefogás,akkor Orbán marad.A saját szavazótábora igaz,hogy megcsappant,de majd a Románok,Ukránok, Szerbek, Németek kisegítik. Na meg ugye az új törvényük,hogy most már le lehet fényképezni a szavazó lapokat kitöltés után. Ez Fideszre lefordítva annyit jelent,hogy nem előre kapják a krumplit,hanem utólag. Az etnikumnak sem lesz elég bőszen bólogatni és felvenni a zsét,hanem majd a fénykép alapján kapnak juttatást. A közmunkások megint csak zsarolhatóak lesznek.Akik nem tudják felmutatni a szelvényt,azoknak huss a közmunka.
namihami
KESMA jellegű kommentár---kell még indok?
De, nézzünk egy kicsit a helyzet mélyére. Egy olyan párt elnöke ugrik neki a Gyurcsányéknak, amelyik talán a Parlament küszöbén se jut át önerőből. Esélye legfeljebb az ""egér és elefánt a hídon"" helyzetben lehet.
Arra jó, hogy a Fidesz (szokásos sz@rkeverésével) osztani próbáljon. És, a jelek szerint, a Momentum partner lehet benne.
ómió
"Efftársi harcostársaknál" - az "egység hevében" - ez abszolut nem szokatlan!
Yoda69
@cikicakk55: Egyertelmuen a fideSS sajto kezdi keverni a szart. Meg akarjak osztani az ellenzeket mindefele kamu es alhirekkel.
En is bizom benne, hogy bolcsbbek az ellenzek vezetoi es valasztoi es atlatnak az olcso trukkokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.