Vasárnap jelentették be, hogy a Momentum elnöke, Fekete-Győr András indul az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztáson, a döntésre tegnap közösségi oldalán reagált Gyurcsány Ferenc, aki már korábban meglebegtette, hogy a Demokratikus Koalíció jelöltje felesége, Dobrev Klára lenne...

(Forrás: magyarhirlap.hu, ROTH MANÓ által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Yoda69: Én sem látok benne semmi megalázót. Fekete- Győr András a Momentum színeiben indul,nem? Dobrev meg a DK színeiben. Nem értem miért jó így összeugrasztani a pártokat? Illetve tudom,csak remélem a pártok nem veszik fel a kesztyűt. Az biztos,hogy ha nem lesz meg a teljes összefogás,akkor Orbán marad.A saját szavazótábora igaz,hogy megcsappant,de majd a Románok,Ukránok, Szerbek, Németek kisegítik. Na meg ugye az új törvényük,hogy most már le lehet fényképezni a szavazó lapokat kitöltés után. Ez Fideszre lefordítva annyit jelent,hogy nem előre kapják a krumplit,hanem utólag. Az etnikumnak sem lesz elég bőszen bólogatni és felvenni a zsét,hanem majd a fénykép alapján kapnak juttatást. A közmunkások megint csak zsarolhatóak lesznek.Akik nem tudják felmutatni a szelvényt,azoknak huss a közmunka.
Szeparepa2
1. nem: nem Fletó az ellenzék vezetője, nem is gondolja azt magáról és az ellenzék sem gondolja róla
2. az egyetlen arc az ellenzékben aki 6 éven át volt miniszterelnök (szarbángecit szarrá gyalázta, vitán is és választáson is azért arra emlékezzünk már baszki!), előtte meg vagy 4 éven át miniszter, ergo 10 év kormányzati tapasztalata van.. 15 év pártelnöki tapasztalata, már bocsánat de ezek után már így 60 felé közeledve hadd engedjen meg magának pár keresetlen intő szót az ifjabb generációknak! A politikai rutint és tapasztalatot elvitatni tőle nettó rosszindulatú buta idiotizmus
3. Fekete Győr néha tényleg elég nagy hülyét csinál magából, főleg amikor szajkózgat, ismételget valami szerinte extra fontosat, szerinte nem baj ha papagáj módon szajkózza, pl ez politikai retorikai tapasztalatlanság, az egyik legellenszenvesebb retorika az ismételgetés... Van még hová és mit fejlődnie, bár elismerem hogy szimpatikus okos és már nem taknyos... volt egy zseniális beszéde pár éve, akkor azt hittem könnyezve, hogy új Petőfi vagy Kossuth... mára már tudom, hogy azt megírták neki, részben vagy egészben, tehát nem mind saját szavak voltak sajnos... ettől még persze nagyon is jó politikus, teljesen alkalmas... én mondjuk a Momentumból mindenképp valamelyik hölgyet állítanám ki, leginkább az Orosz Ancsát, mert őt még nem kezdték ki. A Donáth nyilván jobb lenne, mert okosabb és energikusabb nő, de hát ezek után sajnos, sok kretén agyhalott birka szemében besározódott.
4. Fletónak esze ágában sincs újra min. eln. babérokra törni, hisz pontosan ismeri a népszerűségét annyira még nem hülyült el, nyilvánvaló hogy esélytelen és nagy hátraarc lenne az ellenzék részéről őt indítani, még akkor is ha esetleg megnyerné az előválasztást. A feleségét is jobb lenne kicsit hátrébb léptetni, mert a pártállami múlt ill család, hiába is nem tehet róla, bélyeg rajta, főleg hogy ráolvassák folyton. A Pokorni is lekerült a porondról és hátrébb lett tolva, amikor a nyilas népirtó nagypapa kiderült...
namihami
KESMA jellegű kommentár---kell még indok?
De, nézzünk egy kicsit a helyzet mélyére. Egy olyan párt elnöke ugrik neki a Gyurcsányéknak, amelyik talán a Parlament küszöbén se jut át önerőből. Esélye legfeljebb az ""egér és elefánt a hídon"" helyzetben lehet.
Arra jó, hogy a Fidesz (szokásos [email protected]ésével) osztani próbáljon. És, a jelek szerint, a Momentum partner lehet benne.
ómió
"Efftársi harcostársaknál" - az "egység hevében" - ez abszolut nem szokatlan!
Yoda69
@cikicakk55: Egyertelmuen a fideSS sajto kezdi keverni a szart. Meg akarjak osztani az ellenzeket mindefele kamu es alhirekkel.
En is bizom benne, hogy bolcsbbek az ellenzek vezetoi es valasztoi es atlatnak az olcso trukkokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok