ZSÓTIT EZ IS MINŐSÍTI!!! =)) Nem lesz ez egy hosszú vezércikk, s főleg nem lesz benne sok saját szöveg. Nézzük előbb a „hírt”: „Orbán Viktor egy saját alagutat akar építeni a Puskás Arénába kétmilliárd forintért, állítja Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselője, a parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke. Stummer azt mondja, a terv azért került hozzá, mert az alagútról szóló beruházást …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"Mert mindennek van határa." - írja a szerző, s okadatolja, hogy nincs, mert anit ő most IS művel, az már minden alatt van! =))
RonaGyuri
Az nem-alagút effektus margójára,

ha már Zsóti azon kesereg, hogy hazaárulás miatt nem lehet a képviselőt felnégyelni

Az igazat megvallva árulásnak valóban árulás, de nem haza hanem annak elárulása, hogy milyen csekély szellemi potenciállal rendelkeznek.
Miről is van szó? Azt mondják, hogy valójában ez a nem-alagút hiánypózlás, amire biztonsági okokból szükség lett volna. Egyből felmerül a kérdés: ennek az illetékesek nem voltak tudatában? Vagy mint az kellően gyanús; ez is az elképesztő áremelkedés (az eredeti ár 5szörösébe került) melletti elhagyások egyike! Lásd még az alapvető atlétikai lehetőségek és a látványosnak tervezett karéj-futókör!
Aztán van itt még egy érdekes indoklás is: a Népstadionban is volt!!! Nem tudom igaz-e, de sokat elárul az országról, hogy ez érv. Sőt a dolog úgy áll, hogy többször tervbe került – legutóbb a Sándorpalota kapcsán (amikor még a ME-nek tervezték) – egy autós lift is! =)) Nem akarok ötletet adni, de meg kell kérdezzem: ezzel nem akarnak előjönni újra???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.