A múlt héten autóbalesetet okozó Vitray Tamásnak szinte egy nyugodt perce sincs.

Az emberek nem kímélik az egykori tévést, sokan úgy gondolják, hogy már nem kellene vezetnie, és hangot is adnak a véleményüknek. Vitray Tamásnak elege van a sok gyűlöletből.

„A balesetet megúsztam szerencsére, de

hogy őszinte legyek, már elég volt ebből az egészből,

nem akarok foglalkozni vele. Nincs kedvem hozzá. Alapvetően nem értem, hogy kinek mi köze van ahhoz, hogy vezetek-e vagy sem. Nem értem, miért akarják elvenni a jogosítványomat? Most van egy rendőrségi ügy, ami szabálysértés miatt indult és ennyi.

Vitray Tamás nem bírja már a támadásokat

Bántó ez a nagy gyűlölet, amikor nem a vezetésemmel volt probléma.

Közel hatvan éve autózom, nem volt eddig semmi gond, egy ilyen baleset pedig bárkivel megtörténhet” – mondta a Blikknek Vitray Tamás.

Forrás: blikk.hu

Címalpkép. MTI /Czimbal Gyula

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
A baj Tomi az hogy másnak ezért sok pénze és jogsija ugrik és nem mondhatja:
baleset pedig bárkivel megtörténhet
karma1
@Gauntlet: Nem tudhatod, hogy neki nem ugrott-e a jogsija, es hogy mennyire fogjak ot megbuntetni. Mindenesetre ahol o el, ott nem a 4-6-os villamos jar ketpercenkent. Ezert is van massziv kocsija, ami meg a havon valo felborulast is megussza...
Valoban nem kene talan vezetnie, de en ismerek 90+os holgyet, aki vezet, kivaloan, es mindig mondogatja, hogy "elviszem az oreglanyokat bevasarolni" (az "oreglanyok" 70+ evesek, nala tobb mint 20 evvel fiatalabbak). Az egyedullet sokmindenre rakenyszeriti am az embert!
evacica
@terlasz: Érdekes, ha egy idősebb ember karambolozik, rögtön elindul, hogy minek vezet ebben a korban! Ha a fiatal karambolozik, mert száguld mint az örült, erőszakos is esetleg, vagy éppen ittasan ül a volánhoz, azon rögtön túltesszük magunkat! Tapasztalatom az, hogy egy idősebb ember sokkal óvatosabban vezet, persze baleset bárkivel előfordul.aki vezet.Kár ezzel ennyit foglalkozni
terlasz
@evacica: Egyetértek, de 88 év már elég kritikus kor.
jesz
kedves tanár úr...egyre jobban belebonyolódik, és ez az eredménye..

Tessék otthon kuksolni, vezetékes telefont kihúzni, és még kíváncsiságból se nézegesse a kommentekt...

Pár hét, és elül a vihar...addigra megkapja a hatósági büntetést is, meg a biztosítótól is kap egy szép nagy csekket(amit be ne fizessen, azért van a kgfb, majd az fizet.)...azon rágódjon inkább...az legalább olyan szar lesz, mint a kommentek..
karma1
@Horizont: Kedves, hidd el, ahol lakik, oda nem igazan birna meg az o fizetesebol sem minden nap taxit hivni, plane nem ugy, hogy reggel azzal megy el, este azzal megy haza! Annyi lenne a taxikoltsege, mint Neked a nyugdijad egy honapra. Nem ez a baj az idoskori vezetessel. En a mai napig minimum 10x gyorsabb reflexioju vagyok, mint egy 30 eves. Igaz, en voltam a balesetem (nem autos, csak labtores!) utan egy evig courier sofor, mert csak ulomunkat tudtam vegezni. Napi 800-1000 kilometeres kort vezettem az orszagban. Barhol a vilagban elvezettem az autot, sosem volt semmilyen problemam, nem okoztam balesetet. De ahogy latom, errefele is nagyon keves az idosek altal okozott baleset, viszont szamtalan nagyon fiatal ember az itteni ismeroseim kozul mar "odaat" vannak - gyorshajtas, pia, a KRESZ egyeb szabalyainak figyelmen kivul hagyasa. A vezetes nem igazan az eletkortol, inkabb az egeszsegi allapottol fugg, amit mindenkinek maganak kell felmernie. Es igen, sokszor annyi is eleg, hogy egy kivalo, balesetmentes sofor egy ezredmasodpercre kihagy - ez azert nem jelenti azt, hogy az egesz addigi tudasat, balesetmentesseget fel kene adnia es abba kene hagynia. Aki ilyen esemenyen keresztulmegy, az utana millioszor jobban atgondolja, hogy mit tesz, foleg, ha autoba kell ulnie meg egyszer soforkent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.