„Nyolcvankét éves édesanyám egész eddig nem kapta el a koronavírust, na akkor majd most” – elképesztő tömegjelentek az szombathelyi SZTK előtt.

Totális káosz a szombathelyi oltópontoknál: összezsúfolva, egymást taposva várták az idősek, hogy sorra kerüljenek

Fotó: Pixabay CCO

Nyolc óra húsz perckor a nyugat.hu-nak jelezték, hogy egyre nagyobb a fejetlenség a szombathelyi oltópontok, az SZTK előtt.

Nyolc óra harminckor már nem csak a lépcsőn álltak zsúfolva az oltásra váró idősek, hanem a mozgássérült-feljárón is, a lépcső alatt a járdán is, sőt az SZTK parkolójában is

– közöle a portál tudósítója a helyszínről.

Az épületben egyébként négy oltópont működik két külön bejárattal, így a Március 15. téri körforgalomtól az Agora Sportház lépcsőjéig egyetlen egybefüggő tömeg alakult ki.

Az oltásra várok azt mondták: hiába érkeztek időben, már akkor nagy sor állt a bejárat előtt, és a csúszás miatt kezdtek feltorlódni a különböző időpontra érkezők. Pedig a bejáratnál a nővérek vagy egyenruhások név szerint hívtak be mindenkit, és többször is rá kellett szólniuk az emberekre, hogy akinek még nem hangzott el a neve, ne álljon a bejárat elé.

A sportházhoz közelebb eső bejárat előtt messze nem álltak annyian, viszont itt meg arra panaszkodott mindenki, hogy bent kell várakozni, ahol egy kicsi helyiségben zsúfolódnak az emberek.

„Nyolcvankét éves édesanyám egész eddig nem kapta el a koronavírust, na akkor majd most”

– kommentálta röviden a helyzetet egy felháborodott nő.

Látszólag nagy volt a fejetlenség, a bejárat előtt már szó szerint egymást taposták az emberek, és senki sem igazán tudta, hova kéne állnia és meddig fog várni a sorára – fogalmazott a lap. Azok, akik idős szülőjüket hozták oltásra, mind arról panaszkodtak a lapnak, hogy a rossz szervezés és a fejetlenség miatt most a legveszélyeztetettebb korosztály tagjai tömörültek össze, ráadásul már a nevüket sem hallják, ha szólítják őket.

8 óra 45-kor még volt olyan idős, aki nyolc órára kapott időpontot, de nem jutott sorra.

Forrás: nyugat.hu

Címlapkép: MTI/Krizsán Csaba

Nagyvilág - 2021. April 17., 21:10
Csehország kiutasított 18 orosz diplomatát
Itthon - 2021. April 17., 20:00
Orbán Viktor nagy bejelentést tett

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Te barom... Időpontra mentek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Pintér-ésszel van szervezve csak még nem telt el reggeltől a két hét. Ha Pintér két hét múlva visszanéz, úgy fogja látni, hogy ma reggel Szombathelyen rend volt. És ez a lényeg.
(Attól félek Shikari ezt már nem fogja érteni)
Shikari
@Nessy: Aki hülye az hülye ha idős ha fiatal. Attól hogy időponti csúszás volt miért mászott tolakodva egymás nyakára az a falka nyugger? Siettek farhátért azért viselkedtek így?
Nessy
@Shikari: Erre a gerontofóbiádra nincs mit mondani! Vigasztaljon a tudat, hogy mire megöregszel a te véleményedet ma osztó fiatalok hasonlókat fognak rólad is mondani, ha nem különbeket! Hodie mihi, cras tibi!
gina
Járvány kezelés magas szinten, ez csak Cilike és OV műve, mindkettő elmebeteg
gina
@Shikari: az Anyád te alja szemét ,,remélem egy adag cián neked is jut
Shikari
@gina: Téged táboroztatni kellene majom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2021. April 17., 20:27
Ma sem lett bajnok a Fradi
Nagyvilág - 2021. April 17., 17:54
Eltemették Fülöp herceget – videók