Tovább pörög a gasztroharc a politikusok között. Orbán Viktor a gyümölcsökkel, Jakab Péter pedig a párizsival szállt be a ringbe. Erre a vonatra szállt fel aztán Szabó Tímea is.

Menczer Tamás kiállt a parizer jogaiért: "Például van valami Menczer, ő is kétpofára szokott zabálni időnként"

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Mindezek után Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára ironikus poszttal jelentkezett a Facebookon szerdán. A párizsi nevében írt néhány sort önmaga felvágott-fogyasztási szokásairól, illetve a magyar belpolitikáról és az ellenzékről.

A párizsis poszt előzménye, hogy – ahogy azt ITT megírtuk- Jakab Péter, a Jobbik politikusa néhány napja nagyot megy a közösségi médiában egy olyan poszttal, amelyben párizsit fogyaszt. Erre a vonatra ült fel később Szabó Tímea is, aki ugyancsak a parizer mellett tört lándzsát posztjában.

Elfogtam a parizer levelét! Hallgattassék meg a parizer is! Kérem, én, a parizer, nem politizálok. Nem érdekel a politika, nekem mindegy, hogy jobboldali vagy baloldali száj, a lényeg, hogy fogyasszon. Engem az se érdekelt, hogy Jakab úr velem politizál, rólam tesz ki fotót. De most, hogy már Szabó Tímea asszony is így tett, azt gondoltam, megnézem én ezt a magyar belpolitikát. Elolvastam néhány jobboldalinak mondott újságot, meg persze a független és objektív baloldaliakat is. Képben vagyok, na. Én, a parizer.

– írja Jakab és Szabó posztjaira reagálva az államtitkár. Parizerként megszólalva kitér arra is, hogy „a baloldali vezető, Hagyó Miklós úr is fogyasztott engem bőségesen, aztán meg mi lett vele, ugye…”

Azért meg vagyok lepve. A baloldalnak tényleg az lett a mondanivalója az ország számára, hogy: parizer?! Kérem, ez számomra megtisztelő, de talán egy kicsit kevés – még szerintem is, pedig rólam van szó. Vagy az a jó politikus, aki szereti a parizert? Mert engem a jobboldalon is sokan szeretnek, én már csak tudom. Például van valami Menczer, ő is kétpofára szokott zabálni időnként. Néha megkever mackósajttal, ennek nem örülök, hát, az én életem se könnyű…

– fogalmaz Menczer Tamás.

Ha ezek a nagy baloldali gondolkodók még párszor velem fotóztatják magukat, az emberek őket látják majd, amikor rám néznek. Nem tenne jót az üzletnek… Kérem, nekem is vannak jogaim! Hagyjanak békén!

- zárja posztját az államtitkár.

Elfogtam a parizer levelét! Hallgattassék meg a parizer is! Kérem, én, a parizer, nem politizálok. Nem érdekel a...

Közzétette: Menczer Tamás – 2021. február 23., kedd

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Pegero: Ahhoz képest, hogy kritizálja, elég hosszúra engedte, nem?
És miért nem a gazdátok almájának levelét fogta el, nem tudod?
Nem csodálom, hogy Jakab parlamenti parádés megnyilvánulása miatt kiakadtatok. Óriási volt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Jakab parádésan jó volt a parlamentben, lehetett tudni, hogy most beleszáll a propaganda.
Aki Én
@Pegero: Ahhoz képest, hogy kritizálja, elég hosszúra engedte, nem?
És miért nem a gazdátok almájának levelét fogta el, nem tudod?
Nem csodálom, hogy Jakab parlamenti parádés megnyilvánulása miatt kiakadtatok. Óriási volt!
Nessy
@Pegero: Na, ebben a témában a népnemzeti jobboldal sem megy a szomszédba ötletért, csak náluk a szellemesség hiányzik a legtöbbször! "Elfogott levél" témában Kern András még ma is verhetetlen. A levehető ajtajú NDK turmixgépre azt hiszem sokan emlékszünk.
Nessy
@Pegero: Még nem érkezett! Tessék később érdeklődni!
zsupumi
Én is csak azt tudom kérdezni ettől a modortalan menczertől, hogy a gyümölcsös tál levelét nem kapta kézhez? Nektek meg járvány idején az a lefőbb gondotok, hogy a zsebeiteket teli tömjétek. Ti aztán biztosan nem érzitek meg a járvánnyal járó anyagi nehézségeket.
surdilloFUJT
@Pegero: Belőled már nem kell fidesscsicska,nyalonc!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.