A szóba jöhető esetleges ellenzéki miniszterelnök-jelöltek közül Márki-Zay Péter a legkevésbé elutasított.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha Karacsony indul ra szavazok, ha nem akkor Dobrev
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Nyírfa: ugye viccelsz? orbán krumplis szavazóbázisa évszázadokkal van lemaradva...az a réteg aki meggyőződésből fideszes, meg a krumplisok átlag IQ-ja nem éri el a 60-at...milyen infót terítenél nekik,amit fel is fognának?
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Igen, ettől mindannyian tartunk. Sokan és sokszor próbálták megállítani a fejlődést, de még senkinek sem sikerült. Az egyetlen valódi ellenségünk a félelem. De elveszíti az erejét, ha szembe nézünk vele.
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Magam is sokszor használom a primitív jelzőt, de annál azért bonyolultabb ez a kérdés, hogy idiótának nézzünk másfél-kétmillió embert.
A gondolkodásuk, a viselkedésük lehet kritikán aluli, sokszor még azon aluli is, de nem hiszem, hogy mindannyian retardáltak lennének.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: pillabat...nem azt mondtam hogy gyengeelméjüek...pusztán nem intelligensek, többségük egyszerű mint a faék...
terlasz
Nem kell ezt komolyan venni, mert a fidesz-szavazó első számú közellensége a DK, ezért ezek a megkérdezettek egyértelműen Dobrevet jelölték meg a legelutasítottabbnak. Úgy gondolom, hogy elsősorban Klárának köszönhetően lett a DK a legerősebb ellenzéki párt.
A legalkalmasabb min.elnök lehetne, de valószínűleg a könnyen befolyásolható közvélemény nem támogatja majd kellőképpen.
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Megetette őket orbán a nagyság illúziójával. Hogy az emberi nagyság gyökere és forrása mindenki önmaga , ezt senki nem hozta a tudomásukra, pedig ez a gyermekkor legalapvetőbb tanulnivalója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.