A tamási rendőrök azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki azt a 46 éves iregszemcsei hivatásos vadászt, aki egy kutyáját sétáltató férfival került nézeteltérésbe. A vadász megfenyegette a férfit, hogy ha nem köti ki a kutyát a fához, akkor őt is lelövi. A beszerzett bizonyítékok alapján előállított férfi egy vadásztársaság hivatalos vadásza.

"Zihálsz te is mindjárt, b.zd meg! Agyonlőlek a kutyáddal együtt" – ijesztő videó került fel a netre egy indulatosan lövöldöző vadászról

Fotó: Youtube

Egy 46 éves medgyespusztai férfi tett feljelentést a Tamási Rendőrkapitányságon 2021. február 23-án a délutáni órákban ismeretlen tettes ellen, aki azt megelőzően megfenyegette őt – írják a rendőrség honlapján 

Elmondta, hogy a kora délutáni órákban a Nagykónyi-Medgyespuszta mögötti szántóföldön kutyájával sétált, amikor a másik férfi ordítozni kezdett vele, hogy hagyja el a területet, miközben többször a levegőbe lőtt. A feljelentő az esetről videófelvételt is készített. (Megtekintését erős idegzetűeknek ajánljuk.)

A férfi akkor kezdett el videózni, amikor látta, hogy a vadász nagy gázzal vág át autójával a szántóföldön, állítása szerint majdnem el is ütötte. A kutya ekkor már meg volt kötve egy hosszú hajókötéllel, de szerinte a rá támadó férfi azt akarta elérni, hogy kösse a kutyáját a fához, hogy lelőhesse.

A fegyveres férfi indulatosan kérdőre vonta a felvételt készítő férfit. Ilyen kijelentéseket tett: 

Agyonlőlek a kutyáddal együtt!

Továbbá:

Figyelj! Agyonlőlek!

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai adatgyűjtésbe kezdtek, és rövid időn belül azonosították a felvételen szereplő személyt, egy 46 éves iregszemcsei lakost – olvasható a rendőrségi közleményben.

A rendőrök a beszerzett bizonyítékok alapján előállították az egyik vadásztársaságnál hivatásos vadászként dolgozó férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt.

Az elkövetőnél tartott kutatás során a nyomozók lefoglaltak egy golyós- és egy sörétes lőfegyvert, valamint a hozzájuk tartozó lőszereket, melyeket a hivatásos vadász igazolvánnyal rendelkező férfi engedéllyel tartott. A rendőrök bevonták továbbá a vadász fegyvertartási engedélyét is.

Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják a büntetőeljárást, melynek során vizsgálják, hogy további bűncselekmények vagy szabályszegések megvalósultak-e.

Az eset kapcsán a 444 megkereste a medgyespusztai kutyasétáltató férfi, aki elmesélte, hogy a videót Meggyespusztán készítette nagyjából egy kilométerre a házától. Többfajta kutyát tart, köztük agarakat, foxit és mudit, de egyébként festőként dolgozik, és soha életében nem vadászott.

Forrás: police.hu, 444

Címlapkép: Pixabay CCO

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
@Csizmás Kond: Nem több kilomèterre,1 azaz egy kilomèterre. Mièrt? Tilos? Volt kitől tanulni a vadásznak,semjènzsóti továbbkèpzèsère járhatott. Undorîtó az összes kibaszott vadász!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@csak úgy...: kizárt, hogy értse.

Vicc:

Kisgyerek: Rendőrbácsi! Találtam egy gumibotot, nem a magáé?
Rendőr: Nem, én az enyémet elvesztettem!

Na, ilyen ez a fonnyadt gyümi is.
Málna
@Aki Én: Hogy semmit nem értesz abból, amit írok - nem csak most, hanem úgy általában - az már nekem ciki, hiszen folyton ismétlen magam. Nézz utána, hogy miért lőheti le a vadász a kutyát. Bár szerintem azt sem fogod érteni.
vitriol
@Málna: 16.50 - ha elfogytak az érveid, akkor evidens, hogy az a másik hülye!
Málna
@vitriol: Nem fogytak el az érveim, tovább kellett volna olvasnod. És az érveimtől függetlenül hülye az, akinek szólt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.