A Jobbik elnöke közölte: kiállnak párttársuk mellett, aki valószínűleg államtitkot sértett.

Jakab Péter Stummer feljelentéséről: "Micsoda kockázat van abban, ha valaki nem tartja titokban, hogyan majmolja Orbán Rákosit. Legutóbb neki voltak alagutas igényei a Népstadionba

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Jakab Péter Facebook-oldalán írt arról, hogy a Fidesznek vannak fontos dolgok, mint a Puskás Aréna aluljárójának ügye, illetve kevésbé fontosak, mint a bajba jutott dolgozók megmentése – idézi Jakabot a 24.hu.

Utóbbin egy éve hezitálnak, míg párttársára azonnal lecsaptak. 

A Jobbik elnöke emlékeztetett rá, a Magyar Nemzet szerint Stummer Jánost feljelentették, mert nyilvánosságra hozta, hogy kétmilliárdért építenek aluljárót a stadionba,

mert hát micsoda kockázat van abban, ha valaki nem tartja titokban, hogyan majmolja Orbán Rákosit 

- írta Jakab.

A Jobbik kiáll Stummer János mellett – közölte a pártelnök.

Korábban a Facebookot ellepték azok a posztok, amelyek szerint a magyar  történelemben legutoljára a hírhedt pártvezető, Rákosi Mátyás számára építettek hasonló alagutat.

A Puskás Aréna kedden közölte, hogy védett személyek számára egy ötszáz méteres aluljáró építenek a Stadionhoz.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TollerBela
Röhejes ez a titkolózás ! Nyíltan szolgálja a lopást, az erőszakoskodást, az úrhatnámságot és a feneketlen anyagiasságot. Két milliárdért alagút ! Még mit nem ! Legfeljebb egy védett gépkocsibejáró, maximum ! És elmegy az orbán meg a titkai a fenébe !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
TollerBela
Röhejes ez a titkolózás ! Nyíltan szolgálja a lopást, az erőszakoskodást, az úrhatnámságot és a feneketlen anyagiasságot. Két milliárdért alagút ! Még mit nem ! Legfeljebb egy védett gépkocsibejáró, maximum ! És elmegy az orbán meg a titkai a fenébe !
Gazella
Hajrá Jakab! Durrantsd be a seggük alá az időzitett bombát!!!
tudode
Ez a valagút smanca ahhoz képest, amelyet titkosítottak, köztük az olajügyeket is
.
----- Soha semmit nem tudunk meg, csak amikor már úgyis mindegy
444.hu/2014/05/20/soha-semmit-nem-tudunk-meg-csak-amikor-mar-ugyis-mindegy
---------------------------------------
.
Mint pl.
.
------ Olajbizottság 2000 Orbánkormány idején
www.youtube.com/watch?v=wzQEolKADKI&t=3s
------------------------------------
.
Ami a többcélű Népstadiont illeti, kispórolták belőle a az atlétikai pályát, amelynek következtében csak a tervrajz 3 milliárdba, és a csepeli atlétikai aréna 224 milliárdjába kerül az adófizetőknek!

-
Nyírfa
500 méteres alagút...aztán honnan indulna, és hol vezetnék?
Küldött pénzt az EU, kitört rajtuk a költekezhetnék. Természetesen értjük, hogy az alagút a járványkezelés hatékonyságának emelése és a gazdaság fellendítésének érdekében elengedhetetlenül szükséges. Azért én inkább a kormányváltásra szavazok.
Nessy
Magyarázza már meg nekem valaki, hogy mi az ördög füle olyan szigorú "államtitok", hogy építenek egy nagyon védett autó bejárót az uraknak? Hiszen aki arra jár, az mind láthatja, hogy mi épül. Jó, hogy bent mi lesz még, az nem a plebszre tartozik, de arról nem is beszélt Stummer János. Persze az 500 m. az enyhe túlzás, hacsak nem több szintes lesz, ami alatta fog épülni.
Nyírfa
Ja: gratulálok Stummer Jánosnak, aki példát mutatott alázatból, bátorságból minden képviselőnek. Számomra ez jeleníti meg a szolgálatot.
Nyírfa
@Nessy: Nem véletlenül kérdeztem, hogy honnan indul, mert nagyon úgy néz ki, hogy menekülő utat építenek maguknak, mint az Országház és a Miniszterelnöki Hivatal között.
ómió
Azért ehhez még bolsevista nyilaséktól is öblösebb hazugságok kellenének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.