Hatalmas felelőtlenség volt beleszállnia a politikának a vakcina-ügybe. Az eleve oltásszkeptikus magyar lakosság bizonytalanságát megtöbbszörözte, hogy olyan oltóanyagok beszerzésére adta a kormány a fejét “amiért fürkészeknek kell kapkodniuk bizonyos teherautók platójánál”, nem beszélve arról, hogy a csapból is az folyik, hogy az Unió befuccsolt oltóanyag-ügyben, de a dokumentációhiányos orosz- és kínai vakcina viszont özönlik az országba.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán: „Arra kérem a hatóságot, hogy körültekintően, de a lehető leggyorsabban mondjanak A-t, vagy B-t, hogy lehet-e használni itthon a vakcinát. Több millió kínai vakcinát az emberek rendelkezésére tudnánk bocsátani akár néhány napon belül.”
Itt van, tessék! A szabadságotoknak ára van, emberek, az pedig nem más, mint a bizonytalan vakcina. Ha ezt beadjuk, akkor nyár elejére fel lehet oldani a tilalmakat, ellenkező esetben csak ősszel. Ez egy fenyegető zsarolás szerintem, amire azért lehet tudni a választ. Mégpedig azt, hogy a statisztika szerint a magyarok mindössze csak 1%-a adatná be magának a kínait. Kvázi szinte senki. Logikusan akkor marad az őszig elhúzódó korlátozás. Szerintem pedig Orbán most nyírja ki az ellenzéki összefogás előválasztási procedúráját. Úgy húzza az időt, hogy aztán majd ledobhassa magáról a felelősséget. A veszélyhelyzet meghosszabbításával ellehetetleníti az ellenzéket, a kampány mint olyan, nem tud kibontakozni. Véleményem szerint akár emberi életek árán is, de véghez fogja vinni, mert felmérték, hogy az ellenzék simán verné a fideszt.
simmering73
Királyi mocsokmédia reggeli híradó. Megkezdték a kína vakcinával az oltást. Idősebb hölgy megkapta, majd a következőt mondta: nekem mindegy hogy mit adnak, csak oltsanak. Nem értem miért nem 3 cent kevertet kért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.