Újra elérhető az az oltásellenes „Koronavírus Konzultáció”, amely korábban még „Nemzeti Koronavírus Konzultáció” néven futott, de akkor egy időre elérhetetlenné vált. Most kivették belőle a nemzeti szót, és már Gődény György neve is ott van az oldalon.

Egy kis trükközéssel ismét elérhetővé vált a kamu konzultációs oldal

Fotó: pixabay.com

Az előző héten látott napvilágot a hír, hogy egy oltásellenes, kamu nemzeti konzultáció került ki a netre – írja a telex.hu.

Akkor még semmit nem lehetett tudni az oldal hátteréről, nem lehetett biztosan tudni, hogy ki állította össze a maszk- és oltásellenességet sugalló kérdéseket, ráadásul az egész nagyon hasonlított a hivatalos, kormányzati nemzeti konzultációra.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda ezért csalás és személyes adattal való visszaélés miatt büntetőfeljelentést tett, másnap délutánra pedig elérhetetlenné is vált az oldal – emlékeztet a portál.

Most az adatkezelési tájékoztatóban Gődény Györgyöt tüntetik fel az oldal működtetőjeként, aki egyébként a múltkori, „nemzeti” néven futó kérdéssort is megosztotta.

A maszk- és oltásellenes mozgalmak a koronavírus elleni védekezés legnagyobb akadályát jelentik; vezetőik a százezres rajongótábor mellett százmilliós bizniszeket is építenek, miközben a kormány ügyet sem vet rájuk – jegyzi meg a telex.hu.

Pedig a hírhedt rémhírterjesztős törvényt mintha Gődény, Lenkei vagy Tamasi doktorra szabták volna.

Forrás: telex.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.