Ma a kínai vakcinájával is elkezdtek oltani Magyarországon.

(Forrás: Index)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy aktuális kérdés: kell-e aggódnunk érte?

„Orbán Viktor már várja, hogy a jövő héten végre beoltsák”

Nos még az aggódás előtt is van itt néhány gond. Mindezt annak kapcsán mondta, hogy bejelentette: „ a kínai Sinopharm vakcinájával is elkezdenek oltani Magyarországon” és ezzel „valamikor a jövő héten a védekezés irányítói is sorra kerülhetnek.”, amiben azt is értette, hogy ő is. Kihagyva a lehetőséget azon elmélkedni, hogy mitől is lenne ő a védekezés irányítója és ha igen, akkor ez miért veszélyes, meg kell jegyezzem. A minap tudta közölni, hogy csak az oltóhelyen mondják meg melyik vakcinával oltanak és, akinek nem kell az aktuális az mehet a sor végére! Az tényleg kínos lenne, ha pt is – mert a gép mást dobott neki=)) – a sor végére zavarnák!
Meg kell jegyezzem, hogy Őfenesége lelkes híve a magyaros találékonyságnak, aminek az egyik eklatáns példája az eper. Ahogy a fele-árú importból magyart csinálnak az árusok!
No, de vissza az aggódáshoz. Természetes dolog, hogy legfőbb vezetőkre, főleg az uralkodókra vigyáznak így biztosan teszteltek a szakemberek hasonlóakkal. (aktuális előkóstolás).
Ezzel azonban lehetnek gondok:
Egyfelől a kínaiaknál betiltották az állatkísérleteket:
images.app.goo.gl/TRezkCudg9HxmDDV6
Így maradnak a hazai kísérletek. Amivel kapcsolatban felmerül ki állapította meg a paramétereket, s a valódi adottságok, vagy az önképe alapján:
images.app.goo.gl/ZnmWVvVbGxQvDwrW7
Tegyük hozzá, hogy a cool-nak van „közömbös, barátságtalan, szemtelen” jelentése is! =))
RonaGyuri
érdeklődőknek a cool szinonimái: aloof, antisocial, asocial, buttoned-up, cold, cold-eyed, detached, distant, dry, frosty, offish, remote, standoff, standoffish, unbending, unclubbable, unsociable
namihami
Mire kell annyit várni egy ilyen elfoglalt embernek (na jó, az ember azért költői túlzás volt)? Hiszen a kínai cucc már itt van. Akár kettőt is kaphat, mert lehet hogy súlyra megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok