Sajtótájékoztatót tartott szerdán 15 óra körül Harangozó Bertalan, a Vas Megyei Kormányhivatal vezetője arról, hogy egymást taposták a várakozó idősek a szombathelyi oltópont épületénél, írja a Telex.

Mindenkitől szeretne „türelmet, együttműködést és fegyelmet kérni.

A kormányhivatal vezetője szerint a betegek felelősek azért, hogy egymást taposták az oltásra váró nyugdíjasok
Kép:Ugytudjuk.hu Facebook

Újságírói kérdésre kitért arra is, hogy végül is elnézést is akar kérni a kialakult helyzetért, aztán kifejtette, hogy ebben a végtelenül bonyolult logisztikában, ami a vakcináció megszervezését jelenti több tíz-, illetve több százezer ember tekintetében, igen sok szereplő együttműködésére van szükség, kezdve a háziorvostól az oltócsoportokon és kormányhivatalokon át a betegekig.

Ugyanakkor Harangozó szerint bár amellett, hogy szervezési problémák is voltak, a sor azért alakult ki leginkább, mert szerinte az oltásra váró idősek a számukra adott időpontnál hamarabb értek oda. Tehát fegyelemre volna szükség, hangsúlyozta Harangozó, „időpontra kell érkezni: akit 8-ra hívtak, az 8-ra jöjjön, aki 9-re, az 9-re”.

Harangozó szerint egyébként legfeljebb egy órát kellett várni, noha az úgytudjuk.hu már reggel is arról számolt be, hogy volt, aki másfél órát volt kénytelen sorban állni a kiírt időpontjához képest, mire rá került a sor.

Azt gondolom, hogy az életünk megér egy órát

– mondta még.

Az úgytudjuk.hu kérdésére, hogy kivizsgálják-e, miként kerülhettek ki nevek, tajszámok, mások számára látható személyes azonosító adatok az épület falára, Harangozó azt mondta, állnak elébe.

Forrás:Telex
Címlapkép:Úgytudjuk.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
2010 óta nem hallottam egyszer sem Orbánéktól, hogy a kormány tévedett volna. Valószínű azért, mert úgy gondolják Orbán az új Isten és az pedig nem téved. Mi azért idelent a Földön össze tudnánk gyűjteni néhány száz ordenáré hazugságukat. Innen ugyanis nagyon úgy látszik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Kussban lennél jobban járnál! A hazugpropaganda nagy divat kapdbedenagyokkurafisok!!
justhpeter
Mit mondjon egy Orbán-nyalonc ? Ki lehet itt hibás a népen kívül ? Ezen debilek szerint a magyar lakosság 2 millió fideSS-hívőből és 8 millió hülyéből áll.
nezelodo
Most ebből a nyilatkozatból megtudhattuk, ha szétszéled, vagy egymást tapossák a legelőn a birkák, annak nem a juhász és a pulikutya az oka, hanem maga a birka!
Érdekes ez hallani a hatalom részéről ahol már azt is megszabják, hogy hogyan házasodjon, legyen-e vallásos, mikor és hányat szűljün, hogyan kell viselkednie, a nőnek, feleségnek, apának, milyen szellemiségbe nevelje a gyerekeit, előírják a nemi identitását stb! Csak pont azt és úgy nem sikerül megszervezni pld. a védőoltást, ahogy a csodálatos operatív törzs a Pintér féle eü. szakemberekkel felduzzaszatva előírja, Nem gondoltak a dakota vezéreink még arra, hogy ezt az egész folyamatot a szakemberekre kellene bízni, és nem basztatni őket naponta felesleges, és legtöbbször egymásnak ellentmondó utasításokkal, és ne lebegjen a fejük fölött az, hogy ha valami nemtetszőt mondanak vagy tesznek a járvány kellős közepén, akkor repülnek!?
Nessy
@nezelodo: A szaktudás bolsevik huncutság! (by Csurka)
Különben is a hülyeség állampolgári jog, és ők csak élnek ezen jogukkal!
És ezeket a ... mi fizetjük, nem is rosszul.
nezelodo
@Nessy: Jaj szerencsétlen Pesta bá"-t emlegeted, a mint a bolsevik huncutság megítélőjét! Gondolom a fekete volgában ezzel traktálta az Aczél Györgyöt, meg az állandóan velük lebzselő megyei PB titkárt a környékünkön való utazgatása során, és ez volt a fő étek az edericsi ajándék kastélyában ebére is amikor odalátogatott az MSZMP kultúrdiktátora! Akkor már annyira szerette az ötágú csillagot, hogy csak ötöt bírt elviselni, de azt is csak a konyakos palackon.
ómió
Ha ugyanarra az időpontra hivatalosak, akkor "nem annyira", ám, ha más-más megadott időpont helyett ugyanarra mennek, akkor igen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.