Vejkey Imrével, a KDNP országgyűlési képviselőjével beszélgetett a katolikus értékrendről, Jézust ábrázoló gúnyrajzról, és arról a mindent uralni akaró, globális-liberális támadásról a Pesti Srácok.

Támadnak a globális-liberálisok és a céljuk az, hogy lerombolják a társadalmat és istentelenek legyenek – állítja a KDNP-s politikus
Fotó:MTI/Soós Lajos

A lap megkérdezte tőle, hogy már csak botrány okozásával, skandalummal tudnak népszerűséget, szimpátiát elérni a liberálisok, erre a válasza elég egyértelmű volt.

Ezeknek a sötét erőknek a célja, hogy démonizálják a hívők világát. Konkrétan ez azt jelenti, hogy az ellenünk felsorakozott sötét erők célja lerombolni a társadalom hagyományos keresztény erkölcsi felfogását, démonizálni a keresztény világot annak érdekében, hogy felépítsék a maguk által humánusnak vélt istentelen új környezetet. Isten régóta támadás alatt van, a nemzetek létét egy Európai Egyesült Államok nevű föderációval fenyegetik, a családokban megkérdőjelezik a férfi-nő szentségét, ezáltal verve szét az alapokat.

-mondta a politikus.

De beszélt még a keresztre feszített Jézusról és Müller Cecíliáról szóló karikatúráról is, ahol ő indította a pert.

Ezt a csatát az alapoknál kezdik, azaz az Isten, Haza, Család kifigurázásánál, a férfi és nő misztériumának semmibevételénél. Fontos látnunk, hogy akik ezt az ateista fordulatot (forradalmat) véghez akarják vinni, azok szerint nagyon vicces ez a karikatúra. Látnunk kell azt is, hogy a XXI. században a sötét oldal sajnos ismét tobzódik, és nekünk, keresztényeknek egyre több küzdelmünk lesz velük szemben.

- mondta el véleményét a Népszaváról is.

Szerinte harcban állnak, és meg kell vívniuk ezeket a csatákat, mert ez a történelmi feladatuk és kötelezettségük.

Forrás:Pestisrácok
Kép:MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kétségbe vonom ezeknek az imádkozósásKÁKNAK a emberségét amiatt is, mert még a Tízparancsolatot sem tartják tiszteletben, de azt amit Iványi Gáborral, a szegények védelmezőjével tesznek, az minden elképzelést felülműl.
.
Azt a lelkészt, aki a felcsúti nemzetvezetőt eskette, gyermekeit keresztelte:
.
------ ORBÁN MEG AKARJA SEMMISÍTENI IVÁNYI GÁBORT ÉS AZ EGYHÁZÁT
nepszava.us/orban-meg-akarja-semmisiteni-ivanyi-gabort-es-az-egyhazat/
----------------------------------
.
Azokat nem jegyzem, akiket megdobnak kaláccsal, és gántkövet dobálják évek óta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
istván irén
Nem kellenek ide liberálisok leromboltátok ti már a társadalmat, a katolikus vallás a leg család ellenesebb mert nem engedi a házasságot amiről annyit pofáztok.Mind ezt az anyagi javakért év századokon át úgy hogy húzzál a Szájer picsájába hát ha jó lesz mind kettőtöknek. Ennyit a ti rothadó erkölcsötökről
kokopelli
A globális liberálisok? Már az előszobádban vannak?Imike te öreg "globális illiberátor",fütyülj hangosabban! (;-))
Nyírfa
@1984: A szív nem csupán egy izom, hanem érzékelő hely is, irányító központ is.
Tudom, rengetegen hivatkoznak arra, hogy minden fejben dől el, de tapasztalatom szerint közülük csak nagyon kevesen jutnak el a tudatuk legmagasabb fokára, a krisztustudat megélésének képességére. Aki megteszi ezt az utat vagy akár csak járja, egyre inkább érti meg, hogy a teljes egység nem a fejben dől el, hanem az érzésben, amely jó esetben tudatosul.
A szeretet érzés, a fejnek - egonak, elmének ehhez annyi köze van, hogy általa megfogalmazható. Természetesen nem lebecsülendő, sőt, nagyon is fontos. Mint ahogy az érzés és az érzelem megkülönböztetése is: az érzés nem érzelem. Az emberek össze szokták keverni. Az érzés belülről érkező információ - intuíció -, az érzelem a kívülre - környezetre, ingerekre - adott válasz, azaz reakció.
Nyírfa
@kokopelli: tegnap 16.27

Imre urat jókedélyű nagypapának nézném, aki csülköt eszik ebédre, szaftosat, és áhítattal sóhajtozik közben: - Anyukám, áldott a kezed, az a dolgos. Majd megsimogatva a mellé telepedő asszonya kezét, huncutul kacsint: - desszert is van,
az a barackos túrós?
Közben berontanak az unokák, még csöppek, alig néhány évesek, az egyikük rögtön a papa ölébe mászik, a másik fel a függönyre, ő pedig boldogan nézi a zsiványkodó kis lurkókat.
Ilyennek nézném. Aztán elolvasom, milyen démonokkal küszködik.
nemkati
A liberalizmus nem egyenlő az ateizmussal - jegyzem meg, de csak halkan, nehogy másokat zavarjak.
relatív
Ezek körében mindenki ennyire korlátozott ' érzelmű ', vagy valami központi hülyeség-brossura alapján jutnak ilyen, vagy ehhez hasonló marhaságra, következtetésre ( ha egyáltalán képesek következtetésre ! )

Az, hogy mindig - mindig - másokat ruháznak fel olyan baromságokkal melyekkel maguk rendelkeznek, az már nevetséges, és jellemző a gonosz/gyűlölködő gondolatvilágukra ( ha egyáltalán van gondolatviláguk ) !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.