Vejkey Imrével, a KDNP országgyűlési képviselőjével beszélgetett a katolikus értékrendről, Jézust ábrázoló gúnyrajzról, és arról a mindent uralni akaró, globális-liberális támadásról a Pesti Srácok.

Támadnak a globális-liberálisok és a céljuk az, hogy lerombolják a társadalmat és istentelenek legyenek – állítja a KDNP-s politikus
Fotó:MTI/Soós Lajos

A lap megkérdezte tőle, hogy már csak botrány okozásával, skandalummal tudnak népszerűséget, szimpátiát elérni a liberálisok, erre a válasza elég egyértelmű volt.

Ezeknek a sötét erőknek a célja, hogy démonizálják a hívők világát. Konkrétan ez azt jelenti, hogy az ellenünk felsorakozott sötét erők célja lerombolni a társadalom hagyományos keresztény erkölcsi felfogását, démonizálni a keresztény világot annak érdekében, hogy felépítsék a maguk által humánusnak vélt istentelen új környezetet. Isten régóta támadás alatt van, a nemzetek létét egy Európai Egyesült Államok nevű föderációval fenyegetik, a családokban megkérdőjelezik a férfi-nő szentségét, ezáltal verve szét az alapokat.

-mondta a politikus.

De beszélt még a keresztre feszített Jézusról és Müller Cecíliáról szóló karikatúráról is, ahol ő indította a pert.

Ezt a csatát az alapoknál kezdik, azaz az Isten, Haza, Család kifigurázásánál, a férfi és nő misztériumának semmibevételénél. Fontos látnunk, hogy akik ezt az ateista fordulatot (forradalmat) véghez akarják vinni, azok szerint nagyon vicces ez a karikatúra. Látnunk kell azt is, hogy a XXI. században a sötét oldal sajnos ismét tobzódik, és nekünk, keresztényeknek egyre több küzdelmünk lesz velük szemben.

- mondta el véleményét a Népszaváról is.

Szerinte harcban állnak, és meg kell vívniuk ezeket a csatákat, mert ez a történelmi feladatuk és kötelezettségük.

Forrás:Pestisrácok
Kép:MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kétségbe vonom ezeknek az imádkozósásKÁKNAK a emberségét amiatt is, mert még a Tízparancsolatot sem tartják tiszteletben, de azt amit Iványi Gáborral, a szegények védelmezőjével tesznek, az minden elképzelést felülműl.
.
Azt a lelkészt, aki a felcsúti nemzetvezetőt eskette, gyermekeit keresztelte:
.
------ ORBÁN MEG AKARJA SEMMISÍTENI IVÁNYI GÁBORT ÉS AZ EGYHÁZÁT
nepszava.us/orban-meg-akarja-semmisiteni-ivanyi-gabort-es-az-egyhazat/
----------------------------------
.
Azokat nem jegyzem, akiket megdobnak kaláccsal, és gántkövet dobálják évek óta!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Úgy tudom, a butaság fáj. Még nem ordítanak a káendépések?
Azt viszont aláírom, hogy a sötét oldal tobzódik a XXI. században, Magyarországon, a fidesz-kdnp pártszövetség berkeiben. Fény kell nekik az égi világosítótól.
namihami
A hazát vezető (???) koalíció egyik, nullértékű tagja.
És csak ilyenek alkotják a pártjaikat és szavazóik tömegét.
egeszsegugy
A gonosz pusztán az emberi gondolkodás szüleménye. Az emberi gondolkodás pedig nagyban támaszkodik az Ego-ra. Ennél fogva tehát csak mindenkinek a saját szemszögéből igaz. Valójában nincs rossz és jó, csak történések vannak. Hogy ki, milyen szubjektív élményként hogyan kategorizálja be, az a saját személyes dolga. A baj, hogy rá akarja erőltetni másokra. Mindegy. Valószínűleg az interjúalany ezt úgysem érti.
tudode
Áldott jóemberek ezek a magukat keresztényeknek tituláló jótétlelkek, például a szociális temetésükkel, amikor az unoka eltehetheti a nagymamamát, a saját kezével!!!
.
Nézzük csak mit eszeltek ki a temetkezésről szóló 1999 törvény módosításával
.
------- Szociális temetés - A Parlament elfogadta a temetkezésről szóló törvény módosítását
2013.09.10.
www.jogiforum.hu/hirek/30324
.
„””””Szociális temetésnél a hozzátartozót nem terhelik költségek, az állam ingyenesen biztosít sírhelyet és koporsót vagy urnát, gondoskodik a holttest hűtéséről, szállításáról. A hozzátartozó azt vállalja, hogy ő vagy akit felkért, közreműködik az elhunyt temetésre való előkészítésében (mosdatásában, felöltöztetésében), a sír kiásásában és visszahantolásában, a koporsó vagy az urna szállításában a temetőn belül, továbbá a sírba helyezésben vagy az urnaelhelyezésben. Ha a haláleset kórházban történt, vagy az elhunytat felboncolták, az intézmény készíti elő a holttestet a temetésre.”””
--------------------------------------
.
2013 óta évről évre tolgoatják a szociális temetést, azzal együtt, hogy a Kozma utcai temetőben tárt karókkal várják/ták a szegények parcellájában a családok lelki nyomorát!
.
Nem vezetik be, mert rettegnek a narancsbuktától!!!
Nessy
Nem félt ez a jótét lélek, hogy a fejére szakad a plafon? Ők keresztények? Ők már régen semmibe veszik Krisztus tanításait, és Isten helyett Mammont imádják, neki szolgálnak! Isten szolgái is júdáspénzért a világi hatalom szolgálatába szegődtek! Nekik van képük Isten, Haza, Család témáról megszólalni? A Hazát már megosztották, a Család csak a saját és újgazdagok családját jelenti számukra. Isten parancsolataiból a nekik nem tetszőket kiiktatták! Krisztus nem harcot, hanem békét, és szeretet hirdetett. A szegények elesettek gyámolítását. "Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!" "Azt kívánd felebarátodnak, mit magadnak is kívánnál!" A harc helyett esetleg olvassák a Bibliát, értőn, befogadón.
Nessy
@tudode: Ezek nem keresztények, farizeusok! Ha Jézus ma megjelenne a határon, és menekült státust kérne, kapásból visszatoloncolnák a határ túloldalára, mint terrorista, ingyenélő, vírust hordozó migránst!
tudode
Kétségbe vonom ezeknek az imádkozósásKÁKNAK a emberségét amiatt is, mert még a Tízparancsolatot sem tartják tiszteletben, de azt amit Iványi Gáborral, a szegények védelmezőjével tesznek, az minden elképzelést felülműl.
.
Azt a lelkészt, aki a felcsúti nemzetvezetőt eskette, gyermekeit keresztelte:
.
------ ORBÁN MEG AKARJA SEMMISÍTENI IVÁNYI GÁBORT ÉS AZ EGYHÁZÁT
nepszava.us/orban-meg-akarja-semmisiteni-ivanyi-gabort-es-az-egyhazat/
----------------------------------
.
Azokat nem jegyzem, akiket megdobnak kaláccsal, és gántkövet dobálják évek óta!
Nessy
@tudode: Nem adhatnak mást, csak mi lényegük! Olyan messze állnak az igazi kereszténységtől, mint a Föld egy másik galaxis Napjától. Fényévekre!
Gauntlet
És most foglalkozzunk a milliárdos lopásaitokkal! Azoknak hála be se juttok a Mennyországba! Jézus urunk mondta!!
Józsipapa
ezt a keresztény értékrendet képviselte borkai
deutsch és a többiek, akik még nem úsztak fel
mint a szar a víz tetejére- ezeket kellene követni
vejkei szerint ???
vagy az ERESZ szaggató szájert, aki az apa férfi
az anya nő modellt a gránitszilárdságú alaptörvénybe rögzíttette míg közben ő
az elöl férfi hátul nő szerepet játszotta
évek óta !!!
álkeresztények vagytok egytől - egyig !!!
Gazella
Most minden selejtes kasznyis buzerális himeket elő rángatnak??
justhpeter
Vejkey Imre önálló gondolatában Orbán önálló gondolatát olvashattuk. Van igazi keresztény önálló gondolat is ezen az oldalon ?
csak úgy....
nem az a szomorú,hogy ez a faxi hazudozik és hülyeségeket beszél!
az a szomorú,hogy ezt a birkáik beee is veszik..
simmering73
Mondja ezt ez az istentelen, körösztényszájú seggfej. Már alágyújtottak az üstöknek a pokolban faszikám. Várnak benneteket szeretettel. Csak fecskét vigyetek magatokkal.
Nyírfa
@sgl: Szerintem a kereszténységet valóban hívő, valló, megélő ember kifordul mindenhonnan, ahol a fideszkdnp megjelenik.
ómió
Azok már évtizedek óta átvették a bolsevikok "internacionalizmus-zászlaját"!
Aki Én
@Shikari: @ómió: Tökre igazatok van. Ezek a kádéenpöcsök sem különbek a fidesznél.
1984
Kicsit hasonlít Kaletára ez a fószer.

Isten a zsidókra is azt mondta, hogy istentelen nép, akik csak a szájukkal tisztelik őt, de a szívük távol van tőle" (vagy valami ilyesmi)

Tisztába kéne tenni pár dolgot...
Aki nem ismeri Istent, az nem is hihet benne. A hit az tudásalapú.
Ha nem ismersz valakit, hogy szeretheted?
Ha nem ismersz valakit, hogy felelhetsz meg az elvárásainak?

Ha hiszel valamiben (nyilván nem a valóságos teremtő Istenben, mert nem ismered), az nem hit. Az hitetlenség, az istentelenség. Sok isten van és sok úr, de csak egy igazi Isten.
Amikor a zsidók párhuzamosan imádatot mutattak be Istennek és a hamis isteneknek, akkor bizony a próféták jól helyretették őket. mert ugye, hogy férhet meg a hamisság az igazsággal?
Nem szolgálhatsz egyszerre két úrnak!

Keresni akartam pár bibliaidézetét, hogy alátámasszam a mondandómat, de találtam vagy 30 hosszú, több versből álló fontosat is. Bocs, de nincs idegrendszerem beidézni őket, ráadásul magyarázva)

A magyarázat az nagyon fontos (a magyarázat nem egyenlő a félremagyarázással)

Csak egy példa: "Péter megkérte: „Magyarázd meg nekünk ezt a példabeszédet!” Még mindig nem értitek ti sem? – kérdezte. Nem értitek, hogy ami a szájba kerül, a gyomorba jut, onnan meg a félreeső helyre? Az ellenben, ami elhagyja a szájat, a szívből származik, s ez az, ami beszennyezi az embert. A szívből törnek elő a gonosz gondolatok, a gyilkosság, a házasságtörés, a kicsapongás, a lopás, a hamis tanúság, a káromlás. Ezek szennyezik be az embert. Az, hogy mosatlan kézzel eszik, nem szennyezi be az embert.” (Máté 15,15-20)

Nna, kb így néz ki ez a gyakorlatban.
Gondoltam kereszténykedek, témázgatok egy kicsit globális-liberálisként.
1984
Amúgy azt üzenem Vejkey Imrének, hogy azok támadják Istent, akik az állására törnek, mint pl Sátán (ahogy van sok - hamis - isten, és sok - disznófejű nagy - úr)
Ilyen ember jelenleg egy van Mo-gon, akit Orbán Viktornak hívnak és aki szereti, ha istenként imádják.
Nyírfa
@1984: A szívből nem törhetnek elő gonosz gondolatok, ugyanis ez a szervünk szimbolikusan is, a valóságunkban is a szeretet csakrája. A félelemből viszont igen.
Lennél kedves nem keverni az ego problémáit a lélek egyik központjával.
1984
@Nyírfa: Én csak Jézust idéztem, de van magánvéleményem is. (Gulyást idézve: "Ellentmondás esetén Orbánnak van igaza" :)

A szív csak egy izom. Minden fejben dől el. Ha viszont eldől fejben és a szíved sajdul bele, az csak egy kivetítés, mint a hátfájás. A hátadban nem ott van a probléma, ahol fáj, hanem ahonnan kisugárzik.

Én kettes fokú reikis vagyok (pl távgyógyításra is képes vagyok, mint Gyurcsok - na ezt nem írom bele az önéletrajzomba).
A reiki egy valóságos cucc! Csak azért nem lettem mester, mert megérintett a gonosz - kopogószellemek, ördögűzés, halottak feltámasztása, szexuális kihasználás a "mesterek" részéről, Mammon...
Tudod mi az egyik legnagyobb különbség Jézus és a sátánt segítségül hívók között?
Jézus mindenkit meggyógyított, míg a reikesek vagy pl a Hit gyülekezetben kufárkodók nem tudnak mindenkit meggyógyítani.
Mit ír a Biblia? (a legfontosabb kérdés: "Mit tudunk?" - nos, mindent a Bibliából tudunk a valóságos, teremtő Istenről, és nem emberi okoskodás szerint leírt hókusz-pókusz könyvekből)
Ha sátán sátánnal űz ki ördögöket, akkor meghasonlik önmagával, és egy meghasonlott ország nem maradhat fenn, az összeomlik.
Nos, Sátán "országa" el fog tűnni a föld színéről, míg Jézusé megáll mindörökké.

Ja, ilyet is tudok.Egy két lábon járó svájci bicska vagyok :)
1984
@Nyírfa: "Mert a hol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is."

Hol van a te kincsed?
(Nem szálltam rád, de úgy érzem veled együtt sok minden a helyére kerülhetne - sokak szívében.
Tényleg profi vagyok ebben.
Sajnálom, hogy az egyik legélesebb kés vagyok a kereszténység fiókjában!
Nem én akartam. Kiválasztottak. Ez egy szívás! Úgy kezdődött, hogy maga Sátán akart megölni a démonai segítségével. Erre Isten az angyalai révén megmentett a biztos haláltól. Onnantól kezdve szopok! (igen, ha észrevetted sem Sátán, sem Isten nem intéz semmit sk - ki van adva a parancs)

És most hallgassunk egy kis motivációs zenét a szívről: www.youtube.com/watch?v=kQV8CA5eA3E
istván irén
Nem kellenek ide liberálisok leromboltátok ti már a társadalmat, a katolikus vallás a leg család ellenesebb mert nem engedi a házasságot amiről annyit pofáztok.Mind ezt az anyagi javakért év századokon át úgy hogy húzzál a Szájer picsájába hát ha jó lesz mind kettőtöknek. Ennyit a ti rothadó erkölcsötökről
kokopelli
A globális liberálisok? Már az előszobádban vannak?Imike te öreg "globális illiberátor",fütyülj hangosabban! (;-))
Nyírfa
@1984: A szív nem csupán egy izom, hanem érzékelő hely is, irányító központ is.
Tudom, rengetegen hivatkoznak arra, hogy minden fejben dől el, de tapasztalatom szerint közülük csak nagyon kevesen jutnak el a tudatuk legmagasabb fokára, a krisztustudat megélésének képességére. Aki megteszi ezt az utat vagy akár csak járja, egyre inkább érti meg, hogy a teljes egység nem a fejben dől el, hanem az érzésben, amely jó esetben tudatosul.
A szeretet érzés, a fejnek - egonak, elmének ehhez annyi köze van, hogy általa megfogalmazható. Természetesen nem lebecsülendő, sőt, nagyon is fontos. Mint ahogy az érzés és az érzelem megkülönböztetése is: az érzés nem érzelem. Az emberek össze szokták keverni. Az érzés belülről érkező információ - intuíció -, az érzelem a kívülre - környezetre, ingerekre - adott válasz, azaz reakció.
Nyírfa
@kokopelli: tegnap 16.27

Imre urat jókedélyű nagypapának nézném, aki csülköt eszik ebédre, szaftosat, és áhítattal sóhajtozik közben: - Anyukám, áldott a kezed, az a dolgos. Majd megsimogatva a mellé telepedő asszonya kezét, huncutul kacsint: - desszert is van,
az a barackos túrós?
Közben berontanak az unokák, még csöppek, alig néhány évesek, az egyikük rögtön a papa ölébe mászik, a másik fel a függönyre, ő pedig boldogan nézi a zsiványkodó kis lurkókat.
Ilyennek nézném. Aztán elolvasom, milyen démonokkal küszködik.
nemkati
A liberalizmus nem egyenlő az ateizmussal - jegyzem meg, de csak halkan, nehogy másokat zavarjak.
relatív
Ezek körében mindenki ennyire korlátozott ' érzelmű ', vagy valami központi hülyeség-brossura alapján jutnak ilyen, vagy ehhez hasonló marhaságra, következtetésre ( ha egyáltalán képesek következtetésre ! )

Az, hogy mindig - mindig - másokat ruháznak fel olyan baromságokkal melyekkel maguk rendelkeznek, az már nevetséges, és jellemző a gonosz/gyűlölködő gondolatvilágukra ( ha egyáltalán van gondolatviláguk ) !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.