Az ország első számú feljelentője, Tényi István ezúttal Stummer János jobbikos országgyűlési képviselőt jelentette fel, mert az titkosított információkat hozott nyilvánosságra a Puskás Arénánál tervezett VIP-aluljáróval kapcsolatban írja a Telex.

A Magyar Nemzet cikkéből kiderül, hogy Tényi több szálon is fellépést kezdeményezett az ügy kapcsán: közérdekű bejelentéssel fordult Kövér László házelnökhöz, hogy soron kívül vessék alá Stummer Jánost nemzetbiztonsági átvilágításnak, valamint feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen ismeretlen elkövető ellen hivatali visszaélés gyanúja miatt.

A volt fideszes Tényi János máris feljelentette Stummer Jánost az alagutazás miatt
Kép:HírTV

Stummer, aki egyébként a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke, kedden Facebook-oldalán azt állította, hogy titkos alagutat építenek a Puskás Arénában kétmilliárd forintért Orbán Viktornak, és a terveket több évre titkosították.

Stummer azt mondta, ő azonnal megpróbálta visszaverni a tervet, és közölte, hogy a bizottság elnökeként nem engedi napirendre venni a keddi ülésen. Állítása szerint ezután akarata ellenére mégis napirendre került a tervezet, sőt, nemcsak odakerült, hanem át is ment.

A jobbikos képviselő videója után a Puskás Aréna közleményt adott ki. Ebben azt írták, kacsának nevezték Stummer állításait, és azt írták, a Puskás Aréna úgy kapott engedélyt, hogy fél év után felül kell vizsgálni, hogy

jól működő közlekedési megoldás-e, hogy a hazai és külföldi védett személyeket a rendes közönség forgalmának időnkénti akadályoztatásával, várakoztatásával szállítják az Arénába

A felülvizsgálat során kiderült, hogy nem ez a legjobb megoldás, ezért épül az alagút, ami igazából egy 50 méteres autós aluljáró. A titkosítás pedig azért volt szükséges, hogy semmilyen információ (speciális menekülési lehetőségek, térfigyelők pozíciója, stb.) ne kerüljön illetéktelen kezekbe a védett személyek közlekedési folyosójáról.

A Fidesz-frakció Stummer akciójáról azt nyilatkozta az Atv.hu-nak:

A törvényeket mindenkinek be kell tartani, egy baloldali képviselőnek is. Az nem mentesít senkit ez alól, hogy nem ért egyet a kormánnyal

Forrás:Telex
Címlapkép:HírTV

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Azért az már közröhej - még fideszéktől is - hogy egy nyilvános sportlétesítményhez épített 50 méternyi aluljárócska építése több évre titkosításra kerül...mert esetleg majd arra sétál Orbán Viktor...ennyire még Rákosi pajtás sem volt paranoiás, pedig neki IS volt mitől, kitől és miért félnie.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
@Szeparepa2: Ennek az elmezakkantnak egy kiadós verés hiányzik!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mocskos hazugság,

mert nem CSAK az Orbánnak épül

Mottó helyett egy emlékeztető:
A talárosék szerint az ÉS bűnt követet el,
mert egy hitelesített KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV alapján
közgyűlésről mert beszélni!!!

A Párt központi napilapja kollektívája jegyzi a művet „Jobbikos álhír a Puskás Aréna titkos alagútjáról”, amiben azon túl, hogy lerántja a leplet a mocskos ellenről, rámutat a tévedésre.
Számomra egy újabb érdekes és kellően pofátlan „érv” is sikeredett:
„az Uruguay elleni avatómérkőzés – sajnos máig ez az egyetlen találkozó, amelyet telt ház előtt rendezhettek meg az arénában – után hozta szóba az egyik magas rangú vendég: hogyan kísérik be a védett személyeket a stadionba? ”!!!
Hic & nunc az odavetett megjegyzésre nem reagálok, de arra rácsodálkozom, hogy „az egyik magas rangú vendég” véleménye milyen érdeklődést keltett - incl. az is belefér, hogy csak neki ugrott be =)) -, ami érdekes újdonság Orbánék részéről. Ugye tetszenek emlékezni, hogy a 60. évfordulóra érkező félszáz külföldi magasrangú személy védelme olvasatukban: ócska komcsi kifogás a Kossuth-téri hősök vegzálására! =))
ómió
Végülis, ha anno egy "illetékes efftársnő" kikotyoghatta az "Orbán lány" pfuj-pfuj hazahozatalát, egy bolsevista nyilas miért ne kotyoghatna ki egy másik, nemzetbiztonsági témakörbe sorolt ügyet!? Nincs köztük különbség!
Aki Én
@ómió: ,,bolsevista nyilas"
Ez szép volt.
...tőled.
csak úgy....
@ómió: a te szomorú példádból ítélve,jobb ha valaki mind a két kezét elveszíti, mint ha az eszét!
ómió
@Aki Én:Az a bolsi tetübandádtól "szép", efftársi fajgörény! Adja, mi lényege! Azzal "koalíciózik"! Kisnyilasékkal!
Aki Én
Ha egy képviselő érzékel egy ilyesmit és azt nyilvánosságra hozza, akkor nem a társadalomra veszélyes, hanem a társadalomra hasznos tevékenységet folytat.

Eszméletlen jó beszélgetés erről, és egyéb fontos dolgokról:

www.atv.hu/videok/video-20210224-a-nap-hire-krug-emiliaval-2021-02-24
Klubtag
Azért az már közröhej - még fideszéktől is - hogy egy nyilvános sportlétesítményhez épített 50 méternyi aluljárócska építése több évre titkosításra kerül...mert esetleg majd arra sétál Orbán Viktor...ennyire még Rákosi pajtás sem volt paranoiás, pedig neki IS volt mitől, kitől és miért félnie.
ómió
@csak úgy...: Már megint a saját példádat varrnád rám? Ti bolsik, miért nem bírtok megbékélni még magatokkal se!?
Nessy
@ómió: Az ég áldjon meg! A bolsevik többséget, a mensevik kisebbséget jelent. Kik vannak ma többségben? Kié a 2/3? Ebben az értelemben tényleg sokszor van igazad!
ómió
@Nessy: És az "tisztára kiment a fejedből", hogy bolsiék már 1917-ben is "csak" úgy hazudták meg maguknak a többséget!? Itt azóta se arról van szó, hogy de facto ki a többség, hanem, hogy ezt a nevet ki sajátította ki! Még, ha ti bolsik az "értelmezés-kiforgatással" operáltok is!
Nessy
@ómió: Ezt a nemes hagyományt már az előző két választáson felélesztette pártunk és kormányunk, amit most tovább fejlesztett. ( 49% = 2/3) Nálad becsípődött ez a "bolsi" szóhasználat, minden értelem nélkül.
Aki Én
@Nessy: Az van amit mond ez az elmebeteg @ómió: , csak nem érti. A bolsik mai s többséget hazudnak maguknak.
Ennek a bolsipárti ómiónak komolyan szakszerű segítségre lenne szüksége. És nem is azért amit ír, habár az is gondokat jelent, hanem az, ahogy, és amilyen stílusban, megrögzötten, egysíkúan.
EZ AZ EMBER SÚLYOS BETEG!!!
És ezt véresen komolyan gondolom.
ómió
@Nessy:Ma ugyanaz a "fejlesztés üzemel", amelyik 2004-ben még pufajkáséknak adott 2/3-ot! Mellesleg 49%-kal pl. Micron efftárséknak Franciaországban ma 4/5-ük lenne. Tudom, az ott demokratikus, nálunk meg még a 2/3 is "diktatúra"! Ne is folytasd, még, ha nálatok ez csípődött is be!
Nessy
@Aki Én: Én meg néha elfelejtem, amit tanultam, hogy ha a beteg nem ön és közveszélyes, hagyjuk meg a saját világában, ne vitatkozzunk vele.
ómió
@Aki Én: Felébredtél a szedálásból, efftársak gyöngykakasa!? És az ápolóid hagyják, hogy ide döntsed elmebetegséged "minden gyöngyszemét"? Pedig az efftársaidnak kéne! Tudod: amikor elénekeltétek az Internacionálét! Talán, ha "átbeszélnétek", még a bolsiságodat se kéne lépten-nyomon másrahazudni próbálnod! Komolyan!
Nyírfa
Tényi János hivatásos feljelentő úgy is néz ki , mint egy feljelentő, így róla mintázhatnák a feljelentő szobrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.