Mindezt a Jobbik-közeli N1TV-ben hangzott el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
tökéletes elemzése a mai magyar helyzetnek...ennyi megalkuvó suttyó csicskát keveset találni a világon..a világ minden táján ennél sokkal kevesebbért az utcára vonulnak,itt meg csak kussolásra futja!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Márai még optimista is volt, mert Budapestet gyűlölő parasztok még erősítenek is a Kassát, Szabadkát, Nagyváradot övező mucsákból szalajtott sorstársaikkal, akik aztán az ottani egykori polgárokra hivatkoznak!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mária még optimista is volt

Havas Henrik Márait idézett

Az igazat megvallva annak idején sem igazán értettem, hogy mi az a fene nagy buzgalom Márai mentén. A fityesz hívők Márait olvastak, sőt Őfenesége maga is sétafikált egy kötettel. Hogy olvasták – bár ez Orbán esetében véleményes lévén heteken keresztül a lányka-gyártott könyvjelző nem mozdult!!! =)) – az egy dolog, de hogy értették-e???
A minap is volt egy idézet a műveletlem paraszt-suttyók tündökléséről, miben volt egy kis hiba (na jó jóslatról van szó) kimaradt, hogy a komcsik jóvoltából kerülnek hatalomra.
Most a derék Havas tanárúr idézett egy gondolatot Máraitól:
„Trianonban nemcsak területeket vesztettünk el, hanem elvesztettük a polgárságunkat, Kassát, Szabadkát, Nagyváradot, mindent elvesztettünk, és itt maradtak az Illyés Gyula által megénekelt parasztok, zsellérek, akiket lepofoz a földesúr, az intéző, a csendőr. És ezek most gyűlölik Budapestet, amely valóban világváros, valóban multinacionális, valami egészen elképesztő kulturális háttere van, és ezek a parasztok nem bírják ezt elviselni”.
Amiben szintén nagyon sok igazság van, de itt is a rögvalóság még olyanabb. Az itteni suttyók tobzódását intenzíven segítik, sőt nem ritkán vezérelik a Kassát, Szabadkát, Nagyváradot és persze Beregszászz övező falvak bunkói!! =))
Yoda69
Ezt orban is nagyon jol tudja, nem veletlen, miert a falusi/videki lakossag a fo szavazotabora (tisztelet a kivetelnek) es az hogy tudatosan butitja a magyar tarsadalmat. Iskolai korhatar csokkentese, egyetemek eluldozese stb.stb
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mi van, ha a párt központi napilapja belelendül?

Az nem tudható, hogy csak a szokásos szövegértelmezési és szövegértési gondokról van szó, vagy még durvább önleleplezés

A matyar közbeszédet izgalomban tartja a Havas & Pörzse blödli. Némi spéttel a párt központi napilapja is bele ugrott: „A legnagyobb egyetértésben, egymásra licitálva butázta, parasztozta, zsellérezte a magyarokat Havas Henrik és Pörzse Sándor a Jobbik tévéjében.” – írták. Azonban a „A magyar buta, paraszt és zsellér?” című irkodmány ennél is általánosabb bizonyítékkal is szolgál. Túl azon, hogy maga a cikk a feltett kérdésre adandó választ egyértelműsíti!
A minap maga a portál aduásza csillogtatta meg legendás műveletlenségét, mikor a viktoriánus Robinsonról értekezett! Tegyük hozzá, hogy még a szerzőt sem találta el!
A derék portál megírta, hogy:
„A magyar az buta – erősítette meg gyorsan Havas Henrik. Majd Illyés Gyulára hivatkozva úgy folytatta: Trianonban nemcsak területeket, hanem mindent elvesztettünk,

’és itt maradtak a parasztok, zsellérek, akiket lepofoz a földesúr, az intéző, a csendőr. És ezek most gyűlölik Budapestet, amely valóban világváros, valóban multinacionális, valami egészen elképesztő kulturális háttere van, és ezek a parasztok nem bírják ezt elviselni’.”.
Nos ami azt illeti a dolog bizony sántít, mert a tanárúr szerint: „Márai megírta, hogy Trianonban nemcsak területeket vesztettünk el, hanem elvesztettük a polgárságunkat, Kassát, Szabadkát, Nagyváradot, mindent elvesztettünk, és itt maradtak az Illyés Gyula által megénekelt parasztok, zsellérek, akiket lepofoz a földesúr, az intéző, a csendőr. És ezek most gyűlölik Budapestet, amely valóban világváros, valóban multinacionális, valami egészen elképesztő kulturális háttere van, és ezek a parasztok nem bírják ezt elviselni”!
Bizony ezt Márai mondta és a gondolat lényege, hogy „hanem elvesztettük a polgárságunkat”!! =))
1984
@RonaGyuri: Ezek tényleg nem fogják fel, hogy csak és kizárólag róluk van szó?
Nem az összes magyarról, hanem csak is róluk!
Az döbbenet, hogy amikor ezt szóba hozzák és elkezdenek felháborodni, bizonygatni, hörögni, csak még mélyebbre ássák magukat - miközben igazolják a tézis valóságát, igazságát, jogosságát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.