Súlyos jogsértések miatt azonnali hatállyal fel kellett függeszteni Pest megyében egy sertésvágóhíd működését – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön.

Undorító, koszos, gusztustalan vágóhidat zárt be Pest megyében a Nébih

Fotó: Nébih

A központi vágóhídellenőrzés-sorozat az üzemben higiéniai és élelmiszerbiztonsági jogsértéseket tárt föl. A bezárt vágóhíd helyiségei koszos voltak, az eszközfertőtlenítők jelentős része nem működött, a szennyvíz több helyen kifolyt a padlóra.

A hatóság több mint 12 tonna jelöletlen élelmiszert is lefoglalt, forgalmazásukat megtiltotta.

A vágóhíd a közlemény szerint folytathatta a működését, mivel kijavította a jogsértő hiányosságokat. Az eljárás ugyanakkor még nem ért véget, az albertirsai vállalkozás bírságra számíthat.

A brutális állapotú vágóhídról itt található videó, megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Jó látni, hogy a NÉBIH legalább teszi a dolgát, és nem keni a kormány politikai riválisaira a feltárt hiányosságokat. Lehet, hogy a járványkezelést is e hivatal vezetőjére kellen bízni, hogy a választópolgár lásson szakszerűséget is a kormányzásban?
istván irén
A nagy nemzeti vállalkozás vedd a hazait fasza. Igazából be sem zárják ,fizet egy kis büntit és folytatja ahol abba hagyta. Hetente buknak le, de megéri nekik, mert a haszon így is meg van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.