Szijjártó Péter külügyminiszter az Európai Unió Tanácsának külügyi tanácskozásán azt állította, már több tagállam is Budapesttől kérte el “Moszkva telefonszámát, hogy ők is rendelhessenek az orosz oltóanyagból” – írja az Euractiv.

Szijjártó: több uniós tagállam is "Budapesttől kérte el Moszkva telefonszámát" a Szputnyik V oltóanyag miatt

Az Unió külügyminisztereinek találkozóját hét elején hívták össze, az újság információja szerint Josep Borrell bocsánatot kért, amiért nem volt elég kemény Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel, amikor az EU külügyi főképviselőjét moszkvai látogatásán alázták meg azzal, hogy Lavrov megbízhatatlan partnernek nevezte az Uniót.

A tanácsban szó volt még a Németország és Oroszország közé tervezett Északi Áramlat 2 gázvezeték építéséről is.

Forrás: hvg.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Szíjjártó Péter Kósa Lajos szellemi magasságába érkezett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nyírfa: Már igfy is azok vagyunk. A kinaiak és az oroszok kisérleti alanyai.
Az oroszok benyujtották az EMA-hoz a szputnyik vakcina kérelmét, csak dokumenmtációt nem adtak hozzá.Ezek után azért érdekelne, hogy milyen dokumentációt vizsgált az OGYÉI.
Nyírfa
@kereső: Én már nem tudok mit mondani. Várom, hogy a magyar nép felemelje a fejét. Az egy dolog, hogy hajlunk a melankóliára, de az öngyilkosság nem szerepel a terveink között.
Az a rémes érzésem támadt, hogy a fidesz megvalósítja Hitler álmát: cseléddé degradálni a magyarokat, és, amikor már használhatatlanok, jöhet a tervszerű megszabadulás tőlük. Minden zsigerem Hága után kiabál.
percsi
Rajtunk kívül melyik ország olt orosz és kínai vakcinával? A Kínai más oltóanyagot használ.
amaramaistanna
Egyre riadtabban figyelem a mondókájukat (amelyet tudatosan tesznek), címezve a választóiknak. Ha és amennyiben ez a célt érő stílus, tartalom és forma, akkor mérhetetlenül nagy szellemi leépülés következett be bizonyos szavazóknál. Ezt a tudatos butítást tartok tőle, hogy egy emberöltő alatt sem lehet majd helyrehozni.
Lepényleső
Na ja,a gyereket meg a gólya hozza,- minden fydes keresztény családba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.