A Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő sajtótájékoztatón számolt be arról csütörtök délelőtt, hogy meddig maradnak még a korlátozások.

Gulyás Gergely: legalább március 15-ig maradnak a korlátozások

Gulyás azzal kezdte, hogy november 11. óta változatlan formában vannak érvényben a korlátozások, és azt remélik, hogy a korlátozások utolsó szakaszában vagyunk. A szakértők szerint itt a harmadik hullám, az előrejelzések szerint a következő 1-2 hétben drámaian romlani fognak a számok, a fertőzés fel fog gyorsulni, és a következő két hét kifejezetten nehéz lesz – mondta a miniszter.

Gulyás azt is elmondta, hogy a kormány március 15-ig fenntartja a mostani korlátozásokat.

A kormány arról később fog dönteni, hogy az oltási igazolvány milyen jogosultságot adjon.

"Az emberek életével játszik az oltásellenes baloldal"

A baloldal oltásellenes, különösen Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, hozzátéve: ezzel nemcsak az ország érdekével ellentétesen cselekszenek, de az emberek életével is játszanak.

Gulyás Gergely azt mondta: a baloldal nemcsak a rendkívüli jogrend ellen lépett fel, de az oltási akciótervet is kritizálja. Ennek szerinte nem lehet más oka, mint hogy úgy gondolják: ha a járvány elhúzódik, akkor jobb esélyük van a hatalom megszerzésére.

A politikus az elmúlt hetek legszomorúbb közéleti fejleményének nevezte, hogy baloldali polgármesterek tömegesen hívnak fel a Magyarországon bevizsgált és engedélyezett oltóanyagok bojkottjára.

Ez elfogadhatatlan! – hangsúlyozta Gulyás Gergely, aki szerint akik ezt teszik, emberek életével játszanak.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Melyik év Március 15-ig?Csak kérdezem,mert szeretnék körülnézni a Világban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Te fideszes rohadék, senkiházi, gerinctelen , parazita, pondró, kihúzzátok ti azt a választásokig!
Málna
@simmering73: Ezért maradnak a korlátozások. Miért ne lenne magánál?
cikicakk55
Ez tiszta hülye! Pont Ők azok akik húzzák az időt,mert nekik érdekük kitolni a választásra való felkészülést. Nem kell hozzá a baloldal,hogy az emberek ne akarjanak oltakozni. Nem azzal van a gond,hogy ellenezzük a vakcinát,hanem azzal,hogy melyik vakcinát kapjuk meg. Az oltás ellenesek sem az oltás ellen vannak,hanem konkrétan a Kínai és az Orosz vakcina ellen. Az is a kormány hibája,hogy már semmit nem hiszünk el,hisz mindent eltagadnak,hamis híreket, számokat adnak meg. Soha nem mondták ki nyíltan mennyi a fertőzött,mennyi a halottak száma, hogy mi is az igazság a vakcinákkal. Persze,hogy berágnak az emberek,ha Szíjjártó bólint rá a vakcina engedélyeztetésére, ahelyett,hogy az orvosokra bíznák a döntést.
Nessy
@cikicakk55: Pont erről van szó! Összevissza mondanak mindent. Három szócséplő egy nap alatt homlokegyenest mást mond. Ahol a külügyér szerzi be az orvosszakmai dolgokat, ahol a pandémia közepén a belügyér alakítja át az egészségügyet, ahol az "egészségügyért felelős miniszter" régészeti ásatásokkal van elfoglalva, ott jobb ha hallgat a miniszterelnökséget vezető miniszter!
Szeretném felhívni nagybecsű figyelmét, hogy egy tervet , ami csak elméletben, valakinek a fejében létezik annak a tartalmát nehéz kritizálni. A végrehajtás jelenleg vetekszik az ős káosszal!
justhpeter
Ez a Gulyás napról napra veszítaz értékéből. Lehet tippelni alá megy-e a nullának !
cikicakk55
@justhpeter: Már rendesen mínuszban van. Ez még Lázárnál is ocsmányabb. Lázár próbált hihetőbben magyarázni,bár már akkor is tudtuk,hogy hazudik. Ne értsétek félre,nem kívánom Vissza Lázárt,az egész Sajtótájékoztat egy teljesen felesleges pénzkidobás,hisz bár mit is kérdeznek az újságírók,állandóan kiforgatják a kérdést és végén mindig eljutnak Soros,Brüsszel,Gyurcsány és a Migránsok témához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.