Az evangélikus lelkész azt szeretné, ha bárki ott lehetne a tárgyalóteremben és megalapozott véleményt alkothatna arról, hitelesnek tartja-e a vele szemben felhozott vádakat.

Donáth László: "márpedig én nem ismerem el a bűnösségemet"

Donáth László a Népszavának elmondta: szeretné, ha a vele szemben felhozott vádak valóságtartalmáról a sajtó is megalapozott véleményt alkothatna.

A lelkész hozzátette azt is , hogy a bíróság mindenfajta meghallgatás és személyes találkozó nélkül hozta meg a döntését azzal kapcsolatban, hogy a II. és III. kerületi bíróság folytatólagosan elkövetett szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt – nem jogerősen – felfüggesztett börtönre ítélte az evangélikus lelkészt, volt MSZP-s parlamenti képviselőt.

A tájékoztatás szerint a bíróság február 19-én – az ügyészség indítványa alapján – tárgyalás mellőzésével hozott büntetővégzést az ügyben. A vádlottal szemben 1 év 6 hónap szabadságvesztést szabtak ki, a bíróság a szabadságvesztés végrehajtását – amelynek végrehajtási fokozata börtön – 2 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztette.

Ha a lelkész elfogadná a végzést, akkor befejeződne a procedúra, ám ezzel egyúttal a bűnösségét is elismerné.

„Márpedig én nem ismerem el a bűnösségemet”

– jelentette ki Donáth László a lapnak. Ezért inkább a nehezebb utat választja. Nem fogadja el a bírósági végzést, ragaszkodik a nyilvános tárgyaláshoz.

Forrás: Népszava, 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Már nem csak az a sztori, hogy Donáth László szexuálisan zaklat egy szeretetotthonban, hanem az EP-képviselő lánya is rámozdult egy fiatal lányra. Szintén szexuálisan. Két évvel ezelőtt! És innentől az van, hogy csak értetlenkedni lehet, védekezni, magyarázkodni és előbb-utóbb lelkileg megtörni lehet. Mert ha valamit biztosan megtanulhattunk a fidesztől az az, hogy soha nincs olyan, hogy ez már a legalja. És mindegy, hogy mennyire életszerű a történet, már beépült az agyakba. És hiába gondoltuk azt, hogy túl vagyunk már azon, hogy ilyen olajozott karaktergyilokra alkalmas gépezeteket még össze lehet rakni és következmények nélkül üzemeltetni lehet egy szabad világban, hogy nincs annyi gátlástalan rohadék, annyi morális hulla, aki hajlandó erre a mocsokra, tévednünk kellett. Feláll egy, akinek nem bírja a gyomra és a gerince, és öt-tíz jön a helyére.
nepszava.hu/3046343_ez-nem-leleplezes-hanem-a-ner-nedves-vagyalma-donath-anna-beperli-a-kormanymediat
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
csak olvasni tudom a kurucot, de az pont elég...
Erről a donátról és lányáról igazán meghökkentő kommenteket olvashatni... Ha ezeket merő véletlenségből olvassa az a bíró, aki ítélkezni fog(majd eccer, valamikor, sohanapján), az röhögés nélkül nem tudja vezetni a tárgyalást.

A donátlány vajon mikor jelenti fel a kurucot?
Eladott Ország
@Horizont: A takarítónőt könnyű megvenni vagy megfenyegetni, bár amennyire sóher a fidesz, lehet hogy az utóbbi valószínűsíthető. ( lásd a bérezésben is a legalja' az ország.)
1984
Jááááááááááááááááááááááááááj, már éppen kezdtem újra pozitív lenni és felismerni az értékeimet, erre ez bassz nyakon?! Kibaszott libidó!
Akkor zuhanjunk vissza a mélybe: A magyar a mentalitása és buta paraszt észjárása miatt TOTÁLISAN ALKALMATLAN jó politikusnak - embernek is alig !!!

Magyarországnak annyi! De ne ijedj meg, nem tart ez örökké, csak Armageddonig (ami éppenséggel a küszöbön áll) - de ez csak egy véletlen egybeesés.

@Eladott Ország: Az a baj, hogy mind a kettőből ki tudom nézni. Ennek a hírnek az olvastán, elvesztettem a hitemet 3 másodperc alatt! Nem Istenben. Az emberekben.
Te is ember vagy (vagy robot vagy - ki tudsz választani három zebrát hat zebra közül?), ezért én kérek elnézést :)
1984
Amikor az embereknek csalódást okoznak más emberek, miért az Istenbe vetett hitüket vesztik el?
Egy késsel lehet kenyeret vágni és lehet ölni. Az emberen és nem Istenen múlik, hogy mire használja!

Te tényleg azt hiszed, hogy az ember tök hülyén űzetett ki a paradicsomból?
Minden tudást megadott nekik Isten! - igen, a tűz ismeretét is Istentől kapták, meg edénykészletet, meg egy csomó receptet is kaptak, hogy dögöljenek éhen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.