Megtámadtak egy nőt egy buszon Csepelen a Telex értesülései szerint.

SZFE-maszk miatt késelhettek meg egy nőt Csepelen

A támadást a Budapesti Rendőr-főkapitányság is megerősítette. Az eset február 25-én 7 óra 40 perc körül Budapest XXI kerületében, történt. A Szent Imre téren várakozó 151-es buszon szóváltást követően egy férfi – feltehetőleg késsel – megsebezte egy nő arcát. A megsérült utast a mentők kórházba vitték, aki az elsődleges információk alapján könnyű sérülést szenvedett. A feltételezett elkövető a helyszínről elmenekült.

A lap információi szerint a nőt azért támadták meg, mert „a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóival és korábbi oktatóival szolidaritást vállaló Free SZFE maszkot viselte”. A BRFK válaszában a maszk kérdésére nem tért ki.

Forrás: Telex

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
Karaj gyerek lehet. Úgy szívesen segítenék neki felállni a törött lábaira.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@csak úgy...: Nem érez. Ha érezne, akkor nem ebben a stílusban próbálna vitatkozni. Így és ezért csupán a fölényes (mondanám orbáni) kinyilatkozás és letorkollás marad. Érvek híján csupán a hangerő.
solidedge
2006-ban Orbán gyújtóbeszéde után elindult a tömeg rombolni. A mostani eset is ehhez hasonló.
Namely
@Horizont: "Kicsit más ha itt írogatunk csúnyákat"
Sajnálom, ha szemellenzővel jársz (te nem). Sajnálom, hogy nem akarod meghallani a veled egyetértők ocsmányságait, és azt is sajnálom, hogy valahogyan nem voltál egyszer sem képes arra, hogy felszólítsál valakit a gyűlölködés ellen, amikor, teszem azt, akasztani akar irásaiban.
Ja, tudom, van a jó erőszak. és van a rossz erőszak. :) amikor az elvtársaid és te ontjátok a gyűlöletkeltést, az rendben van.
De hoppá!
Ha gondolkodnál, akkor kapcsolnál, hogy azok a kis ártatlan "Kicsit más ha itt írogatunk csúnyákat" vezetnek a későbbi gyújtogatásokhoz, akasztásokhoz.
:)
"Senkit nem oktattam ki képzeld."
Ha most venném a fáradtságot, akkor 1000 és még sok olyan idézetet hozhatnék tőled, amiben ontod a gyűlöletet, és most pedig az ellen szólalsz fel, hogy micsoda dolog, hogy a gyűlölet miatt miket tett valaki (ami egyébként nem bizonyított, csak a firkász agyszüleménye).
Yoda69
Ide vezett O1G es a fideSS orszagot es nemzetet megoszto fasiszta politikaja
istván irén
A fidesz erre alapozza politikát folyton uszít megcéloz 1-1 csoportot és egymásnak feszíti őket Oszd meg a tömeget és irányítható birkává válnak ügyes Hitler is ezt csinálta.
Lepényleső
...az elkövető megvan,- dicsérve,új otthonában vár a lovagi kitüntetésre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.