Megtámadtak egy nőt egy buszon Csepelen a Telex értesülései szerint.

SZFE-maszk miatt késelhettek meg egy nőt Csepelen

A támadást a Budapesti Rendőr-főkapitányság is megerősítette. Az eset február 25-én 7 óra 40 perc körül Budapest XXI kerületében, történt. A Szent Imre téren várakozó 151-es buszon szóváltást követően egy férfi – feltehetőleg késsel – megsebezte egy nő arcát. A megsérült utast a mentők kórházba vitték, aki az elsődleges információk alapján könnyű sérülést szenvedett. A feltételezett elkövető a helyszínről elmenekült.

A lap információi szerint a nőt azért támadták meg, mert „a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóival és korábbi oktatóival szolidaritást vállaló Free SZFE maszkot viselte”. A BRFK válaszában a maszk kérdésére nem tért ki.

Forrás: Telex

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Várható volt ez is. A gyűlölködés egy fokkal feljebb lépett. Eddig virtuálisan beleztek ki a kommentekben embereket, gyerekük halálát kívánva stb. Most a tettek mezeje jön.
Remélem orbán jól kihúzza magát ( a sámli mögött) mert ide aztán tényleg illik, hogy a fejétől büdösödik a hal...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maxipocak
Karaj gyerek lehet. Úgy szívesen segítenék neki felállni a törött lábaira.
csak úgy....
ez a büncselekmény is a fideszék lelkiismeretén szárad(na) ,ha lenne nekik!
Horizont
Várható volt ez is. A gyűlölködés egy fokkal feljebb lépett. Eddig virtuálisan beleztek ki a kommentekben embereket, gyerekük halálát kívánva stb. Most a tettek mezeje jön.
Remélem orbán jól kihúzza magát ( a sámli mögött) mert ide aztán tényleg illik, hogy a fejétől büdösödik a hal...
Klubtag
@Horizont: ...és ahogy közeledik a választás, a már nagyon érlelődő változás, a kormányzás átadásának pillanata... ez bizony egyre durvább lesz, mivel a népnemzeti, polgári, klerikális orbáni kurzus nem tudja és nem is képes magát korrigálni, viszont a hatalom és az anyagi javak feletti rabló felügyelet megszállottjai...
Horizont
@Klubtag: Igen teljes mértékben igazad van. Hozzáteszem sajnos.
Aki Én
Ezek a jó alanyok az uszításra. Nem véletlen a felmérés, ezek az alsó rétegből kerülnek ki. Ezekre a dolgokra csak az ilyenek fogékonyak. Még jó, hogy a nagy többség nem ilyen, nem ennek a szektának a tagja. Még ha ők azt is gondolják, magukat is becsapva.
csak úgy....
@Aki Én: erre,akár a shikari barátunk is képes lenne,persze a nagy pofa és a mersz között van egy kis hézag..
namihami
Ennek a mentalitásnak hagyománya van. Persze, nemcsak itthon, de a hagyomány bizony haladónak mondható.
Ne menjünk túl messzire vissza a történelemben, de...
Mielőtt egy Hotrthy nevű [email protected] végképp odacsapódott Hitler barátjához, azelőtt a kocsmában a magyar keresztény együtt ivott a magyar zsidóval. Jött a nácibarátság és elkezdte gyűlölni a tegnap még ivócimboráját.
Jött '56 és a ""forradalmár"" vadászta azt a szomszédot, akire elég volt annyit mondani, hogy komcsi.
Jött a délszláv háború és lásd--mint nálunk a Horthy érában.
Jött az Orbán és egy országot ismét ""magyarra és nemmagyarra"" osztatta.
Ez a világ nem tanul, csupán újra és újra elkövetni ugyanazt a hibát. Csak az orbáni összegek mérföldekkel haladják meg az előző lekenyerezettek összegét és ellentétes módon csökkentik a kedvezményezettek számát.
Namely
@Horizont: ugye nem te akarsz itt kioktatni bárkit is gyűlölködés miatt? :D

A cikkhez:
Az "újságíró" a "cikk" tartalmából hogyan következtetett arra, ami alapján címet adott a firkálmányának? :D

Lássuk csak:
megtámadnak valakit + egy freeszfe maszkot visel = azért támadták meg, mert olyan maszkot viselt.

Persze a kérdésem nagyon naiv: az itt bőgő majmoknak teljesen mindegy, hogy mi történt, mit írnak, csak a lényeg, hogy a vérét kívánhassák az általuk gyűlölt másik oldalnak.
Az már csak hab a tortán, ahogyan a gyűlölet ELLEN acsarkodnak, vért, bosszút, törött lábat stb kívánva.

Hát igen! Az SS-legények, lenin-fiúk utódai ma is köztünk élnek.
Horizont
@Namely: Te annyira hülye vagy de tényleg. Kicsit más ha itt írogatunk csúnyákat meg megint más késsel nekitámadni egy nőnek és összekaszabolni az arcát. Úgyhogy gondolkozz már azzal a kicsike agyaddal. Senkit nem oktattam ki képzeld. De ha te úgy érzed akkor téged tényleg :)
Shikari
Nem kéne a magyarok türelmével visszaélni nyomik!
csak úgy....
@Shikari: mit akarsz ezzel mondani te szellemi ágrólszakadt`?
nem érzel néha ürességet a buksidban?
namihami
@csak úgy...: Nem érez. Ha érezne, akkor nem ebben a stílusban próbálna vitatkozni. Így és ezért csupán a fölényes (mondanám orbáni) kinyilatkozás és letorkollás marad. Érvek híján csupán a hangerő.
solidedge
2006-ban Orbán gyújtóbeszéde után elindult a tömeg rombolni. A mostani eset is ehhez hasonló.
Namely
@Horizont: "Kicsit más ha itt írogatunk csúnyákat"
Sajnálom, ha szemellenzővel jársz (te nem). Sajnálom, hogy nem akarod meghallani a veled egyetértők ocsmányságait, és azt is sajnálom, hogy valahogyan nem voltál egyszer sem képes arra, hogy felszólítsál valakit a gyűlölködés ellen, amikor, teszem azt, akasztani akar irásaiban.
Ja, tudom, van a jó erőszak. és van a rossz erőszak. :) amikor az elvtársaid és te ontjátok a gyűlöletkeltést, az rendben van.
De hoppá!
Ha gondolkodnál, akkor kapcsolnál, hogy azok a kis ártatlan "Kicsit más ha itt írogatunk csúnyákat" vezetnek a későbbi gyújtogatásokhoz, akasztásokhoz.
:)
"Senkit nem oktattam ki képzeld."
Ha most venném a fáradtságot, akkor 1000 és még sok olyan idézetet hozhatnék tőled, amiben ontod a gyűlöletet, és most pedig az ellen szólalsz fel, hogy micsoda dolog, hogy a gyűlölet miatt miket tett valaki (ami egyébként nem bizonyított, csak a firkász agyszüleménye).
Horizont
@Namely: te tényleg hülye vagy. Mit elemzgetsz engem? Szerintem te valami régi pofa vagy új névvel úgyhogy az én szememben nulla. Nekem nincsenek el társaim neked viszont van uralkodód akinek nyalod a seggét. Úgyhogy le is kattanhatsz rólam. Én csak azért vállalok felelősséget amit én írok. Na pá...
Yoda69
Ide vezett O1G es a fideSS orszagot es nemzetet megoszto fasiszta politikaja
istván irén
A fidesz erre alapozza politikát folyton uszít megcéloz 1-1 csoportot és egymásnak feszíti őket Oszd meg a tömeget és irányítható birkává válnak ügyes Hitler is ezt csinálta.
Lepényleső
...az elkövető megvan,- dicsérve,új otthonában vár a lovagi kitüntetésre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.