Szjjártó Péter külügyminiszter csütörtökön török kollégájával, Mevlüt Çavuşoğluval tartott közös sajtótájékoztatót Budapesten, ahol többek között arról beszélt, hogy akár török vakcinát is hozhatnak majd Magyarországra.

Szijjártó: lehet, hogy török vakcinát is vesz majd a kormány
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter sajtótájékoztatója a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2021. február 25-én. MTI/Soós Lajos

„Ha a magyar szakemberek úgy fogják látni, hogy ez az oltóanyag biztonságos, hatásos, megfelel a magyar jogszabályoknak, nyilvánvalóan lehet majd arról döntést hozni, hogy milyen módon szerezzünk be ebből az oltóanyagból.”

mondta a külügyminiszter az ATV-nek. A török vakcina klinikai kísérletében magyar szakemberek is részt vesznek, és nem kizárt, hogy Magyarország is fog rendelni belőle.

Forrás: ATV, Telex

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton57
@Gyurka80: Homnnan? Tud olvasni! Magyarul es mas nyelven is, hivatalos hireket, nem birkaknak szolo penteki predikaciokat!
teuton57
Mi az hogy csak orosz, kinai meg török! Kez alatt lehet alban, belorusz vagy zimbabwei vakcinakat is venni, 50%-at a kialkudott -de 300 evre titkositott- szerzödesi arnak pedig visszacsorgatjak offshore cegekhez vagy nev nelküli svajci szamlakra! Na akkor most ugras az üzletbe, kit erdekelnek a papirok, a bevizsgalas meg a hatekonysag, majd Petike szemelyesen engedelyez mindent.
Gyurka80
@teuton57: Sok hazugságot a libernyákoktól.
ómió
Talán még az is előbb lesz, mint "junijós"?
kokopelli
@Qqberci: (febr 25. 1658) ..,vagy a török "átrium" ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.