Szjjártó Péter külügyminiszter csütörtökön török kollégájával, Mevlüt Çavuşoğluval tartott közös sajtótájékoztatót Budapesten, ahol többek között arról beszélt, hogy akár török vakcinát is hozhatnak majd Magyarországra.

Szijjártó: lehet, hogy török vakcinát is vesz majd a kormány
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter sajtótájékoztatója a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2021. február 25-én. MTI/Soós Lajos

„Ha a magyar szakemberek úgy fogják látni, hogy ez az oltóanyag biztonságos, hatásos, megfelel a magyar jogszabályoknak, nyilvánvalóan lehet majd arról döntést hozni, hogy milyen módon szerezzünk be ebből az oltóanyagból.”

mondta a külügyminiszter az ATV-nek. A török vakcina klinikai kísérletében magyar szakemberek is részt vesznek, és nem kizárt, hogy Magyarország is fog rendelni belőle.

Forrás: ATV, Telex

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
istván irén
Ennek a rohad kreténnek csak a komcsi vagy muszlim szar a jó. A jó vakcinát meg lemondták bassza szájba a jó kurva anyát a ravatalon
tothjani
Ugatna valamit ez a Fasiszta arról is hogy a tavaly októberre igért sok milliárdos fejlesztésből megvalósuló Magyar Vakcina hol tart??
Ja sehol csak a Kínait akarták át címkézni a pénzt meg rég ellopták??
Persze már ígérték az idén is vakcina gyárral egyetemben, de azóta arról sem ugatnak !!!
Namely
Idejöhetne egy kicsit Horizont, hogy megnézze a fenti gyűlöletmentes kommenteket. :D

Cikkhez: a világ legnagyszerűbb, legtehetségesebb népe vagyunk, akik a természettudományokban hihetetlen tehetségesek. Szégyen, hogy egyáltalán vennünk kell vakcinát, a K+F valamint oktatási stratégiánk teljes hiányát jelzi. Invito Bokros+Schiffer.
Csizmás Kond
Az új török vakcina neve...Szúrjálmán !
kereső
@justhpeter: Azért mert a Moderna 3,5 milliója helyett kell valami a diktátortárstól- guruló dollárokért.
1984
Orbánnak csak emberileg hulladék barátai vannak szerte a világban - CSAK ÉS KIZÁRÓLAG!
Szerintem ez minimum elgondolkodtató.
Sajnos az Orbánra szavazó fideszesek erkölcsi és/vagy agykapacitása a szükséges minimum szintjét sem érik el.
Bélabácsi
@Szeparepa2: elnézést de Téged beoltottak valami vakcínával, és annak mellékhatása tapasztalható ? Elég alacsony iskolázottságúnak kell valakinek lennie, hogy egy új vakcína bejelentésére mások "seglyuka" jut eszébe. Elárulhatom nem oda adják az oltást, erről Szájer "volt" képviselő Úr többet tudna mesélni.
Gazella
Tovább kétszeres áron eladni keletebbre...
jesz
Törökország kilencvenmilliós lakosságából már mindenki be van oltva?...
kokopelli
@RonaGyuri: ...és gyümölcsözhet a "Soros"-ozás közben összehozott Erdogán-Orbán barátság.Az Arthur Finkel-
stein mosolyoghat a sírjába,hogy nem volt hiába a melója! (a számlát sajnos megint a magyar "gyaurok" fizetik)
csipetke
Ha ezek nyalni akarnak valahova,mindenhonnan vesznek valami sz@rt?Bár kétségtelen,így lehet nagy lóvét lenyúlni
kereső
"A magyar emberek azért nem jutnak előbb bizonyítottan hatásos uniós vakcinához, mert "Orbán Viktor EU-ellenes politikáját ez szolgálja" - jelentette ki az Európai Parlament alelnöke. "Gyakorlatilag a magyarok egészségét és életét alárendelték egy ilyen piszkos pártpolitikai játszmának" - értékelt.

Dobrev Klára hangsúlyozta: a DK oltáspárti közösség, és kéri, hogy minél többen oltassák be magukat az EU által engedélyezett vakcinákkal.

A kormánynak nem az volt a fontos, hogy minél több ember be legyen oltva, minél hamarabb túllegyünk a járványon, nyitni lehessen és vissza lehessen térni a normális élethez, hanem az, hogy "újra folytathassák az EU-ellenes politikájukat" - jelentette ki az EP-képviselő.

Dobrev Klára közölte: ha azt nézik, hogy száz emberből hányan jutottak oltáshoz, akkor Románia, Lengyelország, Szlovákia és Szlovénia is gyorsabban olt, mint Magyarország, pedig ezekben az országokban csak az unió által engedélyezett vakcinákat használják."
Nessy
Azerbajdzsán még nem gyárt vakcinát?
Eladott Ország
@Nessy: Legközelebb Zambiából vagy Mongóliából hozunk vakcinát.
kereső
@Nessy: De ott is fogják gyártani az oroszt.
simmering73
Ha Recep engedélyezi, receptre lesz kapható. Szíjártó már át is adta az általa szignózott engedélyt.
Nessy
Kipcsak vakcina mikor lesz? Azt biztos ingyen kapjuk!
solidedge
Orbán erőlteti a keleti, hátráltatja az EU- általjóváhagyott vakcinák beérkezését. Kiderült, hogy a Moderna vakcinákból csak a teljes mennyiség felét rendelte meg. Így elmondhatja az általa sík hülyévé butított Fidesz hívőknek, hogy a nyugat nem segít. Ez aljas húzás. És még az ellenzék csinál az ügyből politikai kérdést, mondják ők.
kissé felnőttem
viktorka ennek jó vége nem lesz engedélyek nélküli partizán akció? ez nem egy szedd magad mozgalom hé!!! vagy ami a szezon végén marad azt hol értékesitenéd? ne már engedélyköteles nav meg bevallás a beválalásod az kevés. a számonkérés meg hosszú lehet ám.
namihami
Papírral vagy papír nélkül. Ez is csatlakozik az orosz és kínai termékekhez?
kissé felnőttem
petike pár száz janicsárt nem akarsz hozatni véletlenül?
verőce21
Ha nem ilyen megátalkodottan magyarellenes ellenzékünk lenne, nem lehetne ebből a "vakcinaháborúból" ilyen ügyet csinálni.
Reális esélyünk van arra, hogy április elejére a 2 millió főt is meghaladja a beoltottak száma.
Gyurka80
@solidedge: Honnan vagy ilyen "jól értesült"?
teuton57
@Gyurka80: Homnnan? Tud olvasni! Magyarul es mas nyelven is, hivatalos hireket, nem birkaknak szolo penteki predikaciokat!
teuton57
Mi az hogy csak orosz, kinai meg török! Kez alatt lehet alban, belorusz vagy zimbabwei vakcinakat is venni, 50%-at a kialkudott -de 300 evre titkositott- szerzödesi arnak pedig visszacsorgatjak offshore cegekhez vagy nev nelküli svajci szamlakra! Na akkor most ugras az üzletbe, kit erdekelnek a papirok, a bevizsgalas meg a hatekonysag, majd Petike szemelyesen engedelyez mindent.
Gyurka80
@teuton57: Sok hazugságot a libernyákoktól.
ómió
Talán még az is előbb lesz, mint "junijós"?
kokopelli
@Qqberci: (febr 25. 1658) ..,vagy a török "átrium" ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.