Aggasztó jóslat: a járvány legkeményebb hetei jönnek! De miért gondolják ezt így a politikusok és a szakértők? Elmagyarázzuk! Ma idén még nem tapasztalt mértékben, 4385 fővel emelkedett a kimutatott koronavírusos betegek száma. Sokan csak legyintenek: volt már ilyen, sőt, rosszabb is! De miért különösen félelmetes ez a mostani adat? Miért mondja Orbán Viktor miniszterelnök, hogy a következő két hét a járvány legnehezebb két hete lesz, és olyan nyomás alá kerülnek a kórházak, mint még soha?…

Forrás: indirekt.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
voltmárjobbis
@Szeparepa2: te vagy az idióta: milyen pánikot keltek?
voltmárjobbis
@Szeparepa2: te idióta, én keltek pánikot, amikor:4385 fővel emelkedett a kimutatott koronavírusos betegek száma, 120-an meghaltak? Ezt nem én mondtam, a hírekben olvashattad.
voltmárjobbis
@Szeparepa2: ma 22:13
Higgadj má le! Te baromállat - ahogy engem nevezel, viszont: mikor írtam olyat, hogy HA MINDEN BEZÁR?
Kivel keversz össze?
Olvass, értelmezz, mielőtt baromállatnak nevezel
Nessy
@Szeparepa2: Kéretik gondolkodni, és higgadt, kulturált stílusban válaszolni. Nem kell kiabálni (csupa nagy betű). Igazad is lehetne, ha az emberek valóban higgadtak és józanok lennének minden esetben. Ha valakinek szólsz, hogy ne másszon a hátadra, tartson távolságot, akkor kb. a te stílusodban válaszol.A másik gond, hogy a szabályok nem mindenkire,és nem mindenre vonatkoznak egyformán. Az egyiket büntetik, a másiknál kimagyarázzák. A kaszinó nálunk kereskedelmi egység. A határzár esetenként érthetetlen módon hol zár, hol tár. Legyünk őszintén ma a világ válasza a vírussal kapcsolatos kérdésekre: AFT ( A fene tudja) A kisebb gond a bevásárlás lesz, a nagyobb az éppen átalakítás alatt lévő egészségügy bedőlése. Egyébként nem tudom, van e még ilyen zakkant kormány, a mienken kívül, amelyik pandémia közepén alakíttatja át, az egészségügyet a belügyminiszterrel. Miközben a dolgozókat még zsarolja is.
Nessy
@Szeparepa2: Az élelmiszerboltok, a gyógyszertárak stb. nyitva maradnának. Figyelj oda a teljes mondatra. Az első hullámnál a kezdeti pánikot leszámítva minden kapható volt. Otthonról is be lehetett vásárolni, korrekten működött a kiszállítás. Bár én személy szerint valahogy nem tudtam vele hosszú távra megbarátkozni.
Nessy
@Szeparepa2: Látom még fiatal vagy, nem tanultál meg az ötvenes években a sorok közt olvasni. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.