Lehet, hogy ellentétes az abortusztörvény az Alaptörvénnyel. A hasonló témában született lengyel módosítás miatt hónapok óta tüntetnek az emberek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tehát tudott dolog, hogy beteg, fogyatékos vagy akár halott lehet a megszületendő gyerek, de egy bigott, a nők (és vele akár a család) sorsát egy életre tönkretevő hülye vallási bolondok gyülekezete dönt a dologban. Nem a család vagy az anya, aki viseli a terhet, hanem egy olyan egyház, amelyik lerázza a nyűgöt, mint a kutya vizet, de a hívei voksát tudja általuk adni az őt kiszolgáló és hataloméhes pártnak.
És a lényeg itt van.
Nessy
@namihami: Ezt már egyszer kipróbálták nálunk, Ratkó törvénynek hívták. "Asszonynak szülni kötelesség, lánynak dicsőség!" Minden nőgyógyászati osztályon ott volt a plakát. Volt "szerencsém" a hatvanas években egy olyan intézetbe járni, ahol olyan gyerekeket gondoztak, akik annyira sérültek voltak, hogy csak vegetáltak, mint egy szobanövény. Mozdulatlanul feküdtek, agyi tevékenységük nulla. Borzalmas élmény volt. Egy ilyen helyre vinném el azokat, akik a teljes tilalomért szállnak síkra. Bár ma már ha előre látható ilyen nagy fokú magzati károsodás, még később is megszakítják a terhességet.
Az "angyalcsinálók" beavatkozása, a forró fürdőben bevett különféle gyógyszerek,a "kötőtűk" sok száz fiatal nőt tettek meddővé egy életre. Remélem nem akarnak még egy ilyen ostobaságot elkövetni,most Isten nevében!
luiz
orbán viktor puszta léte a legfőbb érv az abortusz mellett
namihami
@Nessy: Csak pillants egy kissé a polyák ""hittársak"" döntésére. És a Mi Honi Hülyénk, egyházi vonalon pincsiként megy a Kaczinskyja után. A polyákok pedig köztudottan bigott népség.
Nessy
@namihami: Akkor Isten óvja a fiatal lányokat, asszonyokat.Valamelyik egyház jó pénzért majd csinál egy olyan intézetet, amiről írtam. Bár nem biztos! A Biblia nem említi mi történt az ilyen gyermekekkel,miután akkoriban hamar meghaltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.