A magyar politikusokat nem érintheti meg a koronavírus okozta gazdasági válság. Albérletre havi közel félmillió forint támogatást költhetnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A síma számtani átlaggal számolt "átlag bér", amikor a gazdaság jó része nem, vagy részmunkaidőben működött, miközben a kormányzat, a milliárdosok,az állami cégek vezetőinek jövedelme változatlan volt, vagy növekedett, ilyen irreális eredményt hozott! Az átlag bért felfelé, az inflációt lefelé "kerekítették",így a politikusok nyertek, a plebsz veszített az idei évben is.
Eladott Ország
@Nessy: ma, 09:54 ☻ Menthetetlen ország az, ahol minden politikus ártatlan, mint a ma született bárány, miközben mindenki ott ügyeskedik, ahol tud és nem szégyell, aztán ha valami félig kiderül, akkor jön a sóhajtozás, hogy a másik oldal tehet mindenről és jön a magyarázkodás, hogy ez miért nem lopás, és miért nem felelős csak mindig valaki más. Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örök érvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak és közérdekű adatnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára.
csak úgy....
ne legyetek szívtelenek,hiszen éheznek és fáznak , közben értetek dolgoznak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.