Hódmezővásárhely polgármestere szerint szó sincs arról, hogy bárki elfogadná azt, hogy a 2010 utáni korrupció leváltásával a 2010 előtti visszatérjen. A kampányindítóként is funkcionáló évértékelőn Márki-Zay elszámoltatást és a korrupció felszámolását ígérte abban az esetben, ha megválasztják ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek, majd miniszterelnöknek, valamint felvázolt egy kilencpontos stratégiát a Fidesz leváltására.

(Forrás: telex.hu, Béla333 által)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Nyírfa: 10.00
Ami igazán szimpatikus a számomra az ez:

""...Márki-Zay elszámoltatást és a korrupció felszámolását ígérte abban az esetben, ha megválasztják ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek, majd miniszterelnöknek,..."

Jó lenne ha minden miniszterelnök jelölt ilyen egyértelműen kijelentené ezt!
Nyírfa
@Béla333: De hiszen mindannyian erről beszélnek. Az ígéret meg amúgy is úgy jó, ha megtartják.
sgl
@Nyírfa: Mármint Bajnai, csakhogy a 2014es jelöltségét megint a szocik szarták el, mint eddig szinte mindent.
Nyírfa
@sgl: Bajnai, ez egyértelmű. Lassan én unom mindig elmondani, milyen fontos lenne egy szoc.dem. párt létrehozása, mondjuk Botka vezetésével. Néhány szocialista politikus helyet kaphatna benne, de valóban csak néhány. A többiért nem kár, a szocialista pártnak már csak múltja van, sem jelene, sem jövője nincsen.
verőce21
Lesz ott még harc az ellenzékiek között...!
Érik az újabb fidesz siker...
kereső
Én csak azt nem értem, ha ellenzéki összefogással lehet a NERt legyőzni, akkor Márki-Zay Péter miért különcködik? Miért is nem az ellenzék keretein belül "próbálja" pontjait elfogadtatni- bele illeszteni a hat párt programjába, mint "civil" induló. Azt sem értem, hogy Magyar György, aki bábáskodik - min is?,nem tudom végül is- miért "kivülről" kritizálja az előválasztást. Miért nem segiti belülről jogi tanácsokkal a lebonyolitást. Sok kérdőjelem van kettőjüket illetően. És én azt mondom- lehetséges, hogy Gyurcsány kellene az ellenzék "vezérének"- legalábbis szabad kezet adni neki, orbán ellen- a terepen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2021. April 18., 08:10
Esős idővel zárul a hét
Itthon - 2021. April 17., 23:50
Halálos baleset történt Baktalórántházánál