Sok támadást, nem egyszer életveszélyes fenyegetéseket kellett elviselnem az utóbbi években; egy alkalommal még a bábumat is felakasztotta a kormánypárti oldal egyik fizetett provokátora. Tüntettek a házam előtt, inzultálták a gyermekeimet, csak azért, mert az édesapjuk az MSZP tagja és képviselője - kezdte bejegyzését közösségi oldalán Ujhelyi István európai parlamenti képviselő.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez a levélíró nem lehet normális ember! Hiába tudja a számítógépet használni, az még nem jelenti azt, hogy értelmes is. Vagy ilyen remek hatással van rá a Bayer, Bencsik, Stefka sajtóklubjának a stílusa, és elvei? Kiengedte a fidesz a palackból a gyűlölet szellemét, és ez az eredmény, miközben ájtatos képpel szövegel a "keresztény értékekről"! Igaz, csak szövegel róla, de az ellenkezőjét cselekszi!
Aki Én
Ez pontosan ugyan az a kategória, mint a Shikari, ómió, fergeteg, a beteg Németh a fészbukról...
Ezek ijesztően buta, tájékozatlan, aljas elmebetegek.
Sajnos igen, ez az úgynevezett ,,nemzeti oldal", és a tapasztalatok szerint fel sem merül bennem, hogy ez nem igazi levél.
IQ 30 felett ilyet még a valódi hazaárulóknak sem írunk.
És ilyenek után, meg Bayerek után jön a szekta, és ,,gyűlölködő baloldalról" beszél.
Egészen elkeserítő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.