Bayer Zsolt megkapta a kínai vakcina első adagját.

Ma megkaptam a kínai vakcina első adagját!

– ezzel a szöveggel töltött fel egy képet Bayer Zsolt a blogjára, amelyen az látható, hogy megkapja az oltását.

A publicista csak annyit fűzött ehhez hozzá:

Végre!

A Magyar Nemzet megkeresésére Bayer Zsolt elmondta, mivel még csak pár órája kapta meg az oltást, különösebb hatásról nem tud beszámolni. Mint mondta, már az első napon regisztrált az oltásra, és mivel krónikus beteg, már sorra is került. 

A múlt héten hívott fel a háziorvosom, hogy megkaphatom

– fejtette ki a publicista, hozzátéve:

Én az orosz vakcinát szerettem volna, de arra várni kell, úgyhogy nyugodtan jöhetett a kínai.

Bayer Zsolt arról is beszélt, nem osztja a kínai vakcinával kapcsolatos szkeptikus véleményeket, sőt egyenesen felháborítónak tartja őket.

Bayer Zsolt elmondta:

Amit a kübekházi polgármester, Molnár Róbert megengedett magának, az, azt gondolom, hogy nem pusztán felháborító, de szerintem súrolja a bűncselekmény határát.

Forrás: 24.hu, HírTv

Címlapkép: MTI/Rosta Tibor

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1984
Kis magyar bátorságpróba helyezési sorrendfigyelő: De csak Sváby András után merte a gyáva féreg!
Nna mindegy!
A kínai vakcina egyik mellékhatása, hogy ők egy jó darabig nem mehetnek nyugatra - kelet felől sem :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
A kínai vakcina mellékhatásnak számít-e, ha meglátok egy kutyát akkor összefut a nyál a számban... :)
Giovanni Alba
Ez a izé meg nem normális.
"Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere egy levélben arra kéri a helyi háziorvost, hogy a kínai vakcinával csak azokat oltsa be, akik ezt írásban kérik. A polgármester a vakcina esetleges veszélyeire utalva azt írja: „Doktornő, első az emberi élet, és nem a hatalom érdeke!”
Ebben a levélben mi a felháborító, milyen bűncselekmény határát súrolja az, ha egy polgármester tényleg törődik a polgárok életével?
Zsoca! Te azzal büszkélkedsz, hogy lelkesen dalolva dőlsz be a hatalomnak, egyben lengyel testvéreidet köpködöd, akik nem fogadják el a kínai (Mao könnye) és az orosz Szputnyik (avagy Putyin hajszesz) oltást oltásnak, csak azért, mert nincsen meg az európai jóváhagyás. Neked ez így van rendjén, és van még itt akinek ez maga a tökéletesség.
Én ráérek majd egy minden szempontból bevizsgált és jóváhagyott, az EU-ban engedélyezett vakcinával beoltatnom magam. Eszembe jutott egy hasonlat, gépjármű forgalmi engedély, műszaki vizsga. Ha vennék egy használt gépjárművet a cimborámtól, de a műszaki lejárt, tehát nincsen engedély, akkor amennyiben a közlekedési rendőr megállít, hiába mondom, hogy jó ez, gurul is, a haver sem panaszkodott, a zsaru csak kiszállít a kocsiból, ha jó a kedve, elvisz egy buszmegállóig, a csekket meg elküldik postán (az autómentők is). Jelen esetben a tagországok vészhelyzeti intézkedésként sürgősséggel engedélyezhetik a felhasználást, de vállalniuk kell minden felelősséget, valamint az engedély csak az adott országra szól. A többi ország vagy elfogadja, vagy nem. A lengyelek például nem. A kínaival, orosszal oltottak éppen úgy karanténba kerülnek belépéskor, mint akik nincsenek beoltva.
Aki Én
A polgármester tette a kötelességét, vagyis felhívta a figyelmet a körültekintésre, a világon nem véletlen jelenlévő óvatosságra. Annyit kért, legyenek körültekintőek. Ez volna bűn? Minden felelősnek ezt kellene tenni.
Amit a kormánynak is kötelessége lenne.
Ez volna óriási probléma, bűncselekmény világjárvány idején???
Nem az, hogy világszerte bizonytalannak, megfelelő dokumentáció nélkülinek jellemzett oltással kampányolunk?
...csak kérdezem.
1984
Kis magyar bátorságpróba helyezési sorrendfigyelő: De csak Sváby András után merte a gyáva féreg!
Nna mindegy!
A kínai vakcina egyik mellékhatása, hogy ők egy jó darabig nem mehetnek nyugatra - kelet felől sem :)
Eladott Ország
Az a baj hogy a szar a száján keresztül kifelé és nem befelé folyik...
uploads.disquscdn.com/images/68f50b663514aa8ad750f5482a44c4be401bc2f025d1504cd4727d3e4615e086.jpg?w=600&h=638
HELYREIGAZÍTÁS!
Szerencsére még az oltások előtt kiderült, félrehallás történt: a kormány valamennyi tagja azt kérte, hogy a nyugdíjasokkal együtt, az oltási terv szerint, ugyanazon a hétvégén kapják meg a szükséges oltásokat, mert az erősíti a bizalmat.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/140753909_1711735629004360_7169708479786697230_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=HxNWoZDDLU0AX-U_U2B&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=92d0d4f8374976fc55f2f79592bd16ca&oe=605D50A1
RonaGyuri
ugyan már egyszerű az ok; mivel a kínaiak betiltották a kísérleteket majmokon, így nálunk ilyeneken próbálják ki! =))
Giovanni Alba
@1984: ma, 10:34 Azt olvasom itt, a friss hírek között, hogy Svábyt is meglepte a behívás, de az orvos közölte, hogy annyian utasították el Mao könnyét, hogy még van bőven, sőt. Szerintem vihetett volna magával még nem egy, de több embert is.
Sváby mint húzónév, kiléphettek volna a fényre a valódi követői.
Giovanni Alba
@Horizont: ma, 12:03 A Sváby sztoriban az az érdekes, hogy nagyon sokan nem kérték, vagyis elutasították a kínai vakcinát. Itt Sváby csak azért lett kiemelve, mert ismert név, de vajon hány ilyen eset lehet még?
A másik kérdés, mennyire reprezentálja az a lista az ország lakosságát, illetve milyen társadalmi helyzetű emberek szerepelnek ott? Mennyire lehet nagyobb léptékben kivetíteni? Mert ugye a vízcseppben ott a tenger, de azért inkább legyünk realisták, tehát az a csoport mennyire jellemzi a várost?
Giovanni Alba
@RonaGyuri: ma, 10:56 Azt olvastam, hogy Sz. Péter, korlátozott felfogású, ennek ellenére szinte korlátlan mozgásterű (nem túlmozgásos, csak mint a rossz illatú gázok, betölti a rendelkezésére álló teret) már felajánlott minket a törököknek. Gondolom, ez nem szerepel az úgynevezett konzultáció kérdései között.
csipetke
Ahogy egy orvos nyilatkozta az ATV-ben, a kínai vakcina izomfájdalmakat,és hasmenést okozhat. Bayerzsóti megérdemelné,hogy minimum huzatosra fossa magát...Még a lengyeleknek is több eszük van,akik ruszki,vagy a bevizsgálatlan kínai cuccal oltatják magukat,nem veszik figyelembe,és ugyanúgy karanténba kerülnek,mintha nem kaptak volna oltást.Ami még külön felháborító,hogy Kínában a 60-on felülieket nem oltották ezzel a vakcinával,de orbán eldöntötte,hogy itt jó lesz a 60-on felülieknek..Bakker, orbán a világon semmihez se ért,még a kormányzáshoz se,mert ha legalább ahhoz értene,nem lenne az ország a béka segge alatt. Nehogymá' ő mondja meg,hogy hány éveseket oltsanak vele.Már aki egyáltalán hajlandó ezzel oltatni magát
istván irén
Ennek a rohadt román gecinek annyi mocsok van a pofájában , hogy a kínai szar vakcina már nem árthat neki. Bízom a mellék hatásokban úgy keresztényileg
simmering73
Ilyen állatnak be sem lenne szabad adni semmilyen vakcinát. Feláldozható.
verőce21
Egy nagy baj van (több is), ezzel a kínai vakcinával, hogy nem lehet vele külföldre utazni.
Nem fogadják el az oltási bizonyítványát egyelőre külföldön sehol.
csak úgy....
@verőce21: oszt hova a pétschába menne zsolti külföldre?
már kubában is osztály idegen lenne! egy "igaz" magyar maradjon a seggin a viktor közelében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.