z intézkedés tehát elsőre drasztikus ígéretnek tűnik, valójában a trükközések kiszűrésére szolgál, amire nem lenne szükség, ha egyébként önként és egyénként képesek lennénk felelősségteljesen eljárni. Nem hangzott el olyan állítás (még), hogy esetleg határzártól kellene tartani. Az elhangzottak alapján most az tűnik valószínűnek, hogy az üzleti célt szigorúan ellenőrzik majd és akinél nem áll meg, kénytelen lesz betartani a karantén kötelezettségét. Részletek a SPABOOK. NET oldalán

Forrás: spabook.net
Feltöltő: traveller
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Blablabla a mutáns virus itt van nem kell behurcolni sehonnan!
lampa laz
Ez kb olyan "okos" megfogalmazása, a gyakorlatról már nem is szólva mint a "kevesebb adria, több balaton" volt. A vízes sportolóink meg pont olyan helyeken készülnek fel már megint ahonnan a legújabb vírus variánsokat lehet 'ajándékba' hazahozni. 2020-ban is bőröndszám cipelték Olaszországból.
traveller
@Gazella: a cikk csupán idézi a kijelentést, és nem állítja.
traveller
@lampa laz: a cikk csupán idézi a kijelentést, és nem állítja. Sőt, utána kifejezetten dimenzióba helyezi a dolgokat, ahogyan egyetlen másik oldal sem tette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.