Még tavaly áprilisban történt a Clark Ádám téri tüntetésen, hogy Bede Zsolt kormánypárti provokátor felmászott Hadházy Ákos autójára, és egy doboz Xanaxot próbált elhelyezni a motorháztetőn.

Ezt Hadházy igyekezett megakadályozni: bekapcsolta az ablaktörlőt és vizet spriccelt a szélvédőre, Bede szerint viszont a politikus el is ütötte őt. A felvételen hallható, amint rendőrért kiált.

Polt Péter Szél Bernadettnek adott válaszában azt írta, valóban indult nyomozás tavaly áprilisban közúti veszélyeztetés bűntette miatt egy parlamenti képviselő ellen. Annyit közölt, hogy a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség végül gyanúsítottként senkit nem vont felelősségre. Az eljárást február 10-én – mivel a cselekmény nem volt bűncselemény – megszüntették.

(24.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
már az is szánalmas,hogy ilyen bede félékre szorul a fidesz,-persze ha a shikarik csak erre tudnak tapsolni,akkor senki sem veheti el a "magyaroktól" ezt a kultúrhát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Bedének itt egy másik kínosra sikerült akciója szintén Hadházyval:
youtu.be/heyGs0Pq88s?t=571
FLETÓ
@human: Kár, hogy csak 380 ezer aláírás gyűlt össze!
TollerBela
És az is szabályos, ahogyan az úttesten bohóckodik egy gyalogos, akadályozva a gépjármű továbbhaladűsűt, indok nélkül ? A nemzeti jelkép ? Ketten voltak, az már bűnszövetkezet ! Rendőr nem járt arra, a tér másik oldaláűn voltak ötvenen, idáig egyik sem látott el ! Nem volt feladata ...Magának polt, tulajdonképpen mi a feladata ?
Nessy
@TollerBela: Polt feladata a szerecsen mosdatás! Ha nem mer, nem akar dönteni, átadja az ügyeket a rendőrségnek, Akik személytől függően vagy megszüntetik a "nyomozást", vagy megvárják, míg elévül.
human
@Szeparepa2: Bede eme akciója annyira szánalmas lett, hogy még saját követői közt volt aki kínosnak találta.
CsipkeRózsa
@Szeparepa2: 18:31

Milyen büntetést kapott volna ezért egy ellenzéki lap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.