Az előttünk álló hetekben egyéni és közösségi helytállásunkra lesz szükség úgy a járványügyi szabályok szigorú betartása, mint az oltások beadása tekintetében – figyelmeztet Facebook-oldalán Kásler Miklós.

Az egészségügyért is felelős miniszter azt írta, a kedvezőtlen járványügyi adatokat okozó vírusmutációknak ugyanis erőteljesebb a fertőzőképessége, jelentősen nagyobb a reprodukciós rátájuk a korábban ismerteknél, illetve súlyosabb megbetegedést is eredményezhetnek. 

A járvány harmadik hullámának kezdetén azonban stratégiai előnyt jelent számunkra, hogy az emberi élet és egészség védelmének kulcsát jelentő vakcinák közül hazánkban immár öt gyártó termékével zajlik a tömeges oltás

- fogalmazott, és ismételten oltakozásra buzdított mindenkit.

Emelt szintű készültség lép életbe kórházainkban és szigorú utazási korlátozások kerülnek kidolgozásra. Az előttünk álló...

Közzétette: Kásler Miklós – 2021. február 26., péntek

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megjött a csontkovács is. Köszönjük, hogy az ásatások kellős közepén még a néphez is van egy-két jó szava a járvánnyal kapcsolatban. Kár, hogy ön már kb az ötödik, aki ugyanazt szajkózza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fideszes gyökér
Inkább a tízparancsolatot mormolgassa a pörköltszaftos szakállába,
ahogy tudományosan szokta.
istván irén
Annyira nagy a baj, hogy 1.5 millió nyugati vakcinát ami jár nekünk vissza utasítottak!!! Na ez a hazaárulás. Kíváncsi lennék az okra? ja abból nem tud hasznot húzni ezért inkább dögöljön a nép.
sgl
@Aki Én: "Az oltási hajlandóságról azt mondta, szerinte nagyon rosszat tesz a tájékoztatás formája, ugyanis a kommunikáció tragikusan rapszodikus és erőtlen.
Megjegyezte azért, hogy valahol megérti a politika kapkodását."
... és ez a fasságot miért is mondta??
Menti a maffiát??
...Kormányozni nem tudnak, sodródnak és mindent a kommun ikációval és médiával akarnak megoldani, de a gazdaság betegség stb szarik a médiára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2021. April 18., 09:22
Szexi képet posztolt Vasvári Vivien magáról - fotó
Itthon - 2021. April 18., 08:10
Esős idővel zárul a hét