Az előttünk álló hetekben egyéni és közösségi helytállásunkra lesz szükség úgy a járványügyi szabályok szigorú betartása, mint az oltások beadása tekintetében – figyelmeztet Facebook-oldalán Kásler Miklós.

Az egészségügyért is felelős miniszter azt írta, a kedvezőtlen járványügyi adatokat okozó vírusmutációknak ugyanis erőteljesebb a fertőzőképessége, jelentősen nagyobb a reprodukciós rátájuk a korábban ismerteknél, illetve súlyosabb megbetegedést is eredményezhetnek. 

A járvány harmadik hullámának kezdetén azonban stratégiai előnyt jelent számunkra, hogy az emberi élet és egészség védelmének kulcsát jelentő vakcinák közül hazánkban immár öt gyártó termékével zajlik a tömeges oltás

- fogalmazott, és ismételten oltakozásra buzdított mindenkit.

Emelt szintű készültség lép életbe kórházainkban és szigorú utazási korlátozások kerülnek kidolgozásra. Az előttünk álló...

Közzétette: Kásler Miklós – 2021. február 26., péntek

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megjött a csontkovács is. Köszönjük, hogy az ásatások kellős közepén még a néphez is van egy-két jó szava a járvánnyal kapcsolatban. Kár, hogy ön már kb az ötödik, aki ugyanazt szajkózza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@simmering73: A komplett hülyéknek kell háromszor elmondani valamit, értelmes embereknek elég egyszer is. De minket fideszesnek néznek!
Józsipapa
ha ennyire súlyos a helyzet, akkor miért nem
hoz a kormány azonnali szigorításokat ???
caszinók azonnali bezárása; online oktatás bevezetése; plázák bezárása... stb...stb...
gina
Az lenne az igazi szigoritás ha ezt a piszkot eltiltanák, hogy soha de soha ne tudjon intézkedni, irogatni,
istván irén
Annyira nagy a baj, hogy 1.5 millió nyugati vakcinát ami jár nekünk vissza utasítottak!!! Na ez a hazaárulás. Kíváncsi lennék az okra? ja abból nem tud hasznot húzni ezért inkább dögöljön a nép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.