Mind a 106 választókerületben lesz jelöltje a DK-nak. Kálmán Olga a II. kerületben. Gy. Németh Erzsébet a XI. kerületben indulhat, Józsefvárosban pedig egy meglepő névvel jöttek elő.

Egy nyolcvan nevet tartalmazó lista jelent meg a Demokratikus Koalíció honlapján. Vélhetően őket indítanák az ellenzéki előválasztáson, amiről még nem tudni, hogy a járvány miatt mikor lehet majd megtartani.

A Telex cikke szerint a párt kiadványában azokat a DK-politikusokat mutatja be szerte az országban, akik helyben az Orbán-rendszer legelszántabb ellenfelei.

A többi ellenzéki párthoz hasonlóan természetesen a Demokratikus Koalíció is megkezdte a felkészülést az előválasztásra, jelöltjeinket azonban csak később fogjuk nyilvánosan is bemutatni

– közölte Barkóczi Balázs szóvivő.

A Telex szerint

a 4. választókerületnél (II-III. kerület) Kálmán Olga neve szerepel, aki a főpolgármester-jelölti előválasztáson tűnt fel a politikában.

Ebben a körzetben a Párbeszéd Tordai Bencét, míg a Momentum Berg Dánielt indítja.

Újbudán Gy. Németh Erzsébet, a XII. kerületben Komáromi Zoltán háziorvos, Szombathelyen Czeglédy Csaba, a 6. választókerületben pedig (amely Józsefváros és Ferencváros egy részét foglalja magába) Manhalter Dániel, az RTL Klub volt tudósítója lehet a DK jelöltje.

Manhalter Dániel eddig csak a háttérből, tanácsadóként segítette Gyurcsány Ferencéket, és ügynökségével médiaképzéseket tartott a pártnak. A Prompt Media honlapján található leírás szerint a cégalapítás előtt Manhalter az RTL Híradó tudósítója volt, egy évig Sanghajban. Korábban pedig a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs kabinetjében is dolgozott.

Gyurcsány Ferenc pár napja arról beszélt az ATV-ben, hogy mind a 106 körzetben lesz előválasztás, azt azonban nem árulta el, hogy a DK mely körzetekben méretteti meg magát.

Forrás: Telex, 24.hu

Címlapkép: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Kár ezért a Kálmán Olgáért,sajnálom!Fleto megvette,gondolom jó pénzért.
"Jó pénzért,mindent szopok ,nyalok ,gombot varrok" Hofi!
Gyurka80
Olgica évekig olyan de olyan "független" újságíró volt, hogy csak na! Persze mi mindig is láttuk mennyire független, leginkább a magyarságtól!
Gyurka80
@Szeparepa2: Az anyádat lincseljed marharépa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.