Tanulságos beszélgetés zajlott le a minap az ATV stúdiójában, ahol Komáromi Zoltán DK-s politikus, „háziorvos” vendégeskedett kezdi a mai nap vezércikkét a PestiSrácok.

Azért halnak majd meg, mert Gyurcsány halálkoalíciója szerint a magyar járvány- és vírusszakértők buták, nem szabad elhinni nekik, hogy a kínai vakcina jó. Várni kell, mit mond rá Brüsszel, még ha addig sok ezer magyar meghal is. Mit számít pár ezer magyar élet? Csak Brüsszel számít! Mert Brüsszel szép, Brüsszel okos. Brüsszelnek még a szellentése is nemesgáz, Gyurcsányék azzal inhalálnak naphosszat.

-állítja a cikk szerzője, aki már a bevezetőben is magasra tette a lécet, a kezdéssel, amelyet teljes terjedelmében idézünk:

Nehéz elhinni, de nap nap után bebizonyosodik: az ideiglenesen Magyarországon állomásozó, idegen zsoldban álló ellenzék azt akarja, azért küzd, hogy minél több honfitársunk belehaljon a járványba. Ezek a gazemberek az életmentő kínai oltóanyag ellen agitálnak. Halálkampányuk miatt még több idős honfitársunkat veszíthetjük el. A halál vámszedői ők, velejükig sátáni figurák.

A cikk teljes terjedelmében ITT olvasható!

Forrás:PestiSrácok
Címlapkép:MTI

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Rágalmazás, rémhírterjesztés, közveszéllyel való riogatás járványhelyzetben, uszítás, bujtogatás ... ez jutott most hirtelen eszembe. A TEK rájuk rúgta már az ajtót?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
Rágalmazás, rémhírterjesztés, közveszéllyel való riogatás járványhelyzetben, uszítás, bujtogatás ... ez jutott most hirtelen eszembe. A TEK rájuk rúgta már az ajtót?
134.bátor
Aki a prostisrácokat olvassa,meg is èrdemli! Szellemi toprongyok,nem újságîrók. Aki elhiszi,az sem különb. Gyűlöletkeltès ezerrel!!!
Al X
Baj csak akkor van, ha elhiszik a PS hazugságát. Remélem ennél okosabb a nép!
Yoda69
Jobban tennek a fideSS lakajok, ha melyen kussolnanak. Az hogy naponta szazak halnak meg a covid miatt, az orban bune.
1. Nem tesztelt, amikor meg kezdeti szakaszban volt a jarvany, pedig mindenki mondta, hogy tomeges tesztelessel lehetne izolalni a virust. Ehelyett lelegezto gep, meg maszk mutyiba kezdett, amin milliardokat lopott, mikozben megagyazott az elso hullam felfutasanak.
2. A nyari lazitassal, meg az oszi vedekezes hianyaval, megagyazott a 2. hullamnak, mig tovabbra sem tesztelt, ami pedig az uj mutans virus miatt magaval hozta a 3.hullamot, ami ugy tunik a legfertozobb. Es mit csinal most? Vakcina mutyizik.

orbannak ezekert bunhodnie kell!
namihami
Ez is csak azt erősíti meg, hogy a Viktir kitől fosik. Már az elég neki, hogy eszébe jusson a neve. Ha csak megjelenik álmában, akkor reggel az ágyneműt is cserélni kell. Sós is, barna is és egyben sárga színben pompázik...
Amihez egyetlen beégetése egy életre már megtanította.
voltmárjobbis
@Al X:ma 16:40 "Havas Henrik és Pörzse Sándor: A magyar, az buta " És igazuk van.
A magyar tűr minden orbáni intézkedést, mégha éhen hal, akkor is. Hát akkor megérdemli!
csipetke
A riportot láttam,a cikk írója meg egy idióta. De aki orbán mocsármédiájában ír,az mi más lehet?Komáromi elmondta,és megmutatta,hogy ehhez a kínai cucchoz van ugyan leírás,de dél-kínai nyelven.Az orvosnak meg kell kérdeznie a beoltandót,megmutatni neki a leírást,és megkérdezni,hogy megértette-e?A dél-kínai szöveget az orvos ugyanúgy nem érti,mint akit oltania kellene. Erről a vakcináról igen kevés az infó,viszont annak kéne vállalnia érte a felelősséget,ha valami bajt okoz,aki megvette,azaz az állam,azon belül orbán, mert egyébként is,akié a teljes felhatalmazás,az vigye el a balhét. Ezzel szemben ez a kormány rálőcsölte a felelősséget az orvosokra,akiknek ez nem tetszik,és ez érthető.Itt ugyanaz van,mint a sokszoros áron megvett lélegeztetőgépekkel,valaki rohadtnagyot kaszált rajtuk.Most megvették ezt a sok sz@rt,és csodálkoznak,hogy az emberek ódzkodnak tőle. Ráadásul,azt lehetett olvasni,hogy Kínában se oltottak 60-on felülieket ezzel a cuccal. Orbán viszont eldöntötte,hogy itthon jó lesz a 60-on felülieknek.Na nemá! Ki a fene orbán,hogy ilyesmit eldöntsön?A világon semmihez se ért,se a vakcinákhoz,se a kormányzáshoz.Mert ha legalább az utóbbihoz értene, a 11 év alatt nem vitte volna le az országot Európa utolsó előtti helyére,a béka segge alá
csipetke
@csipetke: Ja,és az ellenzék egytől egyig oltáspárti,de a vakcina legyen az eu által engedélyezve. Vajon a modernát,ami ott áll Magyarország számára,azt miért nem hívta le orbán?
Nyírfa
Nem látom a problémát: az összes fidesz szavazó rendelkezésére áll a kínai vakcina, lehet oltakozni. Ha pedig még ők sem bíznak a saját kormányukban, ahhoz az ellenzéknek semmi köze. Ennyike.
csipetke
@sgl: 17:15 Az lehet,de a betegnek a rendelőben kéne megmutatni Komáromi szerint. Van orvos,aki az oltottal aláíratja,hogy a saját felelősségére kérte a kínai cuccot
Nyírfa
@Horizont: Az a baj, hogy nem a saját pénzükből. Ha az ilyen cikkek miatt egyszer csak az utcán találnák magukat, jobban meggondolnák, miket firkálgatnak.
tudode
Mindig tanul az ember! Annak ellenére, hogy bizalomhiányos lett az un. népegészségügy, amiatt, mert 2012-ben csupán forrástakarékosság céljából a rfezsim adott egy marha nagy maflást az ÁNTSZ-nek, amely következtében "csak" operatív törzsre futotta!!!
.
A bizalomhiány miatt eddig senkinek nem jutott eszébe az oltások eredetét, hatását tanulmányozni!!
.
Aki egy csokorba kötve tájékozódni szándékozik pl. tekintse meg azt, hogy
.
----Mivel fognak beoltani minket?
www.youtube.com/watch?v=TzYpMjJS2xQ&t=1433s
----------------------------------
.
Aki megengedi magának, hogy viccet, tragikomédiát csináljon a járványból, az meg is érdemli a sorsát!
zsupumi
Miért is nem kell ezért a szennycsatornáért fizetni? Hát ezért, mert csak hazudni tudnak. Itt nincs értékes, nézhető műsor.
kissé felnőttem
133 mondja ? akkor ti vajon kis vagy nagy koalióban ? nahát már a fidesz halálgyárat emleget ? vádaskodik? sokat tudhattok? nem vagytok ti megdurvulva ? vagy megkurvulva ? azért ennyire aljára nem kéne ám mert annak rátok nézve nem lesz jó vége mi meghalhatunk, de ti utána éhen vesztek, ki termel ??? ti ? szart max meg gyűlöletet azt tudtok Kenyérhez meg nem értetek
Pálinkás Pál
@csipetke: 17:15...és ez igaz is...senkit nem kényszerítenek egyelőre...tehát aki jelen állás szerint felveszi a kínait, az magára vessen...ez az én álláspontom..
Nyírfa
@Horizont: 17.28

Nincs rendben annak az embernek a feje. Nem hiszem el, hogy ne látná, mivé tette az országot, de nyomul tovább mint a tank, még több olajat önt a tűzre , még provokatívabb: mint a gyerek, akit hagytak a végsőkig elszemtelenedni, és már nem is tudja, mit műveljen, hogy valaki végre megálljt parancsoljon neki.
Azt írtad Fletóval kapcsolatban, hogy szomorúan látod, mennyivel energikusabb volt régen. Én meg orbánon látom azt, hogy hulla fáradt, azt az elnehezedett testet cipelni is elég lehet, de mentálisan teljesen kész.
Persze, a két ember között óriási a különbség, lehet, hogy Gyurcsány lassul, de egyre átgondoltabb: bölcsül. Ez a szerencsétlen orbán meg már ott tart, hogy nyíltan szövetséget kínál az olasz fasisztáknak.
Érdekes, nem? Két, a közös akolból egy időben a politikai pályára lépő ambiciózus ifjú életútja hogyan válik el egymástól. Szakdolgozat témája lehetne.
Lepényleső
Ez az aljasság vége,vagy lesz még tetézve,keresztényi módon,fydes-szel fűszerezve?
madlaci66
Kedves fidess birkák: nem rágalmazni kell, és mocskolódni, hanem tételesen bizonyítékokkal megcáfolni amit az állítólagos halálkommandó állít. Kiderülne, hogy ki mond igazat.
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: Ez pontosan így van. Ezek a mocskos iliibsik azért kampányolnak a kínai vakcina mellett, hogy még többen haljanak meg. Azt remélik akkor hatalomban tarthatják magukat. Miért nincs az összes rémhírterjesztő letartóztatásban? Ezeknek semmi köze a magyarokhoz!
Na így... :))
134.bátor
@Shikari: te tènyleg ennyire hülye vagy " mocskos fideszes"? Nincs engedèlyezve az Unióban,ezèrt nem adható!!! A lengyelek sem az orosz,sem a kínaival oltottakat nem engedik be!!! Akkor ők is " mocskos libsik"? Nyisd már ki a szemed,mert tèged olvasni agyrèm,hogy ennyire elvakult vagy!!
134.bátor
Te nèmeth Gyula ott a Facebookon. Te komplett idióta vagy ,egy csokornyakkendős bohóc,le sem tagadhatod,hogy kormányhivatalnok vagy! Hasonlîtasz a nagy elődökre: kövèrre,palkovicsra,kaslerre. Össze kène kötni benneteket,ès diliházba zárni.
voltmárjobbis
orbán akar több halottat az orosz és kínai vakcinával, sőt jön a törökkel, kiírtani a nyugdíjasokat.
Kiírtani a Mo.-i magyarokat, betelepítení a határon tuliakat
csipetke
@sgl: 17:44 Könnyebb dolgom van, nem tudok róla,hogy bármilyen betegségem lenne,de ha valami takarmánykiegészítőt,vitamint veszek,a barátnőm gyógyszerész,és elmondja,hogy ár-minőség-értékarány,melyiket ajánlja.
@Horizont: 18:26 A fiam a munkahelyén a kórházban azért az orvosokkal erről is beszélnek,és azt mondja,a kínain kívül bármelyik jó,még a ruszki is.Az anyámat regisztráltam,89 éves,telefonáltak is a rendelőből,hogy megjött a sinopharm vakcina,vihetem a mamát. Megköszöntem az értesítést,és hogy köszönjük,de nem kérjük.Azt mondta,ha kapnak egyebet,ismét telefonál.
moareka
Ha Komáromi doktoról ír ez a szenny, melléfogott, mert a legjobb háziorvosok egyike. Én a helyükbe akkora pert zúditanék a nyakukba ennek a piszkos társaságnak, hogy a fal adja a másikat!
kereső
Ezek a szarházi senkiháziak már megint azt kenik az ellenzékre, amit ők maguk elkövetnek. Mert mi más a kiani sinopharm vakcinával oltani a 60 feletti krónikus betegeket?? Ez maga a halálkommandó fideSS-kdnp koalicióban. És mindezt anyagi és politikai haszonszerzés miatt. A fideSS médiája , mindazok akik támogatják ezt bűnrészesek és bűnsegédek.
TollerBela
Mennyi bizonyíték kell még ennek a népnek arra, hogy nagyon rosszul választott az elmúlt évtizedben ? Hogy a minimális anyagi előrelépés fejében eladta kulturáját, büszkeségét, tartását, jövőjét is félig ? Ha ezt a fröcsögő, igaztalan bandát továbbra is fenntartja, ennek a népnek nem marad kilátása. Az ezer év nem védi meg semmitől ! Okot és okozatot, bűnöst és a bűn ellen fellépőt összetéveszteni - végzetes !
Quasimudo
Igen. A 6 pártból választás után 1 lesz: DK!
kereső
@Quasimudo: Demokratikus koalició lesz- nem egy párt.Nagyon nem mindegy.
kereső
""Erre kellett Orbánnak az újabb 90 napos felhatalmazás!
➡ A járvány közepén már megint nem az emberek megsegítésére, hanem sportra, világkiállításra és motorversenyre megy a pénz! Nem is kevés: alsó hangon 243 milliárd!
➡ Tegnap este a következő rendeletek jelentek meg a Magyar Közlönyben mint kiemelkedően fontos közérdek célját szolgáló szerződések:
❌ a 2022. évi magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti, szegedi, tatabányai és debreceni helyszíneken történő megrendezése érdekében szükséges beruházások;
❌ a 2020. évi Dubaji Világkiállításon történő sikeres magyar megjelenéshez szükséges beruházások;
❌ a Kelet-Magyarországi Versenypálya Korlátolt Felelősségű Társaság által a Magyarországi MotoGP megrendezésére irányuló vagyoni értékű jog megszerzése.
❗Orbán Viktor és a Fidesz-kormány csak a 4 kézilabda stadionra 157(!) milliárdot különített/költött el, a világkiállításra 21 milliárdot, a motorversenyre pedig 65 milliárdot! És tudjuk, hogy mennek ezek az árak még följebb is."
balos
@Giovanni Alba: Ej te legény!Nem tudom ,miért nem az ereszen szereted mutogatni,hogy hogyan szereted,ha hülyének néznek?
Giovanni Alba
@balos: ma, 09:45 Egészen biztos, hogy ezt nekem akartad írni? Ha igen, akkor valamit nagyon nem értesz.
ómió
Szó, mi szó, "sokat fáradoznak" érte!
Quasimudo
@kereső: :-) Andersen meg forog a sírjában!
kereső
@Quasimudo: Nem tudom melyik hsz-hoz irtad. De egyik sem mese.
Quasimudo
@kereső: DK az = Demokratikus Koalíció, a többi 5 párt pedig része az ellenzéki összefogásnak, amiben a DK is benne van! A választásig...
voltmárjobbis
A fidesz akar több halottat a kínai és orosz vakcina által. Kiírtani a Mo.on élőket, betelepíteni a határon túliakat. Ez a célja moslék orbánnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.