Tanulságos beszélgetés zajlott le a minap az ATV stúdiójában, ahol Komáromi Zoltán DK-s politikus, „háziorvos” vendégeskedett kezdi a mai nap vezércikkét a PestiSrácok.

Azért halnak majd meg, mert Gyurcsány halálkoalíciója szerint a magyar járvány- és vírusszakértők buták, nem szabad elhinni nekik, hogy a kínai vakcina jó. Várni kell, mit mond rá Brüsszel, még ha addig sok ezer magyar meghal is. Mit számít pár ezer magyar élet? Csak Brüsszel számít! Mert Brüsszel szép, Brüsszel okos. Brüsszelnek még a szellentése is nemesgáz, Gyurcsányék azzal inhalálnak naphosszat.

-állítja a cikk szerzője, aki már a bevezetőben is magasra tette a lécet, a kezdéssel, amelyet teljes terjedelmében idézünk:

Nehéz elhinni, de nap nap után bebizonyosodik: az ideiglenesen Magyarországon állomásozó, idegen zsoldban álló ellenzék azt akarja, azért küzd, hogy minél több honfitársunk belehaljon a járványba. Ezek a gazemberek az életmentő kínai oltóanyag ellen agitálnak. Halálkampányuk miatt még több idős honfitársunkat veszíthetjük el. A halál vámszedői ők, velejükig sátáni figurák.

A cikk teljes terjedelmében ITT olvasható!

Forrás:PestiSrácok
Címlapkép:MTI

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Rágalmazás, rémhírterjesztés, közveszéllyel való riogatás járványhelyzetben, uszítás, bujtogatás ... ez jutott most hirtelen eszembe. A TEK rájuk rúgta már az ajtót?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@balos: ma, 09:45 Egészen biztos, hogy ezt nekem akartad írni? Ha igen, akkor valamit nagyon nem értesz.
ómió
Szó, mi szó, "sokat fáradoznak" érte!
Quasimudo
@kereső: :-) Andersen meg forog a sírjában!
kereső
@Quasimudo: Nem tudom melyik hsz-hoz irtad. De egyik sem mese.
Quasimudo
@kereső: DK az = Demokratikus Koalíció, a többi 5 párt pedig része az ellenzéki összefogásnak, amiben a DK is benne van! A választásig...
voltmárjobbis
A fidesz akar több halottat a kínai és orosz vakcina által. Kiírtani a Mo.on élőket, betelepíteni a határon túliakat. Ez a célja moslék orbánnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.