Erős interjúval nyitott hétfőn a kormányzati szócsőnek számító Magyar Nemzet: a lapban Szalai Piroska, a Pénzügyminisztériumon belül működő Munkaerőpiacért és Képzésért Felelős Államtitkárság és a nők munkaerő-piaci helyzetének javításáért felelős miniszteri biztos próbálta bizonygatni, hogy milyen kevés magyar munkavállaló dolgozik nyugaton, sőt, csak úgy özönlik haza az ottani jóléttől megcsömörlött munkaerő, hogy nagyobb lendületet adjon […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
alig fér át a tömeg a határon ezt várta orbán hát ne mesélj addig min nem látod
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
alig fér át a tömeg a határon ezt várta orbán hát ne mesélj addig min nem látod
csipetke
Na ezen már tényleg csak röhög az ember,mert aki kint megtalálta a számítását,az minek jönne ide vissza,ahol az állandó gyűlöletszítás,pánik,katyvasz, és főként az alacsony fizetések a jellemzőek. Már nem emlékszem,talán Gulyás mondta,hogy utolérjük Ausztriát nemsoká. Ehhez Ausztriának vissza kellene fejlődnie kábé 50 évvel. De már az átkosban is ezt hallgattuk,hogy elvtársak, nemsoká utolérjük az osztrákokat. Az orbán-kormánnyal egyre távolabb kerülünk ettől az álomtól.
Nagyon sok ismerősünk,rokonunk telepedett le külföldön,mi meg írígykedünk,ahogy ők élnek.Bolondok lennének hazajönni
Nyírfa
Ide? :)) Erre szokták mondani, hogy, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Clavigo
Húúúuuuuu ,vazzzze..!! Azért ez már " kemény "...!!
Nessy
Gondolom a hölgynek nem csökkent a fizetése, nem fenyegeti sem csőd, sem munkanélküliség. Könnyű ám egy minisztériumi íróasztal mellől mesélni! Igaz, ahhoz, hogy maga is elhiggye amit mond, még véletlenül sem szabad a valósággal szembesülnie. Ehhez kell a politikai tisztánlátás!
kissé felnőttem
70 % azért ment el anno mert szabadon élhet gondolkodhat és a munkáját megfizetik, nem csak a megélhetésre jut. Véleményt nyilvánithat. aki meg élni akart az ottkint kapott, talált munkát támogatták a képzését nyelv tanulását. "Itt élned s halnod kell " ?? rabszolgaságot már eltörölték az éhbért még nem itt még lehet éhen halni megfagyni mert azt nem kérik számon a parlamentben senkitől hát akkor miért is tolonganának haza ezért?
o anyám borogasd az ostobákat. Max látogatóba. A gyere haza fiatalra is elmentt ám 100 millió ja ? na ja
Nyírfa
Láttátok a képét? Tudom, ez személyeskedés, de...ha ilyen a fideszes nőideál, akkor inkább 2 apát választanék magamnak. :)
Lepényleső
E hölgy rokonságban állhat Münchausen báróval?
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Akinek ez a gusztusa...
a fideszesek büszkén jelentették ki, hogy soraikban, az ellenzéki oldallal ellentétben, igazi nők találhatóak, szépek, okosak, háziasak, bármikor készségesen átesnek a vakkomondorjaikon. Ez utóbbit el is hiszem, az előbbiekre viszont nem tudnak példát hozni.
Nyírfa
@Horizont: Piroska holdvilág képe a gyomorbajos , elfogy-Mihálé mellett. Micsoda összeillés!
Egyébként tiszta Cecília. Nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.