Egyes számítások szerint Magyarországnak több Moderna oltóanyag járhatna, mint amennyit a kormány lekötött Drágább, mint a Pfizer, és kedvezőtlenebbek a szállítási feltételei – ezzel indokolta a kormány az RTL Hiradójának azt, hogy eddig miért nem vettek több Moderna vakcinát.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Igen, ez így igaz. A Pfizer/BioNTech oltóanyag 14,7 dollár, míg a Moderna már teljes 18 dollárba kerül. A Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár számunkra tukmálódó kis kínai oltóanyag, amit most orrba-szájba vesznek, csak bagatel 60 dollárba kerül.
Ütemes taps.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyurka80
Ez így hazugság.Csak azt lehet megvenni ami VAN!
lusta
Igen, ez így igaz. A Pfizer/BioNTech oltóanyag 14,7 dollár, míg a Moderna már teljes 18 dollárba kerül. A Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár számunkra tukmálódó kis kínai oltóanyag, amit most orrba-szájba vesznek, csak bagatel 60 dollárba kerül.
Ütemes taps.
RonaGyuri
Vakcina hallucináció

bár a cool, azaz gátlástalan pofátlan parasztvakítás frappánsabb

Bár ártunk és qurmányunk mentalitása már egyértelművé vált a lélegeztető-gép bulijuk kapcsán – ugye milyen érdeles, hogy senki sem beszél róla, pedig már le sem lehet tagadni – nem nagyon akaródzik a közbeszédnek észrevenni, hogy most sem folyik más a ruszki és kínai vakcina kapcsán, Illetve dehogy nem ezerrel terelnek és közben szajkózzák a szokásos mantrát. Mocskos EU és hazaáruló ellenzék.
Miközben a retardált dagadt törpe azon hablatyol, hogy jobb a ruszki és a kínai, egyesek arról értekeznek, hogy „az legjobb, ami van”. Az igazság azonban az, hogy ezeken lehet keresni. Az EU-s vakcinákon nincs alkotmányos költség, sőt az árát a támogatásokból levonják, így nem tudják a csókosok ellopni!
Ez elég evidens, persze a derék matyar kormánymédiát ez sem rettenti vissza a süketeléstől:
A héten derült ki – miközben ugye folyamatosan az EU-z fikázzuk - „ hogy Magyarország csak a felét kötötte le annak a mennyiségnek a Moderna vakcinájából, amelyre az uniós keretből lakosságarányosan lehetősége lett volna.”.
Amire kellő pofátlansággal a kormány illetékese azzal reagált, hogy: „A Moderna-vakcina drágább, mint a Pfizer, és kedvezőtlenebbek a szállítási feltételei”. Érdekes ezeknél sokkal nagyobb gondok a ruszki meg a kínai vakcinával érdektelenek.
Azonban mindez semmi az m1, ki más mint a fő-CÖFKA ifj. Lomnici, tegnap esti szózatához képest. Ez a szerencsétlennek volt bőr a pofáján arról értekezni, hogy az EB, név szerint az elnökasszony a hunyó abban, hogy kevés (???) a Pfizer, mert túlságosan sokat alkudozott!!
Amiben az igazi poén, hogy a minap Őfenesége maga büszkélkedett azzal, hogy egyike volt azoknak, akik a Pfizer árának lenyomását szorgalmazták! =))
lusta
A Magyarországon engedélyezett koronavírus-vakcinák alapára
Pfizer/BioNTech mRNS 14 USD (4144 HUF)
Moderna mRNS 31 USD (9176 HUF)
AstraZeneca vektorvakcina 5 USD (1480 Ft)
Szputnyik V vektorvakcina 6 USD (1776 Ft)
Sinopharm inaktivált vírus 62 USD (18 362 HUF)
Nessy
@lusta: Klasszikus fidesz matek! 31 több, mint 62! Igaz a lophatósági arány 0 az X-hez.
kereső
Na akkor ide is!
Erre kellett Orbánnak az újabb 90 napos felhatalmazás!
➡ A járvány közepén már megint nem az emberek megsegítésére, hanem sportra, világkiállításra és motorversenyre megy a pénz! Nem is kevés: alsó hangon 243 milliárd!
➡ Tegnap este a következő rendeletek jelentek meg a Magyar Közlönyben mint kiemelkedően fontos közérdek célját szolgáló szerződések:
❌ a 2022. évi magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti, szegedi, tatabányai és debreceni helyszíneken történő megrendezése érdekében szükséges beruházások;
❌ a 2020. évi Dubaji Világkiállításon történő sikeres magyar megjelenéshez szükséges beruházások;
❌ a Kelet-Magyarországi Versenypálya Korlátolt Felelősségű Társaság által a Magyarországi MotoGP megrendezésére irányuló vagyoni értékű jog megszerzése.
❗Orbán Viktor és a Fidesz-kormány csak a 4 kézilabda stadionra 157(!) milliárdot különített/költött el, a világkiállításra 21 milliárdot, a motorversenyre pedig 65 milliárdot! És tudjuk, hogy mennek ezek az árak még följebb is.
kereső
@RonaGyuri: miközben eltúnt a rendszerből 157 ezer Pfizer vakcina, amelyet leszállitottak Magyarországra. Vajh hol lehet???
1984
Ha ez igaz, lehet feljelentést tenni egy csomó címen ismeretlen (khm) tettesek ellen.
Ami engem legjobban zavar, hogy
- ezzel magyar emberek tömegnek életét veszélyeztetik (igen, a fideszes szavazókét is!)
- megint nagy vagyoni hátrányt okoztak Magyarországnak (igen, a fideszes szavazóknak is!)

Pont ezért van hányingerem, amikor "Magyarországoznak", meg "magyarembereznek", mert úgy állítják be, mintha nekik ez tényleg fontos lenne, tényleg számítana, miközben nem!
Orbán egyszer mondott igazat, amikor azt mondta, hogy ne azt nézzük amit mond(anak), hanem azt, amit tesz(nek).

A tetteik önmagukért beszélnek - a szavakon innen és túl!
lusta
@Nessy: Tudtommal a Moderna mostani ára már csak 18 USD.
adrenalink
Érdekes! A lélegeztetőgép portyázóknál nem számított a pénz...
voltmárjobbis
@adrenalink: Itt sem számít, majd ugyanúgy a raktárban végzi az orosz, kínai, török vakcina is, az én, és a te pénzedet elhárdálva orbán által.
Aki Én
@Gyurka80: persze, hogy hazugság, a gazdád mindig hazudik.
De ő mondta, hogy drága, azért nem vesszük. Aztán mást, aztán megint mást...
Béla333
Drágább a Moderna, mint a Pfizer... A gondos kormányunk ezért nyomja az engedély nélküli kínai vakcinát:

"Mennyibe kerülnek a koronavírus-vakcinák és miért tízszer olyan drága a kínai, mint az AstraZeneca-vakcina?
Az öt Magyarországon engedélyezett vakcina közül a kínai Sinopharm inaktivált vírust alkalmazó vakcinája a legdrágább.
Pfizer/BioNTech 14 USD (4144 HUF)
Moderna 31 USD (9176 HUF)
AstraZeneca 5 USD (1480 HUF)
Szputnyik V 6 USD (1776 HUF)
Sinopharm 62 USD (18 362 HUF) "
www.portfolio.hu/uzlet/20210214/mennyibe-kerulnek-a-koronavirus-vakcinak-es-miert-tizszer-olyan-draga-a-kinai-mint-az-astrazeneca-vakcina-469746

Na ugye milyen gondosan vigyáz a maffia a pénzünkre...
voltmárjobbis
Én már abban sem bízom, hogy az öregeket a Pfizerrel oltatja orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.