Az azonos nemű párok örökbefogadását pedig ellehetetleníti.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A mi nagyon gyermek barát kormányunk igyekszik megnehezíteni az örökbefogadást, maradjon csak a gyermek intézetbe. Az biztos jobb, mintha akár élettársak, akár egyedülálló férfi, vagy nő fogadja örökbe. Mintha nem lenne sok elvált, özvegyen maradt férfi, vagy nő aki egyedül, szeretetben neveli emberségre, tisztességre, becsületre a gyermeket, esetleg gyermekeket! Innen tovább Novák Katalin, meg a többi státusz keresztény egyed szövege számomra hiteltelen, hamis, álságos, amikor a családról és a gyermek érdekeiről szónokolnak!
Málna
@Nessy: Nem nehezítették meg az örökbefogadást. Félreértetted.
Nessy
@Málna: Eddig elég volt a szakemberek döntése, most a minisztérium is jóvá kell hagyja egyes esetekben. Azért, ha ennyi kritériumnak kellene megfelelni a gyermek szülés előtt is, kihalna az emberiség.
Málna
@Nessy: Egyes esetekben. A legtöbb esetben semmi nem változik. Én kimondottan sajnálatosnak tartom, hogy semmilyen kritériumnak nem kell megfelelni a gyermekszüléshez.
Nessy
@Málna: Ez olyan téma, ami azt hiszem nem ide való vitatéma.
Málna
@Nessy: Bármilyen témáról lehet itt vitatkozni. Csak két ember kell hozzá.
Nessy
@Málna: Ez hosszú, és szerteágazó téma. Erre gondoltam.
justhpeter
Ezzel sajnálatosan elfogyott a magát "családbarát"nak és "keresztény"nek feltüntető kormány valamint Novák Katalin naccsága hitelessége. Lehullott az álságos smink és alatta maradt az ostoba pártkatona, a csicska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.