A kormány március 1-jéről március 16-ig meghosszabbította a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet hatályát.

A kabinet erről szóló rendelete szombaton jelent meg a Magyar Közlönyben.

A kormány ezzel egy időben arról is döntött, hogy a bértámogatás teljes időtartamra külön kérelem nélkül meghosszabbodik azon munkaadók esetében, amelyek a mostani rendelet hatálybalépése előtt benyújtották igényüket.

Március 16-ig marad a vészhelyzet, meghosszabbították a rendeletet
Kép:Pixabay

Emellett szintén március 16-ig meghosszabbították a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedéseket, valamint a határellenőrzés ideiglenes visszaállításáról szóló rendelet hatályát is.

Forrás:MTI
Címlapkép:Pixabay

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
@Horizont: Volt aki fosottt március 15-én (2006.), amikor távcsöves mesterlövészek figyeltek a múzeum homlokzatát díszítő szoboralakok mellől.
www.youtube.com/watch?v=AiFhBdwaI5M
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Pegero: te baromarcú...hol voltak ott mesterlövészek??? egyáltalán tudod hogy mit jelent az mejomhere??? mesterlövész biztos nem filmez le a szaros nemzethy tévétek...,més qrva nagy szerencsétek volt Fletóval...ha én lettem volna, még a kevésbé hangadók is talán mostanában szabadulnának...akik meg gyújtogattak romboltak...találd ki a többit!!
Pegero
@Pálinkás Pál: Miért fogod ennyire a pártját ennek a brigantinak?!
Nem hiszel a szemednek te őstulok?!
www.youtube.com/watch?v=AiFhBdwaI5M
Pálinkás Pál
@Pegero: mit linkelsz te ??? mondom egy mesterlövészt nem veszel észre, azok szimpla biztonsági kirakatemberek...ezen látszik mennyire buták vagytok...,amikor malackátok megjelenik valahol,no akkor tele mesterlövészekkel minden,de nem látod őket!!!
Pálinkás Pál
@Pegero: hát mellélőttél...ő egy kis köcsög...de legalább belengette mi lesz veletek kormányváltás után...én nála radikálisabb lennék!!!
Pegero
@Pálinkás Pál: Te csak ne radikalizálódj, hanem maradj a valagadon nyugton és próbálj meg felnőtt ember módjára viselkedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2021. April 15., 15:18
Mínusz 5 fok is lehet a hétvégén
Szórakozás - 2021. April 15., 13:36
Meghalt Delhusa Gjon menye
Szórakozás - 2021. April 15., 12:48
Oltás után kapta el a koronavírust Tóth Vera