A kormány március 1-jéről március 16-ig meghosszabbította a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet hatályát.

A kabinet erről szóló rendelete szombaton jelent meg a Magyar Közlönyben.

A kormány ezzel egy időben arról is döntött, hogy a bértámogatás teljes időtartamra külön kérelem nélkül meghosszabbodik azon munkaadók esetében, amelyek a mostani rendelet hatálybalépése előtt benyújtották igényüket.

Március 16-ig marad a vészhelyzet, meghosszabbították a rendeletet
Kép:Pixabay

Emellett szintén március 16-ig meghosszabbították a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedéseket, valamint a határellenőrzés ideiglenes visszaállításáról szóló rendelet hatályát is.

Forrás:MTI
Címlapkép:Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@Pegero: Náluk nem gumilövedék volt betárazva!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Nagyon félhet ez az elmebeteg mocsok OV meg sleppje, nehogy 15 én felvonulás vagy lázandás legyen, egy mocskos szemét diktátor meddig türjük még ezeket a patkányokat???
TASzSz
@Pegero: Náluk nem gumilövedék volt betárazva!!!
Pálinkás Pál
@Pegero: te baromarcú...hol voltak ott mesterlövészek??? egyáltalán tudod hogy mit jelent az mejomhere??? mesterlövész biztos nem filmez le a szaros nemzethy tévétek...,més qrva nagy szerencsétek volt Fletóval...ha én lettem volna, még a kevésbé hangadók is talán mostanában szabadulnának...akik meg gyújtogattak romboltak...találd ki a többit!!
Pálinkás Pál
@Pegero: mit linkelsz te ??? mondom egy mesterlövészt nem veszel észre, azok szimpla biztonsági kirakatemberek...ezen látszik mennyire buták vagytok...,amikor malackátok megjelenik valahol,no akkor tele mesterlövészekkel minden,de nem látod őket!!!
Pálinkás Pál
@Pegero: hát mellélőttél...ő egy kis köcsög...de legalább belengette mi lesz veletek kormányváltás után...én nála radikálisabb lennék!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.