Csak a sürgős, életveszélyes eseteket látják el, új betegeket már nem vesznek fel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont: És ebbe a két magáneüs szolgáltatóba épp most vásárolta be magát mészáros/orbán. Lesz itt nem sokára, pénz pariapa, fegyver.
kereső
@sgl: Nem vagdalkozom alaptalanul.Azt a vakcinát minősited Te megbizhatónak, amelyet a kinaiak sem használtak még csak tesztelésre 60 éven felül, nemhogy krónikus betegeknek. Azt, amelyiknek a tesztelését a brazilok leállitották. Azt, amelyet nem egy lelkiismeretes háziorvos nem hajlandó beadni a célkorosztálynak?, mert nem ismerik a hatását?? A következtetésem azon a táblázaton alapul, amelyet orvosszakértők állitottak össze. De ha Te kisérleti nyulat akarsz játszani orbán orosz rulettjében, a Te döntésed, de nincs jogod a jogos aggodalmat hülyeségnek minősiteni.
Málna
@kereső: A brazilok nem ezt a vakcinát tesztelték, az egy másik oltóanyag volt.
kereső
@sgl: Nem vagyok sem virustagadó, sem oltás ellenes. Arra Sinopharm igazgatóra hivatkozol, aki már nincs hivatalban? Miért is mondott le a három csúcsvezető a kinai oltóanyag vállalat / állami/ éléről? És nekem, nem tudod bemagyarázni, hogy 72 óra alatt el lehet végezni egy új gyógyszerkészitmény labor vizsgálatát a magyar szabványok szerint. Szagmintát biztosan vettek. De , legyen Neked igazad- és ne kerüljenek a szeretteim , akik hatvan éven felüli krónikus betegek súlyosabb helyzetbe, mint amilyenben most vannak.
kereső
@sgl: Tudod mit, erre már nem is válaszolok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.