"Nem vagyunk mi betegek" – mondják a rendőröknek azok a tüntetők, akik vasárnap délelőtt gyűltek össze a Hősök terén.

A maszkviselés ellen tüntettek a Hősök terén

Fotó: pixabay.com

A több ezer demonstráló a Vegyük vissza az életünket! című tüntetésre érkezett, többen ugyanis úgy vélik, hogy a maszkviselés egészségtelen. Emellett azt skandálják, hogy szeretnék visszakapni a járvány előtti életüket.

A tüntetést a vírustagadó orvos, Gődény György szervezte Facebookon.

A Hősök terén a rendőrök egymás után figyelmeztetik az embereket arra, hogy vegyék fel a maszkot, de helyszíni tudósítónk szerint amint a hátat fordítanak az egyenruhások, a demonstrálók máris leveszik a védőeszközt. A szervezők vallási eseményként jelentették be a tüntetést, de a rendőrség később rendezvénynek minősítette, ezért elkezdtek oszlatni.

Forrás: 168.ora.hu

Címlapkép: pixabay.com

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@CsipkeRózsa: 14:26
Magyarország központi problémája, nem a maszk viselés. Ez a demonstráció értelmetlen, felesleges akció volt. Olyan cselekvés mint a víz gereblyézése. Nem más, mint tudatos vagy akaratlan, figyelem terelés. Ez Orbánéknak kedvez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
de jó lenne egy kis lovasroham, kardlap, gumilövedék...stb...de nem lehet, mert akkor mi lesz az orbáni becsülettel, a mindent a népért szlogennel? Annyi előnye lesz a vonulásnak, hogy egy hét múlva doszt lesz az intenzív...és minden lélegeztetőre szükség lesz.

Mindenesetre Gődény erőteljesen rángatja az oroszlán bajszát...
Nessy
@jesz: Nem lehet ezt az idiótát, meg a híveit leállítani? Ha a maszkviselés olyan "egészségtelen" lenne, akkor pl.nem sok sebész érné meg az idős kort! Őket méltóztasson a rendőrség olyan intenzitással büntetni, mint anno a dudálókat a Lánchídnál, vagy a yachtos momentumost!
Pálinkás Pál
@Nessy: Ugye tudod hogy demagóg vagy..és marhaságot beszélsz?? kérdezd meg a sebészt miért viseli azt a maszkot...mert egy kinyitott, felvágott emberben dolgozik,akinek a bőre, ami a külvilággal szemben a védelem,fel van vágva!! az a baj veletek hogy teljesen elhülyültetek ,de pont ilyenekre van szüksége orbánnak!!! ha a szaros maszkotok bármit érne, nem hullanának jobban az emberek ,mint Svédországban!!! ott miért nincs 50 -szer több halott a szabadság ellenére...ja hogy inkább kevesebb van??? mik vannak..@jesz: neked meg csak annyit, nagykorú embernek ne kelljen azért fulladoznia mert te hülye vagy és fosol!!! ennyi...tényleg egyre ostobábbak lesztek...addig ne ugasson nekem senki választ, amíg nem csak a beteg vénemberek hullanak rakásra...a nép meg egy éve szopik miattuk!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Mondhatná szebben is kis lovag! Azért van számodra egy rossz hírem! ha nem dobod fel időben a talpad, te is megöregszel! Remélem lesz aki drukkol, hogy "hullj már el végre"!
Pálinkás Pál
@Nessy: rossz helyre címezted, mert elmúltam már ötven,nem vagyok tini, de zabszemseggű nyavalyás sem!! igaz nem inkubátorban neveltek...
Nessy
@Pálinkás Pál: Akkor mész gyufáért, részemről. Tudod, a háború alatt, meg még utána sem éppen "inkubátorban nevelkedtünk", sem az egészségügyben, pár évtized alatt.
Ami engem bosszant, az a mérhetetlen gerontofóbiád. De ha neked ez az elved, legyen neked a te hited szerin!
CsipkeRózsa
A baj az, hogy a legkárosabb az országra Orbán Viktor kormányzása, mégsem tüntetnek ellene.
Pálinkás Pál
@Nessy: nekem nincs gerontofóbiám...semmi bajom az öregekkel, egész addig amíg már a normál világot fenyegetik ...és ezek a rendelkezések már eddig is mérhetetlen károkat okoztak,mindezt olyan emberekért ,akik amúgy is hamarosan meghaltak volna.../ persze tudom nem értük csinálták, hanem a hatalomért ,de rájuk hivatkoznak./ és ahogy itt a kommenteket olvasgatom,akad elég húgyagyú ,hogy ezt nyugodtan megcsinálják!!! a megoldás egyszerű...aki fél,otthon marad ,otthonról dolgozik,mint tavasszal...emlékszel még, maradj otthon...hát maradjatok a francba, minket meg hagyjatok élni..ja..és mivel a háborúnak cirka 76 éve vége..nem hiszem hogy te arra tevőlegesen emlékszel, vagy tettél volna valamit...ha meg az eü-ben dolgoztál, akkor tökéletesen tudod ,hogy utcán nem oszt-nem szoroz hogy maszkban vagy-e ,vagy sem...cseppfertőzés nem terjed szabadban...ez tény...vagy újabban már ezt is átalakították a vírushívek??? mert ugye az is nevetséges hogy 100 ezer emberre 40 megfertőződés..figyelem,nem megbetegedés,csak fertőződés...súlyos pandémiának számít??? ezt mikor ,milyen galeri állapította meg??? itt sírdogáltatok valamnelyik nap,hogy összedől a világ ,mert majdnem 5000 fertőzött lett... az tudod mennyi?? vazze...minden 2000 emberből 1 elkapja a fertőzést, és n em is biztos hogy beteg lesz, és ezért felborítjátok a világot??? undorító horda a politika, főleg amit a WHO ,meg a gyógyszergyárak tettek vele!!!
Sziszifusz
@CsipkeRózsa: 14:26
Magyarország központi problémája, nem a maszk viselés. Ez a demonstráció értelmetlen, felesleges akció volt. Olyan cselekvés mint a víz gereblyézése. Nem más, mint tudatos vagy akaratlan, figyelem terelés. Ez Orbánéknak kedvez.
Lepényleső
Szerbiában állítólag működik,nincsenek tilalmak,- ott hatékonyan oltanak?
gazdag dezső
Nem győzöm leírni ,mert folyton eltüntetik ! Ez nemcsak a maszkviselés elleni tüntetésnek indult ,hanem rendszerváltási kezdeményezés!! Sikerülni is fog majd ,mert kell ,hogy hogy végre börtönbe kerüljenek akik odavalók ,és teljes vagyonelkobzásra !!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: 14.01

Baromira elvetetted a sulykot. Azzal az emberrel beszélsz így, aki még a fideszeseket sem tudná bántani. Nem arra kérlek, hogy uralkodj magadon, hanem , hogy érezd a szavaid súlyát: mintha teljes erődből víz alá nyomnád egy társadat, akivel egyébként nap mint nap találkozol ezen a fórumon.
A helyedben megkövetném.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: azt miért kéne??? pont a teféléd miatt tudja csinálni orbán,amit csinál...ti még attól is elnézést kérnétek aki a hátatokon vágja a fát!!! ezért tart itt az egész fejlett világ...tele lett búra alatt nevelt majmokkal, és a diktátor hajlamú politikusok őket használják ki!!! Hazánk a legjobb példa rá...amit orbán 10 éve csinál, annál sokkal kevesebbért felkötötték volna máshol, de minimum a sitten rohadna, ti meg csak petíciókat írtok, meg engedélyt kértek a pintőrségtől a tüntetésnek nevezett teadélutánra...ez a mostani vírushiszti tökéletesen mutatja nekem ,hogy tele vagyunk átmosott agyú emberrel...és ez engem nem érdekel, nem társaság...tehát elnézést majd attól kérek aki érdemben cáfolni,bizonyítani tudja hogy marhaságot írtam!!!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Rendben van. Te oldd meg a problémákat izomból.Vannak helyzetek, amikor nem árt, ha valakinek lapát keze van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.